Business Woman Breakthrough

Meer JEZELF zijn, meer STEVIGHEID, meer BUSINESS, dat gun ik jou van harte.

icon-y2m

Mijn droom is...

Dat je business helemaal mag stromen

Dat je in jouw business echt kan doen waar je missie ligt

Dat je kan zien waar jij uniek in bent

En vooral dat je jezelf meer kan accepteren voor wie je bent en jezelf liever gaat zien.  

Geloof me, vanuit die innerlijke energie gaat je daadkracht echt doorbreken en wordt heel veel mogelijk.

icon-y2m
CI- spiegel-4-pm

Waarvoor doe ik het?

Ik heb een grote droom. Ik wil graag dat heel veel vrouwen gaan zien dat ze meer dan goed genoeg zijn.

Dat ze zichzelf echt graag zien.

Ik zie zoveel business vrouwen ploeteren met hun business, vrouwen die nochtans kei hard werken. De basis, jouw wortels, jouw innerlijke kracht, dat is wat het verschil zal maken. Eens die wortels zijn verankerd, dan zal je business vooruit vliegen.

Je gaat beslissingen maken, knopen doorhakken en durven kiezen voor datgene dat je in de wereld wil zetten in plaats van je te verbergen in die gouden kooi.

Samen gaan we voor jouw persoonlijke EN business doorbraak. 

En echt, vanuit mijn hart, dit wil ik ook jou gunnen because life gets easier, plezanter, lichter en meer fun.

En als onderneemsters vergeten we af en toe gewoon dat werken ook FUN kan zijn.

icon-y2m
icon-y2m

Business Woman Breakthrough

= PERSONAL + BUSINESS BREAKTHROUGH

Ik ben ervan overtuigd dat

  • jouw bedrijf pas echt helemaal in de flow komt
  • je pas echt jouw missie volledig gaat durven neerzetten
  • je jezelf zal durven laten zien als onderneemster

Als je helemaal goed in je vel zit.

Daarom wil ik dat je met mij eerst jouw PERSONAL BREAKTHROUGH neemt. 

Daarom geloof ik niet in alleen een programma om je BUSINESS BREAKTHROUGH te pakken. Dan geef ik je geweldige content om jouw bedrijf te doen groeien, echter als je niet die stevigheid hebt die nodig is, word je omgemaaid binnen de kortste keren of verval je in jouw oude patronen. Ik ga je dus niet zoals veel coaches beloven dat ik je direct de 3 tools ga geven om je bedrijf van 50.000 € naar 500.000 € te brengen, 'cause it doesn't work like that.

Wat ik wel ga doen is zorgen dat jij MEGA stevig staat, echt geworteld, helemaal in jezelf en je business gelooft. En van daaruit gaan we jouw business bouwen. Je kan ook geen stevig huis bouwen op een wankelende fundering. Dus gaan we dat zeker niet bij jou doen. 

We gaan voor duurzaam en gegarandeerd RESULTAAT.

We gaan ervoor dat je volmondig JA zegt tegen JEZELF en je BUSINESS. 

Life changing experience

Zo noemen onze klanten deze ervaring, dankzij:

  • De snelheid waarmee ze de doorbraken ingaan,
  • De stevigheid die ze ervaren door de doorbraaktools die van bij de start worden ingezet,
  • De groep van vrouwen door wie ze zich gedragen voelen,
  • De concrete tips om direct impact te hebben op je dagelijks leven en business
The word breakthrough and young woman holding blank card against oktoberfest graphics
people and magic concept - close up of twinkles or fairy dust on female cupped hands over pink background

Dankzij ELS-enstof

Het mooiste compliment die ik onlangs van mijn klanten kreeg: 'Els je besprankeld ons met ELS-enstof. Instant effect. Ik voel me veilig bij je omdat je me niet veroordeeld, omdat je toelaat dat het vanuit mezelf komt. Je prikt zo snel door naar de essentie dat ik zoveel meer snelheid kan pakken dan bij andere coaches.'  

