coach opleiding

Het signatuurprogramma van Els Van Laecke voor coaches die klaar zijn voor snelle doorbraken bij hun klanten

Er zijn honderden boeken, workshops en seminaries om beter te worden als coach

Maar je wil geen duizenden tips:

 • Je wil een eenvoudig systeem dat wérkt

 • Een systeem dat getest is door de beste coaches over heel de wereld

 • Een systeem dat ook in België en Nederland resultaten oplevert

 • Een systeem waarmee een Belgische topcoach van wereldniveau in vele jaren voor duizenden doorbraken heeft gezorgd – bij haar eigen klanten én bij de klanten van haar klanten

 • Een systeem dat je de gespecialiseerde kennis geeft waarmee je je onderscheidt tegenover al je collega’s

 • En vooral: een coachspecialisatiesysteem dat je geen jaren en jaren studie en trial and error kost

De Coach Academy geeft je dat systeem.

De Coach Academy is een modulair opgebouwd pakket dat je toelaat om meer impact te maken met je coachpraktijk en pijlsnel doorbraken te bereiken met je klanten. Deze 5 ingrediënten zorgen daar voor:

 1. Breakthrough Coach Opleiding
 2. Systemic Advanced
 3. Body based Trauma work
 4. Supervisie
 5. Certificatie

Wil je graag die zelfverzekerde coach zijn die keigoed is in haar vak, het beste haalt uit alle klanten en snellere resultaten krijgt zonder harder te werken?

Volg jij soms ook een bijscholing of coach opleiding waar je achteraf niets mee doet?
Als goede coach doe je belangrijk werk. Je helpt mensen aan een beter leven. Dat doe je niet ‘zomaar’. Je wil het doen met de juiste bagage, kennis en vaardigheden. Het is verleidelijk om vele kleine opleidingen te volgen om beter te worden. Maar je her en der bijscholen vergt veel tijd en energie. En de vraag is altijd: ga je ook echt aan de slag met wat je hebt geleerd of kijk je na de workshop (bijna) nooit nog om naar je notities? “Want ja, je hebt klanten die op je wachten.”

coach opleiding
coach opleiding

Wat ontbreekt bij veel opleidingen is begeleiding en implementatie

Zonder een helder actieplan, de juiste begeleiding en tools om nieuwe kennis te implementeren, blijft het vaak bij ‘een interessante opleiding’. Maar door alleen ‘interessante opleidingen’ aan elkaar te rijgen word je geen betere coach en krijg je geen bloeiende coachpraktijk.

Voor een echte doorbraak in je coachpraktijk moet het anders

De Breakthrough Coach opleiding geeft je alles om je klant op de allerbeste manier te begeleiden: inzichten en kennis die je echt verder brengen, begeleiding van ervaren Breakthrough Coaches, ondersteuning van supporterende collega-coaches, en easy tools waardoor implementatie kinderspel wordt. Voortaan coach je op topniveau: het niveau van identiteit, missie en ‘beyond’ zodat je coachklanten snelle, mooie doorbraken ervaren.

zelfvertrouwen

Dit mag je verwachten van de Breakthrough Coach Opleiding:

 • Alles voor de levensstijl en de coachpraktijk van je dromen waarmee je impact maakt

 • Een tribe van gedreven coaches zoals jij

 • Het systeem en de stap-voor-stap aanpak voor de coach die graag bijleert

 • Intensieve coachtraining op topniveau

 • Bewezen efficiënte vervolgtraining voor de coach die er echt voor gaat

Kortom: een intensief 9 maanden groepsprogramma voor coaches die zich al hebben bekwaamd in Play Big Me en/of Play Big Business.

Getuigenissen deelnemers Breakthrough Coach opleiding:

Patricia
"Als coach wil ik degelijk opgeleid zijn en kies ik voor de beste opleidingen. Bij de Breakthrough coach opleiding leer je op een dieper niveau te coachen, voorbij het bewuste. Je klant krijgt doorbraken die zijn/haar leven veranderen. Waar je bij andere methodieken meerdere sessies nodig hebt breek je hier meteen in één sessie direct naar de kern van het probleem en lost het ook daar op. Het is onder de vele opleidingen die ik heb gevolgd de enige die zo snel resultaten boekt waardoor je klant veel sneller vooruit geraakt, dichter bij zijn/haar doel.

