Je bedrijf laten groeien door positiviteit

In deze blog inspireer ik je graag over hoe positiviteit jouw leven kan verbeteren én dat je bedrijf laten groeien door positiviteit daar achteraan komt. Als ondernemerscoach en trauma coach ben ik bezig met de positiviteit van anderen maar maak ik zelf ook graag keuzes waar ik blij van word.

Als ik in de auto zit, luister ik vaak naar La Bouche. La Bouche is een groep uit de jaren 90 en ze maken muziek met een lekkere house beat waar ik instant blij van word.

Oordeel rondom joy

Ik werd daar regelmatig zo ontzettend blij van, dat het me inspireerde tot het maken van een podcast en deze blog. Er is nog zoveel oordeel rondom levensvreugde, enthousiasme en positiviteit en ik ben gelukkig zelf omringd door heel veel positieve mensen. Dat doet mij zo goed. Het houdt mijn energie hoog, ook als we hard aan de slag moeten of nieuwe en spannende dingen ondernemen.

Ik nodig je uit..

In deze blog wil ik dan ook graag twee dingen bij je triggeren.

  1. Als jij enthousiasme als kwaliteit en talent hebt, laat alsjeblieft niemand ooit dat talent snoeren. Levensvreugde/joy is de hoogste vibratie in de wereld. Als je de wereld een betere plek wilt maken, doe je dat door jouw enthousiasme helemaal toe te laten.
  2. Omring je met mensen die jou vooruithelpen en je leven op een positieve manier beïnvloeden. 

Een hele korte blog maar hopelijk wel een grote inspiratie voor je. Als jij als ondernemer groeit, groeit je bedrijf ook. Met positiviteit kun je alleen maar winnen en je bedrijf laten groeien; spread the joy.

Ook eens luisteren waar ik zo vrolijk van word? Check de video van La Bouche hier op Youtube.

Bekijk onze 12 daagse opleiding tot trauma coach en leer je klanten van overleven naar LEVEN gaan.

Laat een reactie achter