coach opleiding

Intensieve coach opleiding voor coaches die next level willen spelen en hun coachcompetenties willen boosten

Krijg toegang tot de bewezen expert aanpak waarmee je je coach klanten veel sneller helpt en enorme doorbraken laat krijgen

Als leergierige coach vind je het belangrijk om jezelf bij te scholen. Aan interessante boeken, video’s, workshops en cursussen om beter te coachen is er alvast geen gebrek. Het aanbod is groot en verleidelijk. Een gratis webinar hier, een betalende bijscholing daar, nog een masterclass van een inspirerende spreker... Maar als je eerlijk bent, heb je er achteraf niet bijster veel mee gedaan.

coach opleiding

Misschien was het maar magertjes wat je hebt opgestoken bij die workshop met de ronkende naam. Of misschien ben je overdonderd door alle complexe theorie die je hebt geleerd in die andere cursus en heb je geen idee hoe je al die kennis voor jou kan laten werken in je praktijk. Je zou het nog even moeten uitvogelen - later misschien.

coach opleiding

Wat veel opleidingsinstituten lijken te vergeten is dat je het liefst werkt met je coach klanten en dat je helemaal geen zin en tijd hebt om na een videoreeks, cursusdag of verdiepingsretraite alles nog eens grondig door te nemen om iets te implementeren.

 

Wat jij wil zijn bewezen technieken, methodes en strategieën dummy proof uitgelegd die je gemakkelijk en snel kunt toepassen in je praktijk en waarmee je echt het verschil maakt voor je coachees.

Maak kennis met de Breakthrough Coach Opleiding

Waarom je met een cognitieve aanpak nooit echte doorbraken bereikt bij je coachklanten.

 

De meeste coachopleidingen leren je cognitief coachen. Dat is een waardevolle maar beperkte manier om aan de slag te gaan met coachees. Je werkt met cognitief coachen teveel van hoofd tot hoofd en doet aan symptoombestrijding.  Voor echte doorbraken en resultaten met coach klanten is er meer nodig: coaching waar we het lichaam laten meedoen en dat op een heel hoog niveau namelijk identiteitscoaching.

 

Als je als coach focust op het hele menszijn (identiteit, missie en ‘beyond’ zoals spiritualiteit), dan raak je de diepere lagen, daar waar de oorzaak vastzit. Je coach op het hoogste niveau met effect op alle lagen die eronder liggen.

 

Door je direct te focussen op het identiteitsniveau en door het lichaam in te zetten als coachingtool is het mogelijk om snel doorbraken te krijgen. Je grijpt meteen de angel van het probleem, de belemmerende overtuiging of het trauma dat bij je coachklant in de weg zit.

 

De Breakthrough Coach opleiding leert je die diepe manier van coachen voor snelle resultaten en een betere connectie met je coachees. Negen maanden lang krijg je alle ins & outs  van de allerbesten: van Els Van Laecke en haar team ervaren Breakthrough Coaches. Na de opleiding weet je wat je moet doen, waarom dat belangrijk is en hoe je dat exact doet.

Voor wie is de Breakthrough Coach Opleiding?

 • Voor jou als je voelt dat er nog méér te leren is

 • Voor jou als je genoeg hebt van die instituten die alles nodeloos ingewikkeld maken

 • Voor jou als je de succesformule wil leren van de coaches die je al goed kent: Els Van Laecke en haar team van Breakthrough Coaches

coach opleiding

De kennis en vaardigheden die je echt nodig hebt om je te onderscheiden van andere coaches

Nu je stevig in de schoenen staat als persoon en als ondernemer is het tijd om een echte next level coach te worden.

Dit groepstraject geeft je alles om je klant op de allerbeste manier te begeleiden. Je ontdekt de coachvaardigheden, technieken en de dummy proof aanpak om op een veel dieper niveau te coachen, snelle en blijvende doorbraken te krijgen bij je coachees en je coachpraktijk te boosten.

Dit krijg je in deze intensieve opleiding van 9 maanden:

 • De onderscheidende aanpak waarmee je al kennis hebt gemaakt tijdens Play Big Me en/of Play Big Business

 • Intensieve coach training op topniveau

 • Eenvoudige templates, tools en handvaten waarmee je meteen aan de slag kunt in jouw praktijk

 • Alles voor de de coachpraktijk van je dromen waarmee je impact maakt

 • Een tribe van gedreven coaches zoals jij die elkaar ondersteunen en upliften

Vijf redenen waarom de Breakthrough Coach Opleiding voor jou is:

1.Intensieve coachopleiding van topniveau
De Breakthrough Coach opleiding is erop gericht het beste uit jezelf als coach te halen. Je kent ons en onze waarde. Nu is het jouw tijd om onze succes aanpak te leren en toe te passen in jouw praktijk. Verwacht je aan topcoaching en next level technieken die veel verder gaan dan cognitief coachen.