Dankzij de rijke KENNIS, KNOWHOW en VAARDIGHEDEN

Els is niet alleen Master Certified Coach, ze is ook echt een onderneemster in hart en ziel. Dit programma omvat vele jaren expertise en ervaringen als business coach, trainer en als onderneemster.

Top of the bill professionele opleidingen van experten over de ganse wereld, samen goed voor een investering van meer dan 100.000 €. Deze kennis deel ik met jou, want ik heb maar 1 doel en dat is dat jij jouw doorbraken privé en professioneel kan neerzetten. 

Dit is niet zo’n cursus zonder inhoud waar je na 2 dagen mee stopt. Dat haat Els zelf, als je online iets aankoopt en je krijgt wat lappen tekst te lezen dan houdt het snel op, ook voor Els, dat werkt gewoon niet.

Iedereen die aan het  BUSINESS WOMAN BREAKTHROUGH programma deelnam, omschrijft de opleiding als een life changing experience. Vanaf dag 1 merken ze vooruitgang, ja, vanaf dag 1. 

En dan kan je mogelijks denken - vanuit onze bescheiden cultuur - amai die stoeven nogal, wat een dikke nek, wat arrogant. Wat Els wilt is dat je net zoals haar gelooft in de competenties en kennis die je in je draagt. Dat je volmondig in jezelf gelooft. Dat betekent dus ook durven zeggen waar je sterk in bent. 

Wanneer je klaar bent om echt door te breken, dan ben je klaar voor dit programma. 

icon-y2m

Meest complete ervaring

BUSINESS WOMAN BREAKTHROUGH is professioneel uitgewerkt met verschillende tools, voor elk wat wils.

Grondig, doordacht, met oog op resultaat ontwikkeld.

Ik ben er voor je

In de actieve business woman breakthrough community ben ik er voor jou. Ik beantwoord  jouw persoonlijke vragen en ondersteun je samen met de andere prachtige vrouwen die deze kans grijpen om zichzelf ten volle neer te zetten en zich niet langer te verschuilen.

doorbraakcoaches
on the go lezen, kijken en luisteren

Handig voor onderweg

We hebben het allemaal wel druk met onze verschillende rollen als vrouw en vinden het fijn om zelfontwikkeling te combineren met bijvoorbeeld onderweg zijn, tijdens het sporten, enz. Wel daar is voor gezorgd in dit traject. Je kan het materiaal beluisteren onderweg naar je werk, naar de volgende business meeting, op het vliegtuig, op weg naar ophalen van de kids op hun hobby, naar de supermarkt, enz. Ik vind dit persoonlijk zelf heel handig als druk bezette business vrouw, ik ben dus fan.

icon-y2m

Geen tijd te verliezen

Ik heb al de belangrijkste lessen voor jou gegroepeerd. Deze methodes brachten al bij 1000-en vrouwen enorme positieve doorbraken. Je hoeft dus geen boeken te verslinden, video’s te gaan opzoeken op youtube, enz. Geen tijd verliezen en huppa nu gebruik maken van de vele jaren ervaring die ik met jou deel.

Positieve benadrukken

Essentieel is dat je zoveel mogelijk je plaats inneemt als OWNER OF YOUR LIFE en uit ‘ik ben de schuldige’, 'zij zijn de schuldigen' of ‘uit het slachtoffer’ verhaal blijft. Dat kan door positieve kant te zien en resultaatgericht denken te ontwikkelen, daar gaan we samen voor.

yuess3
icon-y2m

Op je eigen ritme

Je doet dit programma op je eigen ritme, wanneer het voor jou het beste werkt. Jij bepaalt je eigen tempo.

In het programma gaan we er 1 maand voor en wisselen we af met 1 week reflectie tijd. Waarom? Omdat je dan de ruimte krijgt om alles te integreren. 

Dankzij het ‘BUSINESS WOMAN BREAKTHROUGH’ programma zal je jezelf nog dieper leren kennen: wie je bent en wie je wil zijn, ook in jouw business. We werken in de diepte, dit programma vraagt wel van jou een engagement.

Wanneer je klaar bent om echt door te breken, dan ben je klaar voor dit programma. 

