ONLINE TRAINING - COACH INTENSIVE 

Een 10-delig traject voor coaches die diep durven gaan. 

Dag
Uur
Minuut
Seconde

10 MODULES VOL MET:

  •  voeding en inspiratie, zodat jij en je praktijk er staan
  •  de meest succesvolle coaching technieken die instand doorbraken creeëren
  •  support en ondersteuning, want je hoeft het absoluut niet alleen te doen
  • audio's  waardoor je de diepte ingaat met jezelf, zodat jij coachees kan aantrekken die verlangen naar hun eigen diepe doorbraak
  • live coaching video's rond systemisch werk, Transactionele analyse, lichaamswerk, trauma & bodywork.  Aangevuld met uitgewerkte werkboeken vol met tips & tricks.
Inner Power Boost
Els Van Laecke - only icon (PNG)

Momenteel aan €97 ipv 1097€

Dag
Uur
Minuut
Seconde
Els Van Laecke - only icon (PNG)
Els-in-gesprek

 

10 MODULES

Module  1:  - Systemisch werk
Module 2:  - Transactionele analyse
Module 3: - Masterclass: van goede coach naar TOPcoach
Module 4: - The power of the body language
Module 5: -  Body based trauma work 
Module 6 /7: - Zelf reflectie en studie tijd
Module 8: - Live coaching
Module 9: - Live coaching
Module 10: - 5 stappen systeem naar Breakthrough Coach

 

We willen allemaal doorbraken bij onze coachees bereiken. We willen dat ze gaan staan. Onvoorwaardelijk 'ja' zeggen tegen zichzelf. Hun innerlijk leiderschap opnemen en gaan stralen.

Ja! Daarvoor doen we het toch?

Maar … ik hoef jou niet te zeggen dat dat precies ook is wat jij als coach dient te doen. Hoe dieper jij kunt gaan, hoe meer mensen jij zal kunnen helpen die ook aan hun eigen doorbraak toe zijn. Daarom geeft Els Van Laecke deze coach intensive online training. Voor coaches die zichzelf een succecvolle praktijk gunnen.

 

Els Van Laecke - only icon (PNG)

Elke coach heeft een coach nodig. Je hoeft het niet alleen te doen.

Els Van Laecke - only icon (PNG)

Momenteel aan €97 ipv 1097€

Down-2-earth stevigheid

De Coach Intensive is niet zomaar een cursus die je kan volgen. Nee, het is een deep dive. Een intensieve ervaring. Je krijgt de unieke kans naar jezelf te kijken en te ontdekken wat jou helpt en wat je blokkeert op weg naar jouw succesvolle praktijk. We weten allemaal dat we als coach eerst zelf onze doorbraken mogen pakken om de mensen met wie we werken nog beter te kunnen helpen. In elke module zoomen we in op één thema en ga je aan de slag met een andere succesvolle methode uit mijn eigen praktijk. Aanvullen geven we ook een integrerende masterclass. Daarnaast kan je als jouw reflexties en vragen delen in de besloten Facebookgroep van de Coach Intensive die ik speciaal voor dit traject opricht.

Els-Coach

Wie is Els Van Laecke?

Mijn naam is Els Van Laecke, Master Certified Coach. Ik noem mezelf een succesvolle coach, mama en onderneemster. Voor mij betekent 'succes': ’s morgens opstaan met heel veel plezier en 's avonds gaan slapen met een voldaan gevoel. Het gevoel en het besef dat ik het allerbeste van mezelf heb ingezet voor de mensen rondom mij. Met als grote doel: mensen een onvoorwaardelijke 'JA' te laten zeggen tegen zichzelf.

Dit zeggen anderen

 

Bij elke ontmoeting met Els komt er een doorbraak. Resultaat mijn business draaide deze zomer 3 tot 4x beter dan voorheen. Els heeft me laten inzien dat ik volledig mocht gaan voor hetgeen ik in geloof, waar ik zin in heb. Wees jezelf en durf.  Ik ben gaan doen, bij mezelf, bij mijn klanten en met geweldige resultaten.

Zo helder. Meer zelf vertrouwen = Business resultaten omhoog. Je gooit in de opleiding patronen overboord die je niet langer dienen en die soms onbewust aan je trekken tot dan. Els heeft een unieke coaching stijl waar ze je persoonlijk UNLOCKED en je business naar echte BREAKTHROUGHS brengt. En dat kan enkel en alleen als je echt volmondig YES2ME zegt.

Loes Van Beest

Coach & Yoga teacher

Loesvanbeest.nl

 

Dankzij het traject bij Els laat ik mezelf meer zien. Ik was al heel goed in blogs schrijven en in geschreven tekst naar buiten komen. Mezelf liet ik echter niet zoveel zien. Nu weten de mensen wie de persoon achter mijn bedrijf is en durf ik met mijn haren los en in kleurrijke kledij op foto staan.

Ik ben zichtbaar. Ik word nog makkelijker gevraagd door grote partijen zoals jobat om vb. als spreker te staan op grote events in Brussel.

Niet alleen op foto, ook op instagram kan je me vaak vinden, nu in mijn insta stories wat ik vroeger toch een heel stuk lastiger vond. Ik voel me nog steviger. Een echte aanrader.

Annelies Quaegebeur 

Business & Loopbaancoach

Owner Loopbaan centrum A-Lissome

www.a-lissome.be

Myriam AertsDoor Els haar consistente persistentie om mij telkens weer te laten kijken naar wat er al is, is mijn zelfvertrouwen enorm gegroeid, ik durf nu hardop mijn positieve kanten uitspreken zonder dat ik mezelf een ‘dikke nek’, ‘strever’ of weet ik wat vind. Ik geloof ook veel meer in mezelf en kan complimenten aanvaarden. Als ik nu kritiek krijg ben ik niet meer figuurlijk tegen de grond geslagen maar ga ik er ‘kritisch’ mee om en beslis ik of ik het al dan niet meeneem. Daarnaast heb ik geleerd dat ik even belangrijk ben als mijn collega’s, familieleden, vrienden en dat af en toe voor mezelf kiezen geen egoïsme is.

Ik leer nu genieten van “wat er al is – hier en nu” en merk ik dat dezelfde waarden gevoed worden. Ik ben op een mooie plaats en blijf hier voor een tijdje tot mijn gevoel aangeeft dat ik klaar ben voor de volgende stap.

Myriam Aerts

HR Business Partner

Barbara De ReuIk ben een krachtige madam met veel enthousiasme en daadkracht, ik realiseer zaken en hou ervan omringd te zijn door mijn team.

Mijn kracht werd soms ook mijn valkuil en ik besefte dankzij de begeleiding van Els dat voelen in mijn lijf en hart essentieel waren voor mijn verdere zelfontplooiing.

Ik heb letterlijk een goede opkuisbeurt gekregen in de individuele coachings waar we mijn blokkerende gedachtes vastnamen, alsook vaste patronen doorbraken. Resultaat, ik ben meer tevreden over mezelf, durf benoemen wat ik nodig heb en leef meer mijn leven. Ik voel me letterlijk zoveel rustiger in mijn lijf.

Daadkracht met een steviger geworteld en liefdevoller zelfvertrouwen, ik sta er. I love it & I love myself.

Barbara De Reu

Regional Manager Securex