30 minuten
Breakthrough coaching

normaal €600,00
NU GRATIS door ons aangeboden

Opgelet: beperkt aantal plaatsen

In deze 1-op-1 telefonische sessie bespreken we jouw grootste uitdagingen die je op vandaag ervaart als business vrouw.

Hierin ontdek je het volgende:

  • Hoe het veranderen van de mindset bij jezelf en jouw bedrijf een directe invloed heeft op jouw business succes en de winst van uw bedrijf naar een nieuw niveau kan tillen.
  • Hoe je de kracht in jezelf ontketend en loslaat, hoe die kracht je helpt elke grens te doorbreken en de kwaliteit van het leven te creëren dat je wenst.
  • Hoe je je eigen beperkingen kan overtreffen om je doelen te bereiken en de controle over je leven te nemen, privé en professioneel.
  • Een manier om zakelijke of persoonlijke barrières bloot te leggen, op te lossen en jouw impact te maximaliseren

‘Quit stalling, turn the page and start outlining your next chapter today!'

Dit gesprek is uitsluitend bedoeld voor ambitieuze business vrouwen die groeiambities hebben en hun professionele droom willen neerzetten.

Je herkent je in het volgende profiel:

  • Je bent ambitieus en wilt een bloeiende business, exact onder jouw voorwaarden, met een fantastische omzet voor een mooie groep klanten.
  • Als onderneemster hebt op dit moment een omzet van minimaal €30.000 per jaar en voelt en weet dat er nog veel meer in zit, je wilt niet nog harder moeten werken.
  • Als Vrouwelijke professional wil jijzelf of jouw werkgever graag investeren in persoonlijke en professionele groei om nog steviger te staan als professional en daardoor ook meer te realiseren in jouw business.
  • Je bent open minded en bereid om nieuwe perspectieven te overwegen.
sttrategisch gesprek

Je voelt tot in de tippen van je tenen dat je vooruit wilt.
Je ganse lijf schreeuwt: tijd voor actie, tijd voor impact.
Je wilt meer. Je wilt nog meer eigenares zijn van je leven.

Neem dan deze unieke opportuniteit
Om jou nog persoonlijker te helpen
Krijg je van ons 30 min Breakthrough coaching

normaal €600,00
NU GRATIS
door ons aangeboden

Opgelet: beperkt aantal plaatsen

Omdat wij zoveel mogelijk vrouwen willen
coachen om JA aan zichzelf te zeggen

'When was the last time you got off the phone feeling renewed, energized and inspired!'

Wie is Els Van Laecke?

Els Van Laecke ( 1980) succesvolle businessvrouw en internationaal Master Certified Coach.

Haar missie is business vrouwen meer in hun kracht zetten. Els is een experte in het begeleiden van jou op het thema van zelfwaardering, zelfacceptatie en zelfliefde. Ze houd ervan om doorbraken neer te zetten, bij haarzelf, in haar business en bij anderen. Dat is haar ding, haar passie, dat is wat haar UNIEK maakt.

Al jaren coacht ze top professionals in het bedrijfsleven en heeft ze vele andere coaches mogen begeleiden in hun persoonlijke en professionele groei. Dit alles op een down-2-earth manier waar fun en ‘a kick in the ass’ niet ontbreken.

Ook benieuwd naar wat Els voor jou kan doen?

normaal €600,00
NU GRATIS
door ons aangeboden

Opgelet: beperkt aantal plaatsen

Wat anderen over ons zeggen:

Loes Yoga & Coach

Bij elke ontmoeting met Els komt er een doorbraak. Resultaat is dat mijn business deze zomer 4x beter draaide dan voorheen, ook na de zomer is mijn bedrijf blijven boomen. Els heeft me laten inzien dat ik volledig mocht gaan voor hetgeen waar ik in geloof en waar ik zin in heb. Wees jezelf en durf. Ik ben gaan doen, bij mezelf, bij mijn klanten en met geweldige resultaten.
strategisch gesprek
Zo helder. Meer zelf vertrouwen = Business resultaten omhoog. Je gooit in de opleiding patronen overboord die je niet langer dienen en die soms onbewust aan je trekken. Els heeft een unieke coaching stijl waar ze je persoonlijk UNLOCKED en je business naar echte BREAKTHROUGHS brengt. En dat kan enkel en alleen als je echt volmondig YES2ME zegt.

‘The simple act of taking action, can be profoundly transformative and liberating’.

4

Annelies A-Lissome

Dankzij het traject bij Els laat ik mezelf meer zien. Ik was al heel goed in blogs schrijven en in geschreven tekst naar buiten komen. Mezelf liet ik echter te weinig zien. Nu weten de mensen wie de persoon achter mijn bedrijf is en durf ik met mijn haren los en in kleurrijke kledij op foto staan.

Ik ben zichtbaar. Ik word nu gevraagd door grote partijen zoals jobat om vb. als spreker te staan op grote events in Brussel. Niet alleen op foto, ook op instagram kan je me vaak vinden nu in mijn insta stories wat ik vroeger toch een heel stuk lastiger vond. Ik voel me nog steviger. Een echte aanrader.

Ben jij klaar om jouw leven blijvend te veranderen?

normaal €600,00
NU GRATIS
door ons aangeboden

Opgelet: beperkt aantal plaatsen