Training krijg je van Master Certified Coach Els Van Laecke én van haar allerbeste Breakthrough-coaches. Dat maakt de Breakthrough Coach opleiding een gerenommeerde en gerespecteerde opleiding. Je krijgt coaching op het hoogste niveau en leert coachen op het niveau van de identiteit, de missie en ‘beyond’ zodat je de grootste doorbraken krijgt met je coachees. Je bent in staat om je klanten te helpen op het hoogste niveau. Daardoor krijg jij als coach meer aanzien en respect en krijg je spontane doorverwijzingen omdat mensen weten dat jij zulke mooie doorbraken bereikt met je klanten.

2. Snelle resultaten voor de coach die er echt voor gaat
Als coach wil je resultaten – voor je klanten én voor jezelf. Daarom leer je bij. Maar waarom zou je tijd verliezen aan een workshop hier en een seminarie daar als je alle beste trainingen op één plaats kan krijgen? De resultaten van coaches zoals jij die de Breakthrough Coach opleiding al met succes hebben afgerond bewijzen het: deze training is de beste keuze voor ambitieuze mensen die gaan voor resultaat en bereid zijn om het werk te doen dat daarvoor nodig is. Pak je gremlins bij hun nekvel, maak komaf met blokkades en kies voor de succesvolle angel-aanpak die het leven en de coachingbusiness van honderden anderen coaches al heeft veranderd. Ga voor de succesvolle aanpak en de snelle resultaten.

3. Je bent al vertrouwd met de efficiënte van de Breakthrough Academy

Je kent ons. Je weet wie we zijn, hoe we werken en waar we sterk in zijn. Nu je Play Big Me en/of Play Big Business met succes hebt afgerond, heb je een stevige basis voor je praktijk. Nu is het tijd voor jouw next step.
Je krijgt alle methodes, oefeningen, templates en stappenplannen waardoor je je doelen bereikt, groeit en nog steviger in je schoenen staat. Gedurende negen maanden heb je toegang tot meer dan 220 uur trainingsmateriaal, waarvan een solide online programma, 3 livedagen, 9 breakthrough en mentor calls, templates en nog veel meer.
Dit is een all in one-pakket voor als je van je praktijk echt jouw droompraktijk wil maken.

4. Een non-judging tribe van gedreven coaches zoals jij
De Breakthrough Coach opleiding is een groepstraject. In de Play Big Business/Play Big Me heb je gezien hoe waardevol een netwerk van gelijkgestemden is die je accountable houden. We brengen de meest gedreven coaches samen om zo een verschil te maken in de wereld. Ze liften je op, zorgen ervoor dat je productief bent en geven je energie om het beste van jezelf te geven. Geen concurrentie, geen jaloezie, geen achterklap. Reken in de Breakthrough Coach opleiding op je veilige, supporterende en non-judging community waardoor je groeit als mens en als coach. Je hebt een sociale community waarop je altijd kunt terugvallen als je een vraag hebt, te maken hebt met een uitdaging of een belangrijke beslissing moet nemen. Een verademing.

5. De aanpak waarmee jij je differentieert
Als slimme coach weet je dat expertise en up to date zijn belangrijk is. In de Breakthrough Coach opleiding leer je van de besten. Els Van Laecke en haar allerbeste coaches leren je de kneepjes om next level te spelen. Je krijgt het systeem, de denkkaders, competenties en slimme strategieën om je in de markt te zetten als de go to-person.  Door te focussen op onder andere het zijnsniveau, lichaamswerk en identiteitscoaching heb je krachtige tools in handen. Door deze aanpak spring je eruit, bereik je snelle en blijvende doorbraken, word je gezien als de expert, trek je je ideale klant aan en durf je hogere prijzen te vragen aan je klanten. De Breakthrough Coach opleiding is jouw snelweg naar vrijheid, de meest ideale klanten en veel voldoening.

coach opleiding

Dit vertellen deelnemers die het Breakthrough Coach-traject volgden:

foto_s_in_rondjes5

Chris

“Van alle opleidingen is dit de meest impactvolle die ik gevolgd heb. Diepgang maar ook hands-on to the point. Je groei als coach en als persoon naar een hoger niveau. Mijn coachings zijn nu nog professioneler, diepgaander en impactvoller.”

foto_s_in_rondjes

Patricia

“Als coach wil ik degelijk opgeleid zijn en kies ik voor de beste opleidingen. Bij de Breakthrough coach opleiding leer je op een dieper niveau te coachen, voorbij het bewuste. Je klant krijgt doorbraken die zijn/haar leven veranderen. Waar je bij andere methodieken meerdere sessies nodig hebt breek je hier meteen in één sessie direct naar de kern van het probleem en lost het ook daar op. Het is onder de vele opleidingen die ik heb gevolgd de enige die zo snel resultaten boekt waardoor je klant veel sneller vooruit geraakt, dichter bij zijn/haar doel.

Mijn klanten voelen zich sneller beter en kunnen hun oude patronen makkelijker doorbreken zodat ze sneller meer energie hebben.

Deze opleiding heeft voor mij een totaal nieuwe wereld aan coaching technieken geopend en het zijn die technieken die ik vandaag gebruik.”

foto_s_in_rondjes4

Isabelle

“De Breakthrough Coach opleiding springt er voor mij bovenuit door de heel sterke combinatie van kwaliteit (diepgaande coaching technieken die je toelaten om op een heel veilige manier heel snel tot de kern te komen) en kwantiteit (zeer uitgebreide bibliotheek aan diverse tools en technieken om in te zetten).”

foto_s_in_rondjes2

Petrina

"In de Breakthrough Coach opleiding leerde ik eindelijk verschil te maken in de diepere lagen. Het gaf mij een handreiking door de vele oefeningen, de uitleg en ook de fijne opbouw in de opleiding zelf. Voor nu merk ik dat in de gesprekken met de coachees doordat er sneller impact gemaakt kan worden op het topic met veel meer resultaat. Waardoor er al sneller voor hen een verschil te merken is.

 

Juist mijn klanten vinden dit enorm fijn om te merken, aangezien ze vaak al jaren zoeken naar hulp. De doorbraak oefeningen geeft hen daardoor vertrouwen terug in zichzelf en in de mogelijkheden voor hun leven.

 

Ik ben zo'n opleiding met zoveel kennis, video's en oefeningen en voorbeelden elders nog niet tegengekomen.”

foto_s_in_rondjes3

Jorden

“De Breakthrough Coach opleiding heeft me laten groeien als coach, als ondernemer en als mens. Ik heb mijn missie gevonden en kan er helemaal voor gaan. Ik kom veel sneller tot de kern en heb een 100% resultaat dankzij het inzetten van deze top technieken. Een balans tussen kadering en praktische oefeningen hebben me de coach en persoon gemaakt die ik op vandaag ben. En ik geniet er met volle teugen van.”

team els van Laecke

De Breakthrough Coach opleiding in een notendop:

 • Een intensief 9 maanden groepstraject voor coaches die next level willen spelen

 • Een combinatie van online training (video’s en demonstraties), drie live dagen, maandelijkse coach en mentor calls met Els Van Laecke en haar team van ervan Breakthrough Coaches, uitgeschreven oefeningen, templates (coachingcontract, voorbereiding van de coaching, structuur van het coachgesprek, evaluatie van de coaching…), cursusmateriaal, een ondersteunende groep van coaches die net als jij willen groeien. Genoeg voor meer dan 220 uur aan materiaal en ondersteuning.

 • Zowel de fundering als de geavanceerde aanpak om je een nog betere coach te maken

 • Verankering van de theorie en methodes in actieplannen zodat je er meteen mee aan de slag kunt in je praktijk met jouw klanten.

Inhoudelijk staan we grondig stil bij:

 • Alles wat te maken heeft met de attitude als coach
 • De essentiële coachvaardigheden aan de hand van de International Coach Federation (ICF)
 • Alle bewezen Breakthrough-methodes die je moet kennen om al je coachklanten op de beste manier te helpen:
 • De Perform-structuur waarmee je jouw klanten van doel naar actie brengt tijdens de sessie
 • De stappen van de overtuiging waardoor je belemmerende overtuigingen ombuigt naar vermogende gedachten
 • Systemisch werk zodat je patronen identificeert bij het gezin van herkomst van je coachee en hem/haar door het aanvaardingsproces laat gaan
 • Transactionele analyse zodat je met je coachee de mens onder en achter het gedrag helpt (Ik ben ok. Jij bent ok)
 • Body work waarmee je via lichaamssignalen oude blokkades opruimt bij je coachee
 • Body Based Trauma Work zodat je veel meer tools hebt om te coachen voorbij de overlevingsmechanismen. Daar waar het cognitieve coachen stopt, start het Body Based Trauma Work
 • Een krachtige structuur om schaamte weg te werken
 • NLP en boundaries-werk van Anné Linden
 • ...

Wekelijks komt nieuwe content vrij zodat je je nooit overweldigd voelt en echt met het materiaal aan de slag kan gaan.

Dit is NIET voor jou als je:

 • De fundering opleiding Play Big Me of Play Big Business nog niet hebt gevolgd

 • Niet openstaat om bij te leren

Dit is echt voor jou als je:

 • Play Big Me of Play Big Business hebt gevolgd en dus weet wat je écht nodig hebt als coach

 • Als zaakvoerder dit wilt inzetten met je team en tijdens klantgesprekken

 • Klaar bent voor het next level

 • Wil weten hoe je ‘world class’ methodes ook in jouw praktijk toepast

 • Een lerende attitude en open mind hebt

 • Bereid bent om je vast te bijten in de materie om er een succes van te maken

 • Collega-coaches constructief wil helpen met je inzichten en ervaringen

De volgende editie van de Breakthrough Coach opleiding start op 26 oktober 2022.

Gun jezelf alle kennis, tools en begeleiding om meer impact te maken als coach. Meld je aan via één van de onderstaande knoppen:

Twijfel je nog? Lees hier de meest gestelde vragen