AGENDA

10u Bizwomen coaching

Wanneer?
10 januari 2020


Wat?
Op deze dag gaan we iets bijzonders doen.

Wil jij:
- Je business op 1 dag mega sprongen laten maken?
- Als business owner groeien zodat je bedrijf meegroeit?
- Werken op de meest relevante thema’s waar bizwomen over struikelen?
- En vooral de shortcuts krijgen hoe sneller tot resultaat te komen?

Zeg je YES op al deze vragen. Dan ben je die ambitieuze bizwoman die heel veel zal bijleren.

Els Van Laecke - only icon (PNG)

Bizwomen power training avonden

Wanneer?
23 januari: topic 'Financiële waarde
20 februari: topic 'Zichtbaarheid'
26 maart: topic 'Focus'

Wat?
Elke maand werken we rond de grootste valkuilen van bizwomen. Op 26 maart gaan we bijvoorbeeld aan de slag rond het topic focus.

Wat mag je verwachten? Een avond waarbij we 3 uur lang samen coachen in een beperkt groepje (20 deelnemers), gecombineerd met een tweegangendiner voor slechts €97. Beperkte plaatsen, dus wacht niet om jouw plekje te bemachtigen.

Els Van Laecke - only icon (PNG)

Wanneer? 
Start februari 2020

Wat?

Eén van de meest vooruitstrevende methodes die ik zelf gebruik is Trauma Coaching. Trauma’s zitten verankerd in het lichaam en vandaar kies ik ook om direct het lichaam als portaal te gebruiken in het coachen en healen van mijn klanten. In februari 2020 komt mijn leermeester Andrea Wandel deze opleiding verzorgen.

Els Van Laecke - only icon (PNG)
2T4A4704-Edit-2

PLAY BIG BIZ training

Wanneer?
Maandag 7 oktober 9.00 uur
Dinsdag 8 oktober 9.00 uur
Woensdag 9 oktober om 19.30 uur MASTERCLASS
Donderdag 10 oktober 19.30 uur
Vrijdag 11 oktober 9.00 uur

 

Wat?
Het gaat er niet perse om dat je een miljoenen bedrijf neer moet zetten of dat je internationaal moet gaan (het mag wel). Het gaat er juist om dat jij jezelf en wat je in dit leven te doen hebt serieus neemt, daar voor gaat staan, actie onderneemt en zo de volledigste versie van jezelf wordt.

Omdat het mijn missie is en ik jou alles gun en wil geven, vraag ik jou jezelf serieus te nemen, vraag ik commitment (aan jezelf én aan ons). Daarom krijg je nu de unieke kans om voor €77,- in te stappen voor  een week vol transformatie & playing big, in plaats van 1.097 €. Beperkt aantal plekken.

Voor vrouwen die er genoeg van hebben om klein te blijven, onzichtbaar te zijn. Voor vrouwen die de wereld een beetje mooier willen maken met hun kennis, unieke gaven, talenten & dromen.

Els Van Laecke - only icon (PNG)

Systemic Breakthrough

Wanneer? 
14 en 15 november 2019

Wat?
Wist je dat je familie patronen ook doorwegen op je rol als bizwoman? Tijdens deze 2 dagen doorbreken we een aantal diepe patronen en helpen we je het verleden te eren en daar te laten waar het hoort: achter je. Zodoende dat je kan leven in het hier en nu. Zodoende dat je jouw dromen nu echt helemaal kan neerzetten, zoals je het wenst.