De basis ligt altijd in zelfwaardering

Hoe de match en mismatch filter ons leven kleur geven

Elk moment, elke seconde, filteren we informatie. Dat is ook nodig om te kunnen functioneren. Een van mijn leermeesters Shelle Rose Charvet vond een krachtige manier om onze mentale filters, onze meta programma’s in kaart te brengen. De bepalende filters, die ons zelfvertrouwen een duw geven ofwel wankel houden, bespreek ik in deze video: de match en de mismatch filter.

icon-y2m
icon-y2m

Deze waarderingsoefening zal jouw BREAKTHROUGH UNLOCKEN

Deze krachtige oefening, creëert echte doorbraken in je leven, echte shifts in hoe je naar jezelf vanaf nu zal kijken. Het heeft altijd een bijzonder positief en empowering effect. Hier start alles mee. Ik coach iemand anders, als een demonstratie voor jou en de bedoeling is dat je deze herhaalt voor jezelf.

Benieuwd wat de effecten als je deze oefening doet. Laat je het ons even weten? Mail ons op hello@elsvanlaecke.com.

Reflectie vragen coaching UNLOCK YOUR BREAKTHROUGH

Om je helemaal te ondersteunen hebben voor jou bij elke oefening een aantal reflectie vragen opgesteld zodat je iets dieper kan gaan in je persoonlijke ontwikkeling. Deze kan je rustig nalezen wanneer je wenst en de inzichten omzetten naar acties in je dagelijkse leven. Vul de vragen in hieronder en ze worden naar jouw email gestuurd. Wens je het liever in te vullen wanneer het voor jou het beste past, download dan de pdf (deze kan je afprinten of electronisch invullen).

Download de Reflectievragen