Dé 3 geheimen om je business te boosten

visual_ebook_3geheimen_450x450px

In deze gratis checklist leer je:

 • Je aanbod aanpassen aan nieuwe situaties en omstandigheden binnen je markt

 • Luisteren naar wat je klant écht van je verlangt

 • Een prijs te bepalen die jouw effort weerspiegelt en bij je persoonlijke waarde past

 • Hoe je engaged klanten krijgt en niet de bounty hunters

 • Je successen te delen zonder je daarbij ongemakkelijk te voelen

 • Je meerwaarde te tonen en daarbij je innerlijke kracht te ervaren

Loes: Life coach - stress & vitaliteitsexperte

strategisch gesprek

"Meer zelf vertrouwen = Meer business resultaten.
Je gooit in de opleiding oude patronen overboord die je niet langer dienen en die soms onbewust aan je trekken.

Els heeft een unieke coaching stijl waar ze je persoonlijk unlocked en je business naar echte doorbraken brengt.

En dat kan enkel en alleen als je echt volmondig ja aan jezelf en je business zegt".

Frederik Blancke - CEO

Frederik foto

Els haar PLAY BIG denkwijze past volledig met hoe ik mijn bedrijf uitbouw. Stoppen met ons in te houden of rekening te houden met wat iemand wel zou vinden en gaan voor je dromen en plannen.

Wat ik zelf ontzettend waardeer aan Els is haar pragmatische aanpak en dat ze geen blad voor de mond neemt. Ze is zo gedreven om elke ondernemer naar die snelle doorbraken te brengen. Ze geeft zich dan ook, zonder iets achter te houden. Als je voor snel veel impact wilt gaan in je bedrijf, dan ben je op het juiste adres bij Els en haar team.

Wat heb ik je te bieden:

Ik ben Els Van Laecke, Master Certified Coach, business owner en mompreneur. Doorbraken neerzetten, bij mezelf, in mijn business en bij anderen... Dat is mijn ding, dat is mijn PASSIE, dat ik wat mij UNIEK maakt. Al jaren coach ik top professionals in het bedrijfsleven en heb ik vele andere coaches mogen begeleiden in hun persoonlijke en professionele groei.

Hoe bouwde ik die knowhow op?

 • 18 jaar business ervaring

 • 9 jaar coaching ervaring

 • +5000 business coaching uren

 • 8 jaar professionele coaches opgeleid

 • Meer dan €235.000,- geinvesteerd in gerenomeerde opleidingen bij toppers in hun vak

Els Van Laecke

Wat anderen zeggen:

Jorden D'hulster
Entrepreneur

"Als ondernemer ben jij het gezicht en de drijfkracht van de onderneming. Jij zet de lijnen uit en geeft het ritme aan. Hoe meer jij in je kracht staat, hoe meer je onderneming in zijn pure kracht staat. Een uplifting community waar we elkaar naar the next level boost ondertsteunen.

Heel veel business inzichten. Gebruik de woorden van je klanten, dek marketingkosten met een ideale sales- en -marketing funnel, gebruik van upsells,…

Mijn startup vertrekt veel meer vanuit zijn kern. Dit maakt het gemakkelijker om ideale klanten aan te trekken en met partners samen te werken die matchen vanuit de kern.

Kortom: Els zet jou in je ware kracht, laat je ondernemen vanuit jouw kern, maakt een pad vrij naar the next levels en geeft je een uplifting community en mindset mee van een onschatbare waarde."

Caroline

Caroline Jacob
Jacob Consulting bvba

"Yes2Me zeggen was ook echt Yes2My Business zeggen. Els laat je veel dieper naar jezelf gaan. Je kan veel leren in theorie maar het start eigenlijk vooral bij jezelf.  Mezelf leren accepteren voor wie ik ben en er dan ook echt trots op te zijn heeft die boost gegeven in mijn bedrijf waardoor ik mensen ook veel meer ga aantrekken, ik straal ook van alles uit waar mensen gewoon van denken ‘daar wil ik echt bij zijn".

"Bij elke ontmoeting met Els maak ik shifts met als resultaat dat mijn business 3x beter draait dan voorheen. Els heeft me laten inzien dat ik volledig mocht gaan voor hetgeen ik in geloof.  Ik ben echt gaan doen, bij mezelf, bij mijn klanten en met geweldige resultaten. Leer zelf vertrouwen = Meer business resultaten. Je gooit in de opleiding oude patronen overboord die je blokkeren er echt te staan in jouw business".

"Sinds die eerste coaching sessie krijg ik de ene na andere coachingsaanvraag binnen.  Ik ben er zeker van dat dit is omdat ik meer in het licht ga staan en die blokkade heb doorbroken. Ik ben ongelooflijk dankbaar dat ik dit zo snel heb mogen ervaren aan het begin van onze samenwerking en ben er van overtuigd dat het mezelf en mijn business ongelooflijk veel zal brengen".

Wil jij meer focus, meer inzicht en meetbaar positieve resultaten voor jouw onderneming?

Ga dan nu aan de slag met mijn 3 concrete strategieën om jouw business te boosten.

 

Let’s take it to the next level! 

visual_ebook_3geheimen_450x450px