Wil jij weten hoe je een ideaal uurtarief voor jezelf bepaalt als startende onderneemster?

  • Zodat je een stevige basis voor je bedrijf krijgt

  • Zodat je ruim voldoende inkomsten gaat genereren

  • Inzicht in andere factoren die invloed hebben op je business

  • Je zakelijke kosten gedekt zijn en je buffers leert bouwen

  • Zodat je als expert in jouw veld wordt gezien

  • En ook hoe je ideale klanten naar je toe trekt

“Sinds ik met Els heb gewerkt op mijn uurtarief bleek dat ik deze wel tot drie keer kon verhogen als waar ik initieel zelf aan dacht. Dat heeft mij veel meer ruimte en rust gegeven in mijn business. Het heeft mijn winst vergroot en het levert me de klanten op met wie ik wil werken.”

“Door op mijn tarief te werken kan ik mijn business leiden op mijn voorwaarden en zaken ondernemen zoals opleidingen volgen, mijn persoonlijke ambities privé neerzetten en zoveel meer.”

MIJN NAAM IS ELS VAN LAECKE

Mijn naam is Els Van Laecke en ik ben ondernemer en Master Certified Coach. Deze video is opgebouwd uit jaren business en ondernemingservaring. Ik heb mijn business van scratch opgebouwd en weet precies welke stappen je moet nemen om een goed uurtarief te vragen.

goud

Profiteer nu van een oneerlijke voorsprong.

Bekijk deze gratis video & maak snelle stappen in je omzet. Alleen al door te weten hoe je een goed uurtarief hanteert geef je jezelf een stevige fundering voor je business. Zodat er niet alleen ruimte is voor je onderneming om te groeien maar ook voor jou persoonlijk. Simpelweg door niet dezelfde fouten te maken als 67% van de mensen.

Laat deze unieke video niet aan je voorbij gaan en geef jezelf en je (startende) business de kick voor een goed begin.