Binnen enkele minuten ontvang je de checklist in jouw mailbox. Heb je niks ontvangen? Check dan even je spambox en anders stuur een mail naar hello@elsvanlaecke.com

Meld je dan nu aan voor de gratis online workshop

BOOM YOUR BUSINESS

Wat ga je leren:

 • Hoe je de bewezen business shortcuts direct kan gaan toepassen

 • Hoe je nu snel doorpakt en niet blijft hangen

 • Hoe je jouw huidige klanten (jouw goud) met een aangepast aanbod kan bedienen

 • Hoe je jouw sense of urgency in de markt vindt

 • Hoe je focus kan behouden bij de juiste dingen doen ipv hard werken zonder veel resultaat

 • Hoe je jouw nieuwe ideale klanten aantrekt met zelfvertrouwen

 • Hoe genereren van meer extra inkomsten

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN:

  

Isabelle

Els is voor mij een ware inspiratie BOM, een gulle gever en ze bestuift je met veel enthousiasme en passie haar kennis en wetenschap van het coaching vak! Ze bewaakt zeer mooi de balans tussen praktijk en theorie zodat je op alle vlakken kan groeien! Kortom: I love her!

 

Frederik

Els haar PLAY BIG denkwijze past volledig met hoe ik mijn bedrijf wil uitbouwen. Stoppen met ons in te houden of rekening te houden met wat iemand wel zou vinden en gaan voor je dromen en plannen. Wat ik zelf ontzettend waardeer aan Els is haar pragmatische aanpak en dat ze geen blad voor de mond neemt. Ze is zo gedreven om elke ondernemer naar die snelle doorbraken te brengen. Ze geeft zich dan ook, zonder iets achter te houden. Als je voor snel veel impact wilt gaan in je bedrijf, dan ben je op het juiste adres bij Els en haar team.

 

   

Karen

Het begint met aan jezelf te werken om obstakels op je weg opzij te kunnen zetten en doorbraken te creëren.

Het is een grote meerwaarde om zelf met alles in het reine te komen en dan anderen te gaan helpen vanuit die kracht.

Wat mij aansprak is Els is haar puurheid & enthousiasme, haar kennis ook omdat natuurlijke in uzelf los te laten zonder barrières.  En zij kan dat prachtig.

 

Jorden

Als ondernemer ben jij het gezicht en de drijfkracht van de onderneming. Jij zet de lijnen uit en geeft het ritme aan. Hoe meer jij in je kracht staat, hoe meer je onderneming in zijn pure kracht staat. Een uplifting community waar we elkaar naar the next level boost ondertsteunen.

 

Heel veel business inzichten. Gebruik de woorden van je klanten, dek marketingkosten met een ideale sales- en -marketing funnel, gebruik van upsells,…

Mijn startup vertrekt veel meer vanuit zijn kern. Dit maakt het gemakkelijker om ideale klanten aan te trekken en met partners samen te werken die matchen vanuit de kern.

 

Kortom: Els zet jou in je ware kracht, laat je ondernemen vanuit jouw kern, maakt een pad vrij naar the next levels en geeft je een uplifting community en mindset mee van een onschatbare waarde.

 

 Nathalie

Wat mij tot op vandaag heeft geholpen is meer zelfkennis. Mij bewust te zijn van wat zijn echt mijn talenten, wat zijn mijn kwaliteiten. En ook wel inzicht in bepaalde patronen die ik bij mezelf kan terugvinden en die meebepalen welke keuzes die je maakt in je leven en waar ze u naartoe leiden.

 

 Lindy

Wat ik meeneem uit de opleiding is dat ik ok ben en de ander ok is.  Ik zie heel erg de match of alles dat er al wel is en waarin ik nu eigenlijk al het verschil kan maken.

Els kan je helemaal in je kracht zetten en ziet heel erg de positieve dingen.  Door haar oefeningen zie je ook echt zelf de positieve dingen!

Met de oefeningen word je wel bewust van wat je zelf ook uitstraalt.

Eerst dacht ik van ‘klein houden’ en nu denk ik ‘laat maar gaan’.

Ik zie het echt als een cadeautje dat ik mezelf geef door dit te doen.

 

  

 Anja

Wat ik er voor mezelf heb uitgehaald is dat ik ja kan zeggen tegen mezelf met heel veel liefde & dat ik ook de ruimte mag innemen.

 

 Hiltje

Ik voelde ‘er zit meer in mij dan er nu uitgaat’.  Met het programma van Els te doen, sta ik meer in mijn eigenwaarde & mijn grootste inzicht is dat ik het vooral zelf te doen heb.

Ik ben Els Van Laecke, Master Certified Coach. Doorbraken neerzetten, bij mezelf, in mijn business en bij anderen…. Dat is mijn ding, dat is mijn PASSIE, dat ik wat mij UNIEK maakt. Al jaren coach ik top professionals in het bedrijfsleven en heb ik vele andere coaches mogen begeleiden in hun persoonlijke en professionele groei.

Waarom zou je me vertrouwen?

 •  16 jaar business ervaring
 • 7 jaar coaching ervaring
 • 5.000 coaching
 • 5 jaar professionele coaches opgeleid
 • Meer dan 100. 000 Euro geïnvesteerd in gerenommeerde opleidingen bij toppers in hun vak
MCC logo
Els Van Laecke

Terug naar de website elsvanlaecke.com

[ssba_hide]