Loskoppelen van gevoel van tekort

Een gevoel van tekort, ken je dat? Graag deel ik iets wat ik zelf heb aangepakt tijdens mijn retreat op Curacao. Op dag 3 van deze retreat gingen we aan de slag met een ijsbad, iets wat ik nog nooit gedaan had.

Eén van mijn teamleden doet het ook en deelde er al regelmatig goede ervaringen mee. Een ijsbad is niet alleen fysiek goed maar kan je ook helpen om mentaal thema's los te koppelen en er doorheen te gaan.

Het thema waar ik op wilde werken is het gevoel van tekort. Het ijsbad was pittig maar diepgaand helend voor mezelf en de wereld. Ik ben heel dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren. Ik wil graag iedereen uitnodigen om het gevoel van tekort aan te pakken, alleen zo kunnen we dichter bij overvloed komen.

Het is niet is om zo op te lossen, dat zit verdrongen in onze cultuur. We voelen ons snel tekort gedaan, we voelen snel dat het niet genoeg is. Ik deel graag mijn gevoel; dit samen op te ruimen en omarmen dat er zoveel meer is; overvloed, liefde, verbinding, geld.

Laten we samen het gevoel van tekort loskoppelen en een gevoel van overvloed op alle vlakken toelaten.

Abundance is everywhere.

Laat een reactie achter