Met veel duwtjes in de rug

Ik ben niet voor niets Master Certified Coach (ICF) en breakthrough coach. Ik wil er voor jou zijn. En echt zorgen dat je doorbraken realiseert. Ik zal je maandelijks in de coachings triggeren alsook in onze actieve BUSINESS WOMAN BREAKTHROUGH groep. Want een groep van ondersteunende vrouwen is miljoenen waard. Een kracht die vandaag tussen business vrouwen nog niet of onvoldoende wordt ingezet. Bye bye elkaar niets gunnen, no no, geen klaag en zaag platform, wel een plek waar je jezelf kan uiten in alle veiligheid en je geïnspireerd om jouw leven een positieve 'swung' te geven.

connectie

Absoluut Geen fluffy gedoe?

Nope, geen fluffy gedoe, we gaan gewoon lekker down-to-earth werken aan onszelf. Ondertussen zijn er al bijna 1.000  vrouwen met deze krachtige handvaten door mij gecoacht en het is indrukwekkend wat je op korte termijn kan bereiken, als je jezelf engageert om echt met het programma aan de slag te gaan.

Iets voor mij?

Wil je echt stappen maken? 

Je hebt geen zin meer om je te laten tegenhouden vanuit wat iemand van je vindt, je innerlijke criticus, enz. dan is dit programma op je lijf geschreven.

Onderneemsters die ECHT aan de SLAG willen, die VOORUIT willen en bereid zijn om STAPPEN te ondernemen om zichzelf en hun bedrijf te ontwikkelen.

icon-y2m
icon-y2m

Myriam AertsDoor Els haar consistente persistentie om mij telkens weer te laten kijken naar wat er al is, is mijn zelfvertrouwen enorm gegroeid, ik durf nu hardop mijn positieve kanten uitspreken zonder dat ik mezelf een ‘dikke nek’, ‘strever’ of weet ik wat vind. Ik geloof ook veel meer in mezelf en kan complimenten aanvaarden. Als ik nu kritiek krijg ben ik niet meer figuurlijk tegen de grond geslagen maar ga ik er ‘kritisch’ mee om en beslis ik of ik het al dan niet meeneem. Daarnaast heb ik geleerd dat ik even belangrijk ben als mijn collega’s, familieleden, vrienden en dat af en toe voor mezelf kiezen geen egoïsme is.

Ik leer nu genieten van “wat er al is – hier en nu” en merk ik dat dezelfde waarden gevoed worden. Ik ben op een mooie plaats en blijf hier voor een tijdje tot mijn gevoel aangeeft dat ik klaar ben voor de volgende stap.

Myriam Aerts

HR Business Partner

Barbara De ReuIk ben een krachtige madam met veel enthousiasme en daadkracht, ik realiseer zaken en hou ervan omringd te zijn door mijn team.

Mijn kracht werd soms ook mijn valkuil en ik besefte dankzij de begeleiding van Els dat voelen in mijn lijf en hart essentieel waren voor mijn verdere zelfontplooiing.

Ik heb letterlijk een goede opkuisbeurt gekregen in de individuele coachings waar we mijn blokkerende gedachtes vastnamen, alsook vaste patronen doorbraken. Resultaat, ik ben meer tevreden over mezelf, durf benoemen wat ik nodig heb en leef meer mijn leven. Ik voel me letterlijk zoveel rustiger in mijn lijf.

Daadkracht met een steviger geworteld en liefdevoller zelfvertrouwen, ik sta er. I love it & I love myself.

Barbara De Reu

Regional Manager Securex

Julie BeuselinckEls has a very catching personality, her drive, enthusiasm and energy are contagiously in the most positive way one could image.

She is the kind of coach that knows & feels how far she can challenge you to look beyond a chapter of a book. Actually she made me realize and explore a whole library of possibilities out there…

De combinatie van integriteit en resultaatgericht zijn, maken haar uniek als persoon, coach en trainer.

Highly recommended!

Julie Beuselinck

Freelance HR Consultant

Zeg ja tegen jezelf

Tijd voor vooruitgang. Bye bye impasses en stilstand. 

Let's do it, together!

[ssba_hide]