YES2ME Mini-Training

Dé gratis 5 daagse power training voor onderneemsters en business vrouwen

[surveyslam id=8410]

Vanuit je eigen power shinen en je laten zien in jouw vakgebied?

Zet nu jouw stappen richting naar een nog succesvollere onderneming
en/of leven met onze gratis Yes2Me Mini-training.

[surveyslam id=8410]

yuess3

Van verlangen naar voldoening

Mijn naam is Els Van Laecke en ik ben één van de weinige Master Certified Coaches. Ik noem mezelf een succesvolle coach, mama en onderneemster. Voor mij betekent 'succes':
’s morgens opstaan met heel veel plezier en 's avonds gaan slapen met een voldaan gevoel. Het gevoel en het besef dat ik het allerbeste van mezelf heb ingezet voor de mensen rondom mij. Met als grote doel: mensen een onvoorwaardelijke 'JA' te laten zeggen aan zichzelf.

Inmiddels heb ik met mijn bewezen methodieken al meer dan 10.000 businessvrouwen geholpen bij het realiseren van een cruciale doorbraak om stap voor stap hun dromen na te jagen. Gaaf toch?

[surveyslam id=8410]

Els-op-de-trap

Wees trouw aan jezelf en doe geen consessies

Na jarenlange ervaring weet ik precies wat wel en niet werkt als het gaat om persoonlijk leiderschap voor businessvrouwen. Als moeder een succesvolle onderneming of baan combineren met het huishouden en de zorg voor je kinderen is niet niks. Regelmatig zie ik dat onderneemsters zich klein houden en moeite hebben om alle ballen in de lucht te houden. En wat me nog het meeste pijn doet is om vrouwen te zien die zichzelf in een gouden kooi houden en zichzelf onnodig klein houden.

Toch zie ik ook businessvrouwen die hun onzekerheid gedag zeggen, hun perfectionisme loslaten en weer het initiatief nemen om in actie te komen. Dat ze zichzelf niet meer verstoppen achter een masker en zichzelf weer durven te laten zien zonder zich af te vragen wat anderen van hen vinden. Hen? En vooral dat ze op een andere manier in de spiegel kijken: Ik ben genoeg.

Ik wil graag je grootste ambassadrice zijn. Ik coach je om nog meer de eigenares te zijn over je privé en professioneel leven. Jij bepaalt. Je geeft de richting aan. Om jou te ondersteunen, bundelde ik al mijn concrete kennis en relevante tools samen in een geweldige experience: onze unieke Yes2Me Mini-training.

[surveyslam id=8410]

Els-in-gesprek

Waarom moet je meedoen

De Yes2Me Mini-training is uniek, want tijdelijk deel ik mijn kennis gratis. Binnenkort zal ik deze online training verhogen naar € 1097.

Gedurende 5 dagen ontvang je

Voor wie?

De Yes2Me Mini-training is bedoeld voor ambitieuze businessvrouwen, onderneemsters en coaches, die graag willen groeien als persoon en met hun onderneming.

Els-in-park

Je zal minstens één Breakthrough moment hebben met Els
wat je levenskwaliteit, geld en vrijheid zal opleveren. Wie wilt dit niet?

[surveyslam id=8410]

Tijdens de Yes2Me Mini-training leer je:

event juni groep pm

Je hoeft het niet alleen te doen

Tijdens deze training zal je ervaren wat de kracht van andere non-judging vrouwen kan teweeg brengen. Hoe het voelt om je te laten ondersteunen door veel vrouwen. Of course, dien je zelf zaken te ondernemen, echter je hoeft het niet alleen te doen.

Doe je mee met de Yes2Me Mini-training?

[surveyslam id=8410]

Data live coachings (vinden online plaats, alle informatie ontvang je na inschrijving):

Breakthrough-academy-logo