VAN 30 NOVEMBER TOT EN MET 4 DECEMBER

1920X650 MONEY MAGNET

Tijd om taboes te doorbreken over groot geld verdienen met je bedrijf

In plaats van €997,- nu éénmalig gratis inschrijven

In deze 5-daagse money magnet training leer je:

 • Geloven dat je easy geld mag verdienen met je bedrijf

 • Niet langer vies zijn van geld of beschaamd om goed geld te verdienen

 • Geld leren ontvangen en behouden

 • Echt toelaten dat geld easy naar je mag stromen

 • Durven geld vragen voor de waarde die je biedt als ondernemer

Business is easy, money is easy, je omzet exponentieel doen groeien zonder 2x zo hard te werken. Business hoeft niet moeilijk te zijn, het kan ook makkelijk, als je weet wat de juiste zaken zijn die je dient te ondernemer. Werk niet langer hard, maar geniet van het leven en je bedrijf.

Wat heb ik je te bieden:

Ik ben Els Van Laecke, Master Certified Coach, business owner en mompreneur. Ook ik heb mijzelf heel lang tegengehouden om goed geld te verdienen. Ik heb van huis uit niet meegekregen dat ik geld mag omarmen. Inmiddels heb ik die shift gemaakt en gun ik mijzelf een goede money flow in plaats dat ik het mij ontneem. Bovendien mag geld nu ook bij me blijven, een echte geld container in plaats van dat het binnenkomt en weer wegvloeit. Ik voel mij meer in mijn comfort zone als het over geld gaat en dat wil ik jou ook meegeven.

 

Hoe bouwde ik die knowhow op?

 • 18 jaar business ervaring
 • Op paar jaar een 7 digit bedrijf opgebouwd
 • Financiële vrijheid gecreëerd voor mijn gezin 
 • Els heeft haar yes2me foundation waar ze 100-en mensen en kinderen per jaar gratis begeleid naar meer zelfliefde
 • +5000 business coaching uren
 • Meer dan €235.000,- geïnvesteerd in gerenommeerde opleidingen bij toppers in hun vak
ondernemen

Start vandaag nog met het doorbreken van jouw eigen taboes over groot geld verdienen met je bedrijf met de GRATIS Money Magnet training

Ik zie dat veel zelfstandigen, ZZP-ers en ondernemers nog tegen money mindset problemen aanlopen. Ook ik heb mijzelf heel lang tegengehouden om goed geld te verdienen, want ik heb van huis uit niet meegekregen dat ik geld mag omarmen. Inmiddels heb ik die shift gemaakt en gun ik mijzelf een goede money flow in plaats dat ik het mij ontneem. Ik voel mij meer in mijn comfort zone als het over geld gaat en dat wil ik jou ook meegeven. Je mag goed geld verdienen! Je mag trots zijn op je eigen money flow!

Inhoud van de Money Magnet training:

 • 5 dagen lang 1 live online coaching sessie per dag

 • Elke dag een werkboekje en een begeleidende oefening

 • Veel ruimte voor interactie

 • Money Accelerator verdieping training

Wat anderen zeggen:

Jorden D'hulster
Entrepreneur

"Als ondernemer ben jij het gezicht en de drijfkracht van de onderneming. Jij zet de lijnen uit en geeft het ritme aan. Hoe meer jij in je kracht staat, hoe meer je onderneming in zijn pure kracht staat. Een uplifting community waar we elkaar naar the next level boost ondertsteunen.

Heel veel business inzichten. Gebruik de woorden van je klanten, dek marketingkosten met een ideale sales- en -marketing funnel, gebruik van upsells,…

Mijn startup vertrekt veel meer vanuit zijn kern. Dit maakt het gemakkelijker om ideale klanten aan te trekken en met partners samen te werken die matchen vanuit de kern.

Kortom: Els zet jou in je ware kracht, laat je ondernemen vanuit jouw kern, maakt een pad vrij naar the next levels en geeft je een uplifting community en mindset mee van een onschatbare waarde."

Caroline

Caroline Jacob
Jacob Consulting bvba

"Yes2Me zeggen was ook echt Yes2My Business zeggen. Els laat je veel dieper naar jezelf gaan. Je kan veel leren in theorie maar het start eigenlijk vooