BOOST YOUR INNER POWER

Als business vrouw meer succes behalen vanuit jouw innerlijke kracht.

Herkenbaar voor je?

Heb jij vaak het gevoel dat je tekortschiet?

Voel jij je vaak gestrest of onzeker?

Heb je dikwijls het gevoel dat je over je grenzen gaat?

Heb je super ideeën, initiatieven in je hoofd zitten maar worden ze geen realiteit?

Als je echter heel eerlijk bent, weet je dat er veel meer in jou zit en zou je het graag anders zien?

Maar hoe? Waar begin ik?

ALLES START BIJ JEZELF, BIJ JOUW INNERLIJKE KRACHT

GAAN WE SAMEN STAP VOOR STAP RICHTING DE BESTE VERSIE VAN JEZELF?

Els-Biz-Women-Event

Zeg JA tegen het BOOST YOUR INNER POWER jaarprogramma
voor slechts 297 Euro

Wat kan ik jou brengen? Wie ben ik?

Ik ben Els Van Laecke, Master Certified Coach. Doorbraken neerzetten, bij mezelf, in mijn business en bij anderen…. Dat is mijn ding, dat is mijn PASSIE, dat ik wat mij UNIEK maakt. Al jaren coach ik top professionals in het bedrijfsleven en heb ik vele andere coaches mogen begeleiden in hun persoonlijke en professionele groei.

Wat gaat dit jaarprogramma jou brengen?

Dit programma is een zeer effectief programma als het gaat over duurzame verandering. Het bundelt inzichten, oefeningen, technieken verworven tijdens mijn jarenlange ervaring als Master Certified Coach. Ik begeleid jou een jaar lang, zodat je niet alleen je eigen dromen kunt bepalen, maar ook een strategie maakt om ze te bereiken en die vervolgens ook kunt uitvoeren. Kracht – Daadkracht, daar gaat het hem over.

En die oerkracht, die jou uniek maakt, zit in jou. Het is nu enkel kwestie om die stap voor stap te triggeren, unlocken, boosten!

Zeg JA tegen het
BOOST YOUR INNER POWER
jaarprogramma
voor slechts 297 Euro

Veelgestelde vragen:

  • Om jou wekelijks te inspireren te triggeren. Om je stap voor stap op je eigen tempo in beweging te zetten, je te laten reflecteren. Je moet het niet enkel snappen en weten maar vooral ook voelen en ervaren. Dit heeft ook tijd nodig en is een continue ondersteunend proces om tot het meest duurzame resultaat te komen.

  • Iedere week ontvang je van mij een inzicht, theorie, reflectieoefening of video rond een bepaald thema. Deze thema’s wisselen maandelijks af en bouwen verder op elkaar.

Karen

Het begint met aan jezelf te werken om obstakels op je weg op zij te kunnen zetten en doorbraken te forceren. Het is een grote meerwaarde om zelf met alles in het reine te komen en dan anderen te gaan helpen vanuit die kracht. Ik heb Els leren kennen op een webinar.  Wat mij aansprak is haar puurheid & enthousiasme, haar kennis ook omdat natuurlijke in uzelf los te laten zonder barrières.  En zij kan dat prachtig!

Nathalie

Wat mij tot op vandaag heeft geholpen is meer zelfkennis. Mij bewust te zijn van wat zijn echt mijn talenten, wat zijn mijn kwaliteiten. En ook wel inzicht in bepaalde patronen die ik bij mezelf kan terugvinden en die meebepalen welke keuzes die je maakt in je leven en waar ze u toe leiden en zo.

 

 Lindy

Wat ik meeneem uit de opleiding is dat ik ok ben en de ander ok is.  Ik zie heel erg de match of alles dat er al wel is en waarin ik nu eigenlijk al het verschil kan maken.  Els kan je helemaal in je kracht zetten en ziet heel erg de positieve dingen.  Door haar oefeningen zie je ook echt zelf de positieve dingen! Met de oefeningen word je wel bewust van wat je zelf ook uitstraalt. Eerst dacht ik van ‘klein houden’ en nu denk ik ‘laat maar gaan’! Ik zie het echt als een cadeautje dat ik mezelf geef door dit te doen.

Zeg JA tegen het
BOOST YOUR INNER POWER
jaarprogramma
voor slechts 297 Euro

Breakthrough-academy-logo