BIZSCAN

Op een half uur helderheid

op je mogelijkheden tot

next leven groei

Door Els Van Laecke | Onderneemster Business Coach

BIZSCAN

Op een half uur meer helderheid op je mogelijkheden tot next level groei

Door Els Van Laecke | Onderneemster Business Coach

pijl en boog 2

Een business runnen vraagt veel van je, er wordt van alle kanten aan je getrokken, door klanten, door het team en ook door je privéleven. Je moet al die ballen tegelijk in de lucht houden en dan ook nog je blik gericht houden op de toekomst van je bedrijf. Dat vraagt om focus. ECHTE FOCUS.

Het is niet altijd evident om door de bos de bomen te zien en alle ballen hoog te houden.  Het mag dat je je laat ondersteunen door iemand die je kan helpen je zaak (en jezelf) naar die next level groei te brengen.

OPGELET: ENKEL VOOR AMBITIEUZE ONDERNEEMSTERS DIE KLAAR ZIJN VOOR HUN NEXT LEVEL GROEI

 

 

Els-in-geel-pak

Wie ben ik?

Ik ben Els Van Laecke, Internationaal Master Certified Coach, founding lady van de Breakthrough Academy en vooral mama en partner van een ondernemer. Ik heb het privilege om veel business mensen en onderneemsters te coachen, ondertussen met meer dan 5000 uren coaching ervaring. Als trainer en mentor heb ik me gespecialiseerd in het versimpelen en demystifiëren waardoor de topvrouwen handige, direct toepasbare tools in handen hebben. Zelf ben ik wereldwijd opgeleid door de besten in hun vak en blijf ik voortdurend in ontwikkeling.

“Els zegt wat ze denkt, altijd. Soms komt dat steivig binnen,
ik weet onmiddellijk wat me te doen staat”

“Ongelofelijk hoe snel ik een eerste doorbraak bij mezelf meemaakte,
gewoon door te lezen en luisteren naar Els en haar manier van kijken”

Breakthrough-academy-logo