Groeien als coach

Luister jij al naar de Breakthrough Podcast op Spotify vol inspiratie en tips?

Je bent inmiddels gevestigd coach. Het gaat lekker met je praktijk, je maakt goede omzet, je groeit en je zet mooie resultaten neer. Misschien denk je bij de uitnodiging voor de Coach Intensive wel "Els, dit weet ik allemaal al". Toch kun je altijd groeien als coach.

Toch wil ik je graag uitdagen en uitnodigen.

Want er zit gevaar in deze gedachten "dat ken ik al, dat weet ik al, dat doe ik al". 
Want is dat wel echt zo? Ik geloof namelijk dat je altijd iets nieuws kunt leren, ook op een onderwerp dat je al bekend is. En ook is er een verschil tussen weten en doen.

Het is zo waardevol om een iets vanuit een andere invalshoek te benaderen of net even die verdiepende slag te maken.
Niet alleen voor jou, maar juist voor jouw coachees.

Groeien als coach: ik nodig je uit

Daarom nodig ik je van harte uit om van 20 t/m 29 maart 2023 mee te doen aan de enige coach intensive van dit jaar. Een 10-daagse deepdive voor jouw coaching vaardigheden, met nieuwe inzichten, tools, kennis én live coachings zodat je direct de kracht er van kunt zien en misschien wel zelf kunt ervaren.

Inschrijven is een must, anders kun je niet meedoen. 
Meer info en aanmelden doe je via deze link.

We zien je graag in de training.

Laat een reactie achter