Angst - Hello beauty, please sparkle & shine

Angst: Vrouwen hebben angst, ze zijn bang.

Ik word elke dag opnieuw geraakt door vrouwen die hunzelf limitaties opleggen en daardoor hun sparkles niet ten volle toelaten.

 

En ik word daar persoonlijk door geraakt want ik heb dat vroeger ook gedaan en soms, heel soms raak ik ook even mijn wortels kwijt als iemand een negatieve opmerking maakt en of me zegt dat ik teveel sparkle 😉

 

De afgelopen weken kwam dit ontzettend op mijn pad. Vrouwen die zich limiteren omdat

 • ze vandaag het geld niet hebben
 • niet aandurven om hun sparkles te laten shinen, wat stel je voor dat ik succesvol ben, dan gaan mensen iets verwachten van hen
 • ze niet de confrontatie door durven
 • ze er de tijd niet voor kunnen vrijmaken

 

En laten we die 1 per 1 eens vastnemen:

 1. ANGST VOOR GELD TE INVESTEREN IN JEZELF: Hoeveel geld zal je verliezen het komende jaar als je jezelf niet laat sparklen?Hoeveel klanten?
 • Hoeveel nieuwe klanten?
 • Hoeveel projecten?
 • Die leuke job?

En believe me, als je straalt dan willen klanten bij je zijn. Je straalt levensvreugde uit en dat is de hoogste vibratie dat er bestaat. Voel voor jezelf, bij welke mensen wil je liefste zijn? Yep, die met een positieve vibe rond hen heen. En betekent dit dat je altijd 'happy deppy' dient rond te lopen, neen, dat kan ik ook niet, echter je kan wel de veerkracht creëren om sneller terug te bouncen naar deze energie. Klanten voelen het als je je niet goed in vel voelt.

 

 1. ANGST VOOR SUCCES: Uit de angst voor afkeuring gaan we dan toch liever niet sparklen want er zou wel eens iemand kunnen zijn die me afkeurtHoeveel mensen heb je als ondersteuners?
 • Hoe vaak luister je en laat je de positieve encouragementen binnen komen van die mensen, of blok je ze af?
 • Durf je het aan dat er mogelijks 2% je afkeurt, echter 98% je sparkles helemaal omarmt en zegt JA tegen jouw dienst of product of competenties?

Ik heb me er ook vaak door laten tegenhouden en ik slik ook wel eens als die 2% afkeuring er komt, want geloof me die komt er. Ook voor mega succesvolle mensen over de ganse wereld. Niet iedereen is klaar voor jouw energie en product, enz. En vooral ik heb leren aandacht geven aan die 98% om er samen voor te gaan. En daar dankbaar voor te zijn en daar kracht uit te putten om mezelf de permissie te geven om verder te stralen.

 

 1. ANGST VOOR JE PERSOONLIJKE ONTWIKKELINGWat kosten de zelf criticus je vandaag aan levensenergie?
 • Wat doet die innerlijke judger met je?
 • Wat kosten de blinde vlekken je vandaag binnen alle contexten van je leven: werk, gezin, familie, vrienden?
 • Hoe sterk trekken de 'zwarte putten' je aan?

I BELIEVE en nog veel van mijn leermeesters dat je door de 'shithole' dient te gaan om vervolgens nog meer te kunnen sparklen. En dit is een levensproces. Steeds weer wordt er een stuk opgekuist/opgepoets en kan er weer een ander stukje van ons meer gaan stralen.

 

 1. ANGST OM TIJD VOOR JEZELF TE NEMEN: Wat kost het vandaag aan je kinderen doordat mama beslist dat ze geen tijd voor haar zelf mag nemen?
 • Wat is je echte verlangen hierin voor JEZELF?
 • Mag je jezelf toelaten dat er voor jou gezorgd wordt?
 • Mag je ondersteund worden door anderen?

Tijd is ons eeuwig excuus, heel veel mensen gebruiken deze om hunzelf wijs te maken dat het er wel altijd een beter moment bestaat, of de kinderen er gaan van afzien of iemand anders die ze voorop zichzelf stellen, omdat sorry ladies, je zet jezelf teveel op de 2de plaats. En dat is niet correct. Denk aan het metafoor van het vliegtuig. Altijd eerst zelf je masker aandoen als er een crash is en dan je kids vb. Je kan niet aan anderen blijven geven op een gezonde manier als je jezelf geen zuurstof geeft.

 

 

 

Vrouwen durf in je kracht te staan als ONDERNEEMSTER

 

IT' S TIME

 

To let everything flow

- de business naar je organisatie

- de omzet naar je bedrijf

- de klanten die zelf naar je toekomen

- jij die sparkles overal achter laat

 

omdat je straalt als een STER!

 

 

 

#stars #feather #fly #daretobelieve #ibelieve #yes2me #rockingladies

 

Benieuwd wat dit artikel met je doet. Laat het me weten. Ik houuuuu van verbinding :-).

 

Wil je meer info, contacteer me persoonlijk: https://elsvanlaecke.com/contact/

 

Liefs

 

els

 

Laat een reactie achter