WIE IS ELS VAN LAECKE

Els Van Laecke is een internationale Master Certified Coach . Ze coachte reeds duizenden business mensen wereldwijd.

Els is a self-made woman en co-created meerdere 7-cijfer bedrijven terwijl ze 70% online werkt en daardoor alle tijd heeft met haar gezin. Ze creëert instant doorbraken in zelfvertrouwen met een directe vertaalslag in de business.

Ze coachte reeds vele grote bedrijven zoals Danone, Coca-cola, Accenture, Mondelez, Milcobel, VPK, VRT, Deloitte, enzovoort.

Els haar hoge energie, diepe kennis en dummy-proof step-by-step aanpak heeft gezorgd dat haar klanten hun business resultaten verdubbelen en verdrievoudigen zonder harder te werken. Business doen op je eigen voorwaarden, dat is haar motto.

Daarnaast heeft Els haar YES2ME FOUNDATION waar ze kinderen, tieners, ouders en misbruikte vrouwen belangeloos ondersteund samen met haar team.

Els Van Laecke

Net zoals iedereen draagt ze haar rugzak. Ze vertelt in deze video op een heel kwetsbare manier hoe het aanvaarden van haar moeder (alcoholiste) en vader (psychisch ziek) heeft gezorgd voor een diepe aanvaarding van zichzelf. Het mooiste geschenk hebben haar ouders haar namelijk al gegeven, ze vertelt het je zelf.

TEAM COACHES

Samen met haar team ondersteunt ze ondernemers naar hun next level groei. Onze lift-off coaches zorgen ervoor dat je gedurende jouw groei in je bedrijf wordt ondersteund met positieve energie, inzichten en resultaten. Ontmoet ze hieronder.

team els van laecke

Patricia

Patricia creëert een veilige omgeving waar alles mag zijn. Vanuit haar  krachtige zachtheid raakt ze meteen de kern achter jouw blokkage. Vanuit die essentie werkt ze samen met jou aan je doorbraken zodat jij jouw dromen waar maakt. Hierbij steunt ze op haar 17 jaar ervaring als supply chain manager en haar rijke waaier aan coachopleidingen.

team els van laecke

Isabelle

Isabelle staat voor zachte kracht en krachtige zachtheid. Haar aanpak is liefdevol, doortastend én resultaatgericht. Vanuit haar achtergrond als ingenieur met sterke analytische skills en haar passie voor persoonlijke groei helpt ze ondernemers om hun doelen te realiseren.

team els van laecke

Chris

Als ervaren onderneemster en coach geeft Chris je vanuit haar creatief denken, authenticiteit, expertise en breakthrough-coaching-skills, een helderheid op jouw plannen, groei, potentieel, kracht en missie. Ze staat voor een resultaatgerichte en inspirerende aanpak om lekker in je vel, je carrière en je leven te zitten en de impact neer te zetten die jij wil realiseren.

Jorden

Jorden

Als ondernemer en coach gaat Jorden voor resultaat. Gefocust op mogelijkheden en groei vanuit een breakthrough coaching aanpak. Jorden kan als geen ander doorprikken waar je angst of je blokkade zit om deze aan te pakken en om van daaruit aan een toekomst te bouwen zoals jij die echt wilt!

LIFT OFF TEAM

Het lift-off team ondersteunt onze klanten langs de achterkant met alle technische en grafische projecten. We werken enkel met de beste in hun vakgebied en hun dit ook aan onze klanten.

Levi

Levi

Levi bezorgt je de mooiste foto’s en video’s. Daarnaast is hij een topper om ervoor te zorgen dat er grafisch alles picco bello uitziet. Met Levi kan je rekenen op top kwaliteit, een echte vakman.

Wist je dat je uitstraling de 3de reden is voor nieuwe klanten om naar je toe te komen?

Anneloes

Anneloes is onze Mailblue en website topper, ze zorgt voor de beste emailmarketingfunnels, bouwt sales pages en zorgt dat je klant fijnloos door je site navigeert. Daarnaast bouwt Sandra mee je online leerplatform. Proactief en meedenkend, I love it.

Rebecca

Rebecca bouwt samen met jou jouw social media strategie uit en plant je systeem om naar moeiteloos geautomatiseerd.

Wendy

Wendy ontzorgt je van alle administratieve taken. Heb je graag iemand die proactief de zaken uit je handen haalt, dan is Wendy een match.