AANVRAAG STRATEGISCH GESPREK

Vul onderstaande vragen in zodat we je beter leren kennen en kom erachter hoe we jou van waarde kunnen zijn. Vervolgens kom je onmiddellijk te weten of we je al dan niet kunnen inplannen in onze agenda voor een strategisch gesprek.
Na invullen kan je onmiddellijk de agenda optie inboeken die het best bij je past.

In deze 1-op-1 zoom sessie bespreken we jouw grootste uitdagingen die je op vandaag ervaart als ondernemer binnen je bedrijf en leven.

Hierin ontdek je het volgende:

  • Hoe het veranderen van de mindset bij jezelf en jouw bedrijf een directe invloed heeft op jouw business succes en de winst van uw bedrijf naar een nieuw niveau kan tillen.
  • Hoe je de power in jezelf ontketend, hoe die power je helpt elke grens te doorbreken en de kwaliteit van het leven te creëren dat je wenst.
  • Hoe je je eigen beperkingen kan overtreffen om je doelen te bereiken en de controle over je leven te nemen, privé en professioneel.
  • Een manier om zakelijke of persoonlijke barrières bloot te leggen, op te lossen en jouw impact te maximaliseren

‘Quit stalling, turn the page and start outlining your next chapter today'

Dit gesprek is uitsluitend bedoeld voor ambitieuze ondernemers die groeiambities hebben en hun professionele dromen nog meer willen neerzetten.

Je herkent je in het volgende profiel:

  • Je bent ambitieus en wilt een bloeiende business, volgens onder jouw voorwaarden, met een fantastische omzet waarbij je veel voldoening haalt omdat je mag samenwerken met je ideale klanten.
  • Als ondernemer voel je dat er nog veel meer in zit, maar je wilt niet nog harder moeten werken. 
  • Je wilt omgeven worden door andere upliften ondernemers waarbij je jezelf kan zijn en je niet wordt veroordeeld.
  • Je bent open minded en bereid om nieuwe perspectieven te overwegen.
  • Je voelt dat je nog meer wilt thuiskomen bij jezelf.
sttrategisch gesprek

Wat anderen over ons zeggen:

Loes Yoga & Coach

Bij elke ontmoeting met Els komt er een doorbraak. Resultaat is dat mijn business deze zomer 4x beter draaide dan voorheen, ook na de zomer is mijn bedrijf blijven boomen. Els heeft me laten inzien dat ik volledig mocht gaan voor hetgeen waar ik in geloof en waar ik zin in heb. Wees jezelf en durf. Ik ben gaan doen, bij mezelf, bij mijn klanten en met geweldige resultaten.
strategisch gesprek
Zo helder. Meer zelf vertrouwen = Business resultaten omhoog. Je gooit in de opleiding patronen overboord die je niet langer dienen en die soms onbewust aan je trekken. Els heeft een unieke coaching stijl waar ze je persoonlijk UNLOCKED en je business naar echte BREAKTHROUGHS brengt. En dat kan enkel en alleen als je echt volmondig JA aan jezelf zegt.

‘The simple act of taking action, can be profoundly transformative and liberating’.

4

Annelies A-Lissome

Dankzij het traject bij Els laat ik mezelf meer zien. Ik was al heel goed in blogs schrijven en in geschreven tekst naar buiten komen. Mezelf liet ik echter te weinig zien. Nu weten de mensen wie de persoon achter mijn bedrijf is en durf ik met mijn haren los en in kleurrijke kledij op foto staan.

Ik ben zichtbaar. Ik word nu gevraagd door grote partijen zoals jobat om vb. als spreker te staan op grote events in Brussel. Niet alleen op foto, ook op instagram kan je me vaak vinden nu in mijn insta stories wat ik vroeger toch een heel stuk lastiger vond. Ik voel me nog steviger. Een echte aanrader.