Ben jij een vechter of een pleaser?

Ik was vroeger een echte vechter. Ik ben opgegroeid in armoede, met een mama die alcoholiste was en een papa die psychisch ziek en gevaarlijk was. Ik leerde mezelf aan toen ik 12 jaar was om voor mijn leven te vechten. 

Wie mijn dromen in de weg zouden staan, zouden het voelen. Ik ging het gevecht aan met iedereen die het wou. Ik bleef doorvechten tot ik 30 jaar was, tot ik helemaal ziek werd van het vechten, vooral met mezelf. Ik had veel wilskracht opgebouwd maar ik deed roofbouw op mezelf en op anderen. Het vechten, de macht, de machtspelletjes, it was killing me. 

Als er nu iemand wil vechten, word ik heel snel emotioneel. De tranen vloeien dan heel snel. Ik heb gekozen voor een leven vol liefde en licht en vechten wil ik niet meer doen. 

Als iemand of een organisatie me in een vechtmodus probeert te krijgen, doe ik NIET mee. Ik heb genoeg gevochten in mijn leven en ga er geen enkele minuut van mijn leven nog verder verspillen. 

Je hebt een keuze

Ook jij kan die keuze maken.

Meedoen. Meedijnen met de rest. Pleasen zodat ik niet wordt afgekeurd. Zodat ik erbij kan horen en mag blijven horen. Mijn mening zal wel niet zo belangrijk zijn als de ander. Ik wil de andere niet verliezen, dus als ik hem/haar pleased, dan blijft hij/zij toch? 

Ondertussen geef ik mezelf weg en verdwijn ik steeds meer op de achtergrond. Iedereen vind me wel leuk maar ik heb niet echt een eigen mening. 

Ik voel echter dat ik niet zo verder kan, ik ga dood hier achter de schermen. Ik wil actief meedoen aan het leven, van binnenuit, vanuit wie ik ben. Ik mag en kan mijn stem laten horen, laten klinken, mijn waarheid. 

Maak die keuze om jezelf te mogen zijn. 

Ik wil graag IN verbinding zijn met mezelf en de ander

Je hebt het recht om je goed te voelen

Dat begrijp ik oprecht dat dit een wens van je is.
We hebben allemaal het recht om ons goed te voelen. Een leven te hebben dat bij ons past. Dat we happy en dankbaar mogen zijn.

En als we ons zo voelen dan is de verbinding met anderen een heel stuk makkelijker.
Dan hoeven we ons niet anders voor te doen
Dan hoeven we niet iemand van ons af te duwen

Dan kunnen we verbinden vanuit wie we zijn

Ik help je graag verder. Ik stel je graag ons IN FLOW programma voor. Zoals het woord het zegt is het onze intentie om met dit programma
MEER FLOW TE ACTIVEREN in je leven
MEER GEMAK 
MEER ENERGIE
MEER DOORSTROMING

Kom jij in de FLOW?


Wat zit er in het IN FLOW programma?
Live dag op 10 oktober waar je 1 op 1 wordt gecoacht door ons.Online programma met duidelijke oefeningen om nog meer flow in je leven toe te laten.
De prijs heb ik toegankelijk gemaakt zodat dit geen excuus mag zijn, namelijk 111€ excl. btw. Je kan dit maar éénmalig meer aankopen. 

Naar tijdbesteding kan je het online programma 
waar je wiltwanneer je wiltzo vaak als je wilt
Dit gedurende een periode van 3 maanden. 

Dit programma zal je sowieso een dikke duw in de rug geven
Als jij ons toelaat om die positieve stimulans voor jou te zijn.

Ben je erbij? We zouden het alvast geweldig vinden.

Inschrijven kan via deze link.
(dit is de laatste keer dat je je kan inschrijven in dit programma)

Zodoende dat je zelf saboteur je niet aan het twijfelen kan zetten, doe ik er zelf een heel mooi en waardevol bonuspakket. Je verdient een leven vol licht en liefde. Een leven dat je zelfsaboteur ook veel fijner zal vinden.

Het geweldige bonuspakket vind je hier.

PS. Luister jij al naar de Breakthrough Podcast?

Laat een reactie achter