Els Van laecke
Els Van laecke

Wil jij je droom gaan leven, maar merk je dat angst jou in de weg zit?

Voel je het verlangen om jezelf en je bedrijf naar de next level groei te brengen
MAAR, merk je dat de spanning het regelmatig wint van het enthousiasme?

Ja? Lees dan vooral verder

Ik geloof dat jij deze wereld zoveel meer te bieden hebt en dat jij het verdient om jouw dromen waar te maken. Ik geloof dat hetgeen jij nu nog niet voor mogelijk houdt in werkelijkheid binnen handbereik ligt. Ik geloof dat er voor jou zo veel mogelijk is als jij je angsten laat varen…

En we willen jou daar graag mee helpen.

Is dit herkenbaar voor jou?

 • Je voelt dat er meer in zit. Dat jij nog meer uit het leven kan halen dan je nu doet. Maar iets houdt je tegen.

 • Je bent al van ver gekomen. Je bent dapper geweest en hebt stappen gezet. Toch blijf jij je verstoppen.

 • Je bent bang voor wat andere mensen over jouw dromen en idealen te zeggen hebben.

 • Je bent bang voor negatieve opmerkingen omdat deze jou raken en demotiveren.

 • Je weet waar je naartoe wilt, maar je laat je demotiveren door je omgeving en jezelf.

 • Je vindt dat je alles alleen moet doen, terwijl het zo fijn zou zijn als je andere zou kunnen toelaten te helpen.

 • Succes klinkt niet alleen mooi, maar is ook eng en overweldigend.

Ik snap jouw angsten wel. Ik heb ze zelf ook nog elke dag 😉. Maar door naar ze te luisteren en geen actie te ondernemen, helpt het je niet om je leven te gaan leven op jouw voorwaarden.

Stel je eens voor...

 • Stel je eens voor dat die stemmetjes in je hoofd, geen invloed meer op je hebben.

 • Stel je eens voor dat je echt voluit voor jezelf, je business, je dromen en verlangens zou gaan

 • Stel je eens voor dat je je niet meer laat beïnvloeden door andere mensen

 • Stel je eens voor dat je jezelf aanmoedigt en toejuicht in plaats van tegenhoudt

ITS TIME TO STEP UP AND LET YOURSELF BE SEEN

Hoe? Door online aanwezig te zijn op 29 juni “ Feel the Fear and do it anyway”

Ik leer je hoe je moeiteloos geïnspireerd de dingen gaat DOEN.

Zonder bang te zijn.

Zodat je je niet meer tegen laat houden.

Het resultaat:

 • Kill je mindfucks en ervaar volledige freedom of mind

 • Ontdek de cheerleader binnen in jezelf

 • Het lef hebben om te gaan en de tools hebben om te DOEN

 • De start van je leven en biz van jouw dromen

Tickets €99,00

Wat houdt deze dag in?

 • Samen kijken we je angsten recht in de ogen aan en transformeren ze on the spot zodat ze geen invloed meer op je hebben

 • Je maakt kennis de cheerleader die al in jou zit en leert haar vertrouwen

 • We creëren een simpel actieplan om jouw business next level te laten groeien in 2020

 • Je laat je inspireren door like minded cheerleaders en ervaart de support van de tribe

Over Els Van Laecke

De afgelopen jaren heb ik zo veel van mijn eigen wensen, dromen en doelen waargemaakt en is de afgelopen drie jaar mijn business exponentieel gegroeid.

Ik hou ervan om ook andere onderneemsters te ondersteunen en tools te geven, zodat ook zij hun biz (en leven) op eigen voorwaarden kunnen bouwen en niet volgens de voorschriften van anderen.

Dit heeft een geweldig mooi effect ook op de omringende relaties en vooral op de belangrijkste: de relatie met jezelf.

 

De essentie hoe ik vrouwen al heb kunnen ondersteunen

Is de essentie van ondernemerschap

Eén skill. Eén vaardigheid. Eén hoe.

Dealing with your fears along the way.

Want waar je ook staat in je ondernemerschap, je komt altijd wel even iets tegen dat je belemmert om de volgende stap in te gaan, om je op je gemak te voelen

En moeiteloos en makkelijk te ondernemen.

“Feel the fear and do it anyway”

 

En dat wil ik jou laten ontdekken

 

Ticket

€ 99,00
 • Geweldige inspirerende online coaching en trainingsdag

Wat anderen zeggen:

Marjoescha

Zo’n prijs vragen voor een traject had ik eerder nooit gedurfd. Ik was op social media nog onzichtbaar, want wat zouden de mensen er wel van vinden? Sinds het traject laat ik mezelf zien, hoe spannend ik dat soms ook vind, ik doe het vanuit het geloof in mezelf en het geloof in mijn missie. Door de shifts die ik maakte had ik in geen tijd mijn opleiding al terugbetaald en dit is nog maar het begin.  Ze brengt niet alleen ongelofelijk veel kennis en ervaring, voor mij is ze bovenal een enorme inspiratie bron.

Marjoescha
Coach – Mbold

Loes

Bij elke ontmoeting met Els maak ik shifts met als resultaat dat mijn business 3x beter draait dan voorheen. Els heeft me laten inzien dat ik volledig mocht gaan voor hetgeen ik in geloof.  Ik ben echt gaan doen, bij mezelf, bij mijn klanten en met geweldige resultaten. Leer zelf vertrouwen = Meer business resultaten. Je gooit in de opleiding oude patronen overboord die je blokkeren er echt te staan in jouw business.

Loes
Life Coach – stress & vitaliteitsexperte

Caroline

Yes2Me zeggen was ook echt Yes2My Business zeggen. Els laat je veel dieper naar jezelf gaan. Je kan veel leren in theorie maar het start eigenlijk vooral bij jezelf.  Mezelf leren accepteren voor wie ik ben en er dan ook echt trots op te zijn heeft die boost gegeven in mijn bedrijf waardoor ik mensen ook veel meer ga aantrekken, ik straal ook van alles uit waar mensen gewoon van denken ‘daar wil ik echt bij zijn’.

Caroline Jacobs
Jacob Consulting bvba

Isabel

Sinds die eerste coaching sessie krijg ik de ene na andere coachingsaanvraag binnen.  Ik ben er zeker van dat dit is omdat ik meer in het licht ga staan en die blokkade heb doorbroken. Ik ben ongelooflijk dankbaar dat ik dit zo snel heb mogen ervaren aan het begin van onze samenwerking en ben er van overtuigd dat het mezelf en mijn business ongelooflijk veel zal brengen.

Isabel Bulcke
Zaakvoerder De Parel Coaching