COACH INTENSIVE

Een vijfdaags traject voor coaches die diep durven gaan. Start maandag 2 september 2019

Els Van Laecke - only icon (PNG)

Vijf dagen voeding en inspiratie, zodat jij en je praktijk er staan

Vijf dagen lang mijn meest succesvolle coaching technieken

Vijf dagen lang support en ondersteuning, want je hoeft het niet alleen te doen

Vijf dagen lang de diepte in met jezelf, zodat jij coachees kan aantrekken die verlangen naar hun eigen diepe doorbraak

Vijf dagen lang ontvang je elke dag een unieke live coaching, een volledig uitgewerkt werkboek en tips & tricks.

Els Van Laecke - only icon (PNG)

Start maandag 2 september 2019

DAG 1: ma 2/09 om 9u - Systemisch werk
DAG 2: di 3/09 om 20u30 - Transactionele analyse
DAG 3: woe 4/09 om 19u30 - Masterclass: van goede coach naar topcoach
DAG 4: do 5/09 om 20u30- The power of the body language
DAG 5: vrij 6/09 om 9u -  Body based trauma work

 

Els Van Laecke - only icon (PNG)
Els-in-gesprek

We willen allemaal doorbraken bij onze coachees bereiken. We willen dat ze gaan staan. Onvoorwaardelijk 'ja' zeggen tegen zichzelf. Hun innerlijk leiderschap opnemen en gaan stralen.

Ja! Daarvoor doen we het toch?

Maar … ik hoef jou niet te zeggen dat dat precies ook is wat jij als coach dient te doen. Hoe dieper jij kunt gaan, hoe meer mensen jij zal kunnen helpen die ook aan hun eigen doorbraak toe zijn. Daarom geeft Els Van Laecke de GRATIS vijfdaagse coach intensive. Voor coaches die zichzelf een succecvolle praktijk gunnen.

 

Els Van Laecke - only icon (PNG)

Elke coach heeft een coach nodig. Je hoeft het niet alleen te doen.

Els Van Laecke - only icon (PNG)

Gratis deelname:

Down-2-earth stevigheid

De Coach Intensive is niet zomaar een gratis cursus die je kan volgen. Nee, het is een deep dive. Een intensieve ervaring. Je krijgt de unieke kans naar jezelf te kijken en te ontdekken wat jou helpt en wat je blokkeert op weg naar jouw succesvolle praktijk. We weten allemaal dat we als coach eerst zelf onze doorbraken mogen pakken om de mensen met wie we werken nog beter te kunnen helpen. Per dag zoomen we in op één thema en ga je aan de slag met een andere succesvolle methode uit mijn eigen praktijk. We sluiten de Coach Intensive af met een integrerende masterclass. Dagelijks kan je je vragen kwijt in de besloten Facebookgroep die ik speciaal voor dit traject opricht.

Els-Coach

Wie is Els Van Laecke?

Mijn naam is Els Van Laecke, Master Certified Coach. Ik noem mezelf een succesvolle coach, mama en onderneemster. Voor mij betekent 'succes': ’s morgens opstaan met heel veel plezier en 's avonds gaan slapen met een voldaan gevoel. Het gevoel en het besef dat ik het allerbeste van mezelf heb ingezet voor de mensen rondom mij. Met als grote doel: mensen een onvoorwaardelijke 'JA' te laten zeggen tegen zichzelf.

Dit zeggen anderen

 

Bij elke ontmoeting met Els komt er een doorbraak. Resultaat mijn business draaide deze zomer 3 tot 4x beter dan voorheen. Els heeft me laten inzien dat ik volledig mocht gaan voor hetgeen ik in geloof, waar ik zin in heb. Wees jezelf en durf.  Ik ben gaan doen, bij mezelf, bij mijn klanten en met geweldige resultaten.

Zo helder. Meer zelf vertrouwen = Business resultaten omhoog. Je gooit in de opleiding patronen overboord die je niet langer dienen en die soms onbewust aan je trekken tot dan. Els heeft een unieke coaching stijl waar ze je persoonlijk UNLOCKED en je business naar echte BREAKTHROUGHS brengt. En dat kan enkel en alleen als je echt volmondig YES2ME zegt.

Loes Van Beest

Coach & Yoga teacher

Loesvanbeest.nl

 

Dankzij het traject bij Els laat ik mezelf meer zien. Ik was al heel goed in blogs schrijven en in geschreven tekst naar buiten komen. Mezelf liet ik echter niet zoveel zien. Nu weten de mensen wie de persoon achter mijn bedrijf is en durf ik met mijn haren los en in kleurrijke kledij op foto staan.

Ik ben zichtbaar. Ik word nog makkelijker gevraagd door grote partijen zoals jobat om vb. als spreker te staan op grote events in Brussel.

Niet alleen op foto, ook op instagram kan je me vaak vinden, nu in mijn insta stories wat ik vroeger toch een heel stuk lastiger vond. Ik voel me nog steviger. Een echte aanrader.

Annelies Quaegebeur 

Business & Loopbaancoach

Owner Loopbaan centrum A-Lissome

www.a-lissome.be

Myriam AertsDoor Els haar consistente persistentie om mij telkens weer te laten kijken naar wat er al is, is mijn zelfvertrouwen enorm gegroeid, ik durf nu hardop mijn positieve kanten uitspreken zonder dat ik mezelf een ‘dikke nek’, ‘strever’ of weet ik wat vind. Ik geloof ook veel meer in mezelf en kan complimenten aanvaarden. Als ik nu kritiek krijg ben ik niet meer figuurlijk tegen de grond geslagen maar ga ik er ‘kritisch’ mee om en beslis ik of ik het al dan niet meeneem. Daarnaast heb ik geleerd dat ik even belangrijk ben als mijn collega’s, familieleden, vrienden en dat af en toe voor mezelf kiezen geen egoïsme is.

Ik leer nu genieten van “wat er al is – hier en nu” en merk ik dat dezelfde waarden gevoed worden. Ik ben op een mooie plaats en blijf hier voor een tijdje tot mijn gevoel aangeeft dat ik klaar ben voor de volgende stap.

Myriam Aerts

HR Business Partner

Barbara De ReuIk ben een krachtige madam met veel enthousiasme en daadkracht, ik realiseer zaken en hou ervan omringd te zijn door mijn team.

Mijn kracht werd soms ook mijn valkuil en ik besefte dankzij de begeleiding van Els dat voelen in mijn lijf en hart essentieel waren voor mijn verdere zelfontplooiing.

Ik heb letterlijk een goede opkuisbeurt gekregen in de individuele coachings waar we mijn blokkerende gedachtes vastnamen, alsook vaste patronen doorbraken. Resultaat, ik ben meer tevreden over mezelf, durf benoemen wat ik nodig heb en leef meer mijn leven. Ik voel me letterlijk zoveel rustiger in mijn lijf.

Daadkracht met een steviger geworteld en liefdevoller zelfvertrouwen, ik sta er. I love it & I love myself.

Barbara De Reu

Regional Manager Securex

Gratis deelname:

[ssba_hide]