Hou jij jezelf nog tegen?

Geniet jij ook heerlijk van de zomervakantie? Of heb je al vakantie gehad of nog in het vooruitzicht? Even rust, meer tijd samen met je gezin, familie, vrienden en ook voor jezelf? Jezelf verwennen, leuke dingen doen, een prachtig boek, genieten op een terrasje, een gezellig uitje, een leuke vakantie. Hoe mooi dat we dit onszelf kunnen gunnen.

Je bent het waard

Ook in de podcasts van afgelopen maand gaat het over gunnen, gunnen om in jezelf te investeren, dat je het waard bent om volgens jouw voorwaarden te leven en business te doen. Luister in de podcasts hieronder wat jou nog tegenhoudt en hoe je de gunfactor aan jezelf kunt verhogen ✨🎧

Wij gunnen jou om hierin stappen te zetten, om te mogen groeien. Voel jij in alles dat je klaar bent om volop jezelf te zijn, zonder angst voor afkeuring, dat je het waard bent en het tijd wordt dat je (nog meer) mag stralen? Wees dan welkom voor een geweldige transformatiereis met Play Big Me of Play Big Business, de eerstvolgende groep start op 6 september.

Heb je daarnaast ook interesse in onze coachopleidingen en wil je onze succesvolle coachmethodes zelf ervaren? Doe dan van 11 t/m 20 september gratis mee aan de Coach Intensive.

Wil je nog meer inspiratie?


Ontdek en beluister onze podcasts op SpotifySoundcloud en Apple Podcast. Door op volgen te klikken, krijg je een update als de volgende aflevering erop staat. Zo hoef je helemaal niets te missen. 
Of lees de blogs op onze website en bekijk video's en beluister wat deelnemers van onze programma's vinden op ons Youtube kanaal.

Laat je door ons inspireren.

Laat een reactie achter