Respecteer je bioritme

Luister je ook graag een podcast? Deze aflevering rondom bioritme vind je hier.

Op mijn laatste dag op Curacao voelde ik plotseling weer een energieshot om jou te inspireren.

De afgelopen drie weken voelde ik die impuls niet en dat was ook even goed. Ik kon mezelf reguleren, met mezelf verbinden met mijn gezin en ruimte te maken voor nieuwe inspiratie.

Ik wil in deze blog heel kort en krachtig delen dat je echt de permissie krijgt om los te koppelen van je bedrijf. Ga in de verbinding met jezelf en de natuur. Je hoeft echt niet altijd aan te staan voor je bedrijf. Altijd aanstaan lijkt soms natuurlijk maar is het verre van. Je hoofd heeft het nodig om uit te staan, je lijf heeft het nodig om uit te staan.

Ook ik heb niet aangestaan de afgelopen drie weken. Ik heb zeker zaken teruggekoppeld als ik vragen kreeg van mijn team maar dat was het ook. Dat voelde wat onwennig maar daarna heel fijn. Ik liet het los en had vertrouwen in mijn team en kon daardoor zelf rust nemen.

Dat uitstaan deed me goed. Ik vertrouwde op mijn systeem, nam rust en kreeg daar volop inspiratie van. Respecteer dat natuurlijke ritme, je bioritme, het zal je goed doen en je business ook. Het is je gegund.

Laat een reactie achter