WIE IS ELS VAN LAECKE

Els Van Laecke is een internationale Master Certified Coach . Ze coachte reeds duizenden business mensen wereldwijd.

Els is a self-made woman en co-created meerdere succesvolle bedrijven terwijl ze 70% online werkt en daardoor alle tijd heeft met haar gezin. Ze creëert instant doorbraken in zelfvertrouwen met een directe vertaalslag in de business.

Ze coachte reeds vele grote bedrijven zoals Danone, Accenture, Itineris, Milcobel, VPK, VRT, Deloitte, enzovoort.

Els haar hoge energie, diepe kennis en dummy-proof step-by-step aanpak heeft gezorgd dat haar klanten hun business resultaten verdubbelen en verdrievoudigen zonder harder te werken. Business doen op je eigen voorwaarden, dat is haar motto.

Daarnaast heeft Els haar YES2ME FOUNDATION waar ze kinderen, tieners, ouders en misbruikte vrouwen belangeloos ondersteund samen met haar team.

Els Van Laecke

Net zoals iedereen draagt ze haar rugzak. Ze vertelt in deze video op een heel kwetsbare manier hoe het aanvaarden van haar moeder (alcoholiste) en vader (psychisch ziek) heeft gezorgd voor een diepe aanvaarding van zichzelf. Het mooiste geschenk hebben haar ouders haar namelijk al gegeven, ze vertelt het je zelf.

TEAM COACHES

Samen met haar team ondersteunt ze ondernemers naar hun next level groei. Onze lift-off coaches zorgen ervoor dat je gedurende jouw groei in je bedrijf wordt ondersteund met positieve energie, inzichten en resultaten. Ontmoet ze hieronder.

team els van laecke

Chris

Als ervaren onderneemster en coach geeft Chris je vanuit haar creatief denken, authenticiteit, expertise en breakthrough-coaching-skills, een helderheid op jouw plannen, groei, potentieel, kracht en missie. Ze staat voor een resultaatgerichte en inspirerende aanpak om lekker in je vel, je carrière en je leven te zitten en de impact neer te zetten die jij wil realiseren.

Jorden

Jorden

Als ondernemer en coach gaat Jorden voor resultaat. Gefocust op mogelijkheden en groei vanuit een breakthrough coaching aanpak. Jorden kan als geen ander doorprikken waar je angst of je blokkade zit om deze aan te pakken en om van daaruit aan een toekomst te bouwen zoals jij die echt wilt!

team els van laecke

Ilse

Als apotheker, ondernemer, coach en trainer combineert Ilse haar passie voor gezondheid en transformatie op bijzondere wijze. Ze is to the point, duikt met je de diepte in, support je met haar zachte daadkracht op een krachtige manier. Ze staat naast je, om van daaruit samen grootse stappen te kunnen zetten naar een leven vol ‘leven’, op alle vlakken. Durf jij de sprong te wagen?

LIFT OFF TEAM

Het lift-off team ondersteunt onze klanten langs de achterkant met alle technische en grafische projecten. We werken enkel met de beste in hun vakgebied en hun dit ook aan onze klanten.

Levi

Levi

Levi bezorgt je de mooiste foto’s en video’s. Daarnaast is hij een topper om ervoor te zorgen dat er grafisch alles picco bello uitziet. Met Levi kan je rekenen op top kwaliteit, een echte vakman.

Wist je dat je uitstraling de 3de reden is voor nieuwe klanten om naar je toe te komen?

Anneloes

Anneloes

Anneloes is ons technisch wonder. Als Mailblue en website topper, zorgt ze voor de beste emailmarketingfunnels, sales pages en dat je klant feilloos door je site navigeert. Daarnaast bouwt Anneloes je online leerplatform. Proactief en meedenkend, I love it.

Mira

Mira

Mira is onze positivo en creative brain. Ze helpt je met SEO optimalisatie.