Helende kristalflessen

Van Els Van Laecke | International Master Certified Coach

Vul de fles met water en laat ze maximaal 30 minuutjes staan. Daarna kan je het water direct uit de fles drinken. Je mag de fles gerust langer laten staan, maar binnen de 24 uur raden we aan om het water te verversen. (Let op: wij raden aan om niet meer dan 2 flessen per dag op te drinken).

 

Wil je jouw kristallen een boost geven na meermaals gebruik? Ontlaad ze dan in een put onder de grond ’s nachts, liefst bij volle maan. Laad ze vervolgens op in de zon of door op Bergkristal of Celistiet te leggen.

 

De Breakthrough Academy fles heeft een inhoud van 800 ml en is heel gemakkelijk schoon te maken omdat onze fles handige losse onderdelen bevat. Enjoy!

Proficiat
Els Van Laecke - only icon (PNG)

Zelfliefde drinkwater

Ik hou van mij.

Ik ben goed genoeg zoals ik ben, niet meer en niet minder.

Ik ben niet langer afhankelijk van de appreciatie en goedkeuring van de anderen.

Klikt als muziek in de oren?

Dan is deze ZELFLIEFDE kristallen fles voor jou gemaakt. Deze edelsteencombinatie van Carneool, Roze kwarts en Bergkristal staat voor liefde, harmonie, empathie, innerlijke vrede en heeft daarbovenop een verzachtende en zuiverende werking. Kortom de perfecte Yes2Me fles om jouw zelfliefde dagelijks te boosten.

  • Roze kwarts versterkt de liefde voor jezelf en voor anderen, geeft hartelijkheid en mededogen, versterkt empathie, zinnelijkheid en intuïtie, schenkt levenskracht, romantiek en welbehagen.

  • Bergkristal verbetert waarneming, aandacht en begrip. Daarnaast versterkt hij de werking van andere geneeskrachtige stenen en zorgt hij voor een algemene verbetering van de waterkwaliteit.

  • Carneool staat onder andere voor vitaliteit en daadkracht, geeft goed humeur en werkt activerend en motiverend.

image2
Els Van Laecke - only icon (PNG)

Energetisch drinkwater

Merk je dat jouw energie af en toe een lekkere boost verdiend? Merk je dat sommige zaken je teveel energie kosten in tegenstelling tot wat ze je opleveren?

Dan is deze ENERGIE kristallen fles iets voor jou. Deze edelsteencombinatie van Jaspis, Bergkristal en Mosgroen Agaat geeft energie en herstelt de vitaliteit.

  • Jaspis helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens 100% voor gaan. Daarnaast heeft de steen fysiek een positieve invloed op de bloedsomloop, spijsvertering en darmen.

  • Bergkristal geeft energie en vitaliteit, werkt goed tegen vermoeidheid en slapeloosheid. Bergkristal zorgt ook voor een algemene verbetering van de waterkwaliteit.

  • Agaat is een zeer stabiel kristal met sterk aardende, beschermende, stabiliserende en harmoniserende werking. Beschermt het spirituele leven en geeft positieve energie. Het is een kristal voor een nieuw begin, helpt om de schoonheid in alles om ons heen te zien en trekt overvloed aan.

image1
Els Van Laecke - only icon (PNG)
Breakthrough-academy-logo