I Accept Myself - FULLY!

(ervaring in groep - live)

Er mogen zijn ZOALS JE BENT, jezelf ERKENNEN en laten ZIEN,
ECHT zelfvertrouwen van binnenuit uitstralen.

Klinkt dit als muziek in je oren dan is dit programma is iets voor jou.

icon-y2m

Mijn droom is...

Dat jij jezelf meer kan accepteren voor wie je bent en jezelf liever gaat zien. Dat je durft benoemen wat voor jou belangrijk is en je niet laat omver waaien door wat er rondom je heen gebeurt. Dat jij je plek inneemt waar je recht op hebt. Zo kan je stralen, ECHT stralen van binnenuit, in ECHT zelfvertrouwen.

icon-y2m
angst weg
vrouw bekijkt zichzelf met zelfverwijt

Waarvoor doe ik het?

Ik zie hoeveel pijn het veroorzaakt om professionals te zien staan en functioneren half in hun kracht. Ze laten hunzelf makkelijk beïnvloeden door de omgeving, vergelijken (continue) met anderen en slepen soms het verleden als een betonblok achter zichzelf mee.

Gedaan daarmee! Ik wil je echt in je daadkracht zetten. Je bent het verdikke zo WAARD om jezelf te zijn, met alles wat er is en niet is. Het raakt me dagelijks te zien hoeveel pijn dat jij ook mogelijks jezelf tekort doet door niet écht in jezelf te geloven. Betekent het dat je niets meer hebt waarop je verder kan ontwikkelen, tuurlijk wel, dat heb ik ook.

EN EN EN, er is ook al heel veel. Ik wil jou vanuit dankbaarheid en waardering naar jezelf laten kijken. Er is heel veel aanwezig, alleen geven we er niet zoveel aandacht meer aan, want het is maar normaal, het hoort erbij. En dat is het niet.

Jezelf ERKENNEN en DANKBAAR zijn, dat is de eerste stap naar ZELFWAARDERING. Daarna kunnen we verder naar ZELFACCEPTATIE. De essentiële stap als je ECHT in je zelfvertrouwen wilt gaan staan en daar is nu eens niets fluffys aan zé.

icon-y2m

Inspirerend

Deze ervaring is professioneel uitgewerkt met verschillende handvaten, voor elk wat wils.

icon-y2m

Sisterhood

Deze ervaring wordt gegeven DOOR vrouwen, VOOR vrouwen. Hier zijn geen mannen aanwezig. Deze vrouwelijke energie heeft een ontzettend sterke kracht om je ten volle ondersteund en gedragen te voelen. WE DO THIS TOGETHER.


Deze vrouwen zitten in hetzelfde schuitje en willen ook graag vooruit. Ten volle genieten van hun leven, met het zelfvertrouwen die zij verdienen.

icon-y2m

Professionals, wie zijn dat dan?

Iedereen die werkzaam is en iets wil opbouwen voor zichzelf. En dit is ruim. Ik begeleid zowel management, directie en CEO van grote organisaties tot KMO; zelfstandigen, ZZP-ers; leidinggevenden; kaderleden; bedienden, enz. Opbouwen kan zowel je eigen zaak kracht bijzetten, alsook een promotie, je mening meer geven op je job, durven voor die job gaan die je al zo lang graag wilt, enz.

Professionals die ECHT aan de SLAG willen, die VOORUIT willen en bereid zijn om STAPPEN te ondernemen om zichzelf te ontwikkelen.

Resultaat: ECHT zelfvertrouwen, meer ZELFLIEFDE

Zeg ja tegen jezelf

Sta jezelf toe er te mogen zijn ZOALS JE BENT, leer jezelf te ERKENNEN en te laten ZIEN, zodat je dit vol ECHT zelfvertrouwen van binnenuit kunt uitstralen.

Let's do it, together!

[ssba_hide]

Heb je nog vragen rond dit topprogramma?
Stuur me een mailtje op els@elsvanlacke.com en ik beloof binnen 48h te antwoorden op je mail.

[ssba_hide]