Mijn klanten voelen zich sneller beter en kunnen hun oude patronen makkelijker doorbreken zodat ze sneller meer energie hebben.

Deze opleiding heeft voor mij een totaal nieuwe wereld aan coaching technieken geopend en het zijn die technieken die ik vandaag gebruik."

Isabelle
"De breakthrough coach opleiding springt er voor mij bovenuit door de zeer sterke combinatie van kwaliteit (diepgaande coaching technieken die je toelaten om op een heel veilige manier heel snel tot de kern te komen) en kwantiteit (zeer uitgebreide bibliotheek aan diverse tools en technieken om in te zetten)."

Petrina
"In de breakthrough coach opleiding leerde ik eindelijk verschil te maken in de diepere lagen. Het gaf mij een handreiking door de vele oefeningen, de uitleg en ook de fijne opbouw in de opleiding zelf. Voor nu merk ik dat in de gesprekken met de coachee's doordat er sneller impact gemaakt kan worden op het topic met veel meer resultaat. Waardoor er al sneller voor hen een verschil te merken is.

Juist mijn klanten vinden dit enorm fijn om te merken, aangezien ze vaak al jaren zoeken naar hulp. De doorbraak oefeningen geeft hen daardoor vertrouwen terug in zichzelf en in de mogelijkheden voor hun leven.

Ik ben zo'n opleiding met zoveel kennis, video's en oefeningsvoorbeelden nog niet elders tegengekomen."

event juni groep pm

Veel coaches gebruiken de methode van systemisch werk om hun coachklanten te helpen

Als je als coach systemisch werkt dan breng je je coaching naar een hoger niveau omdat je je coachee een breder perspectief geeft. Het is dus logisch dat je als coach graag beter wordt in systemische coaching. Maar veel aanbieders van opleidingen maken systemisch werk nodeloos ingewikkeld. Zo jammer.

 

Systemic coaching hoeft helemaal niet moeilijk of complex te zijn
Als je ons bij Breakthrough Academy een beetje kent, dan weet je dat we houden van demystifiëren, decomplexifiëren en doen. We maken het je graag gemakkelijk, behapbaar en doenbaar. Dat is ook onze aanpak bij systemisch werk. De module ‘Systemic Advanced’ is een verdiepende opleiding rond systemisch werk voor de coach die het systemisch coachen echt als specialisatie wilt inzetten.

els van Laecke blog
BizWomen_07-2019-50022T4A500211

Systemic Advanced geeft je de structuur, de vaardigheden en het zelfvertrouwen dat je zoekt
Ken je de waarde van systemisch werk? Dan helpt deze coach opleiding je om volledig overtuigd systemisch werk in te zetten als methode bij je coachklanten. Je leert alle ins & outs van familieopstellingen, trauma-opstellingen, inner child-opstellingen en systeemopstellingen. Je leert alle vaardigheden die je nodig hebt om goed systemisch te kunnen coachen, in te tunen op het veld, je intuïtie te ontwikkelen zodat je op korte tijd heel mooie resultaten bereikt bij je klanten.

De verhelderende en gestructureerde online training bundelt drie jaar internationale opleiding van Els Van Laecke bij verschillende leermeesters en zes jaar praktijkervaring. Thema’s die aan bod komen zijn onder andere: zelfvertrouwen, liefde en relaties, het lot, dader en slachtoffer, trauma, de wondervraag…
Daarnaast krijg je acht verdiepende livedagen om heel intensief met alle thema’s aan de slag te gaan. Je kan heel veel oefenen en uitproberen zodat je snelle stappen maakt en heel zelfzeker, efficiënt en succesvol systemisch kunt coachen. Bovendien kan je ook de vorige opleidingen in het online programma nakijken. In de besloten Facebook-groep kun je terecht met al je vragen. De Systemic Work-kit die je krijgt zit vol materiaal om systemisch werk te kunnen doen.

Kortom: een compleet pakket voor de coach die echt werk wil maken van systemisch werk.

10HPBBC-191108-BLIK0640

Veel coachopleidingen focussen op het cognitieve zonder rekening te houden met het lichaam
Veel mensen struggelen – om allerlei redenen. Om te komen tot een diep begrip van die struggles en om er effectief een oplossing voor aan te reiken als coach, heb je een grondige aanpak nodig. Trauma’s en belemmerende overtuigingen bij je coachklanten neem je niet zomaar weg. Dat kan niet zonder rekening te houden met het lichaam. Het lichaam liegt niet en houdt alle gebeurtenissen, imprints en trauma’s bij. Lichaamswerk en het lichaam als leermeester gebruiken is dus cruciaal voor echte doorbraken.

Body based traumawork als sleutel voor een beter inzicht, leven en business
Body based traumawork is niet alleen waardevol bij trauma’s en traumaverwerking maar ook om in het algemeen een betere mind-brain-body connectie te krijgen. De bewezen aanpak van lichaamswerk geeft je krachtige tools om een ontregeld zenuwsysteem weer in balans te krijgen en om innerlijke rust te vinden. Of het nu gaat om trauma’s, oude blokkades, gevoelens van schaamte, overlevingsmechanismes, moeilijk grenzen kunnen stellen… door lichaamssignalen te herkennen en een betere verbinding te maken met het lichaam zetten jij en je coachklanten op korte tijd grote stappen.

Omdat lichaamswerk zo essentieel is, is het belangrijk om het goed aan te pakken
Els Van Laecke heeft alles geleerd over lichaamswerk van de internationale experte ter zake Andrea Wandel. Als traumaspecialiste begeleidt Andrea al meer dan 35 jaar coaches, psychologen, therapeuten en andere geïnteresseerden in lichaamsgericht traumawerk. Ze begeleidt ook jou als je deelneemt aan de opleiding Body Based Trauma Work van de Coach Academy.

De opleiding Body Based Trauma Work is een 12 daagse opleiding waarbij je leert om belemmerende overtuigingen uit de weg te ruimen aan de hand van o.a. lichaamswerk. Door de specifieke en efficiënte aanpak help je je coachklanten op een diep niveau naar een beter leven en welzijn. Beyond het coginitieve weten.

Wat krijg je precies bij deze opleiding Body Based Trauma Work?
Verspreid over negen maanden krijg je 10 live dagen plus twee keer een volledige dag intervisie waarbij je alle vaardigheden en tools krijgt om met je klant te werken aan trauma’s en imprints die zich op jonge leeftijd in het lijf hebben genesteld.

De coach opleiding Body Based Trauma Work is een combinatie tussen theorie en praktijk die echt een meerwaarde is voor jou als coach. Zo wordt je intuïtie scherper en juister. Je mag je intuïtie meer vertrouwen. Intunen waardoor coachen sneller gaat. De technieken die je leert gebruik je niet uitsluitend in je coachpraktijk maar ook in je privéleven en als ondernemer.

 

Bij deze intensieve training met 12 livedagen horen ook de recordings en een kickstart opleiding zodat je het maximum haalt uit deze opleiding.

Patricia
"Dit is van alle opleidingen die ik volgde dé opleiding die iedereen zou moeten volgen. Zowel de coaches omdat zij via deze methodiek sneller hun klanten kunnen vooruit helpen. Als voor de niet-coaches omdat je hier je grote en kleine trauma's tegenkomt, ze kan helen en integreren zodat ze je niet langer in de weg zitten bij wat je wil bereiken. Deze opleiding heeft zowel professioneel als privé voor echte doorbraken gezorgd. Privé heeft het voor veel meer rust en minder strijd gezorgd. Kunnen we nu veel makkelijker met elkaar praten. Met pubers is dat een echte opluchting. Professioneel kan ik mijn klanten nu nog beter helpen om hun trauma's onder ogen te zien en te helen zodat ze sneller weer verder kunnen. Ook voor de behandeling van stress & burnout zijn dit onmisbare tools. Ook als leidinggevende is dit een mooie opleiding omdat je jezelf beter leert kennen en ook leert hoe je makkelijker met je teamleden kan samenwerken."

 

Ontdek in 3 dagen hoe je accelereert als coach door nog betere coachgesprekken

Ken jij je eigen blinde vlekken?
Eens je de Breakthrough Coach opleiding hebt doorlopen heb je het coachen echt in de vingers. Je eigenheid weerspiegelt zich in de sessies met je klanten. Je neemt jezelf serieus als coach. Je luistert actief. Je bent nauwkeurig. Je neemt de tijd voor je coachee. Je geeft hem of haar alle aandacht. Je doet alles tijdens een coachgesprek wat een goede coach doet. Maar weet je ook waar je eigen blinde vlekken zitten in je coachgesprekken met klanten?

 

Eerlijke feedback van iemand die verder staat dan jij laat je groeien
Misschien heb je een buddy met wie je coachgesprekken oefent. Mooi. Maar weet je zeker dat je buddy goudeerlijk tegen je is? En dat je buddy het coachniveau heeft dat jij graag wil bereiken? Het is belangrijk dat je de juiste dingen hoort van echt ervaren mensen.
Als Master Certified Coach met vele duizenden uren coaching en training op de teller weet Els Van Laecke wat er nodig is om van een gewoon coachgesprek een baanbrekende sessie te maken, zo’n coachsessie waarmee je echt transformaties en doorbraken bereikt met je coaching klant.

 

Met de persoonlijke supervisie van Els Van Laecke maak je sprongen

Coaches tellen duizenden euro’s neer om persoonlijke feedback en adviezen te krijgen van Els Van Laecke. Als high-end breakthrough coach is haar mening dan ook uiterst waardevol. Als onderdeel van de Coach Academy heb je recht op Els’ persoonlijke supervisie. Ze reflecteert op een echt gesprek tussen jou en een coachklant, stipt aan wat je al super doet en laat zien welke blinde vlekken je nog hebt. Dankzij de supervisie op jouw manier van coachen krijg je gegarandeerd betere sessies met je klanten, maak je meer impact en groei je als coach. Daardoor ga je nieuwe sessies met klanten in met veel meer zelfvertrouwen.

 

Bereid je voor op een heel intensieve en leerrijke ervaring
De supervisie met Els Van Laecke als Master Certified Coach is alleen voor mensen die de Breakthrough Coach-opleiding. De supervisie vindt plaats in kleine groepjes van maximum tien coaches. Je krijgt dus niet alleen Els’ supervisie op jouw coachgesprek maar leert ook van de supervisie met collega-coaches. Daardoor is zo’n supervisiedag een echte katalysator voor je coachvaardigheden.

Kopie van Depositphotos_165390276_xl-2015-pm (1)

Positioneer jezelf als officiële Breakthrough Coach

De beste opleidingen volg je bij de Breakthrough Academy

Alle opleidingen en trajecten bij de Breakthrough Academy van Els Van Laecke zijn erop gericht om coaches inzichten, vaardigheden en tools te geven om doorbraken te bereiken met hun coachklanten. Als deelnemer aan de trainingen en trajecten van de Breakthrough Academy heb je ervaren hoe krachtig die aanpak is.

Word ook Breakthrough Coach
Als je de exacte krachtige aanpak voor instant doorbraken en coaching op het allerhoogste niveau echt volledig in jouw praktijk wil integreren, dan is het certificatietraject van de Breakthrough Academy iets voor jou. Gedurende vier maanden lang word je ondergedompeld in de Breakthrough-methodes en leer je de kneepjes van het vak zodat je jezelf ook een Breakthrough Coach mag noemen.

Breakthrough Coach-certificaat als kwaliteitslabel
Alleen coaches die dit intensieve supervisie en gecertificeerd traject met Els Van Laecke hebben doorlopen én die door Els persoonlijk zijn goed bevonden, mogen het label ‘Breakthrough Coach’ dragen. Het certificaat van de Breakthrough Academy garandeert je klanten dat ze echt in goede handen zijn en zet jou en je coachpraktijk in de markt als de expert.

De Coach Academy samengevat (waarde: 22.000 euro)

Packagedeal: € 20.000,-

De Coach Academy is de VIP-ervaring voor coaches die na Play Big Me of Play Big Business klaar zijn voor het allerbeste. Met de opleidingen en methodes van zet je jezelf en je coachpraktijk op de snelweg naar impact, de meest ideale klanten voor je coachpraktijk en het leven dat je zo graag wilt leiden.

 

Dit zijn jouw 5 ingrediënten voor een bloeiende coachpraktijk:

 • De vervolgopleiding Breakthrough Coach

 • De gespecialiseerde opleiding Systemic Advanced

 • De gespecialiseerde opleiding Body Based Trauma Work

 • Exclusieve supervisie door Els Van Laecke

 • Waarbij certificatie als sleutel voor jou als erkend Breakthrough Coach

Bonus:

 • Je krijgt 3 jaar toegang tot de exclusieve coachomgeving voor deelnemers

Twijfel je nog? Lees hier de meest gestelde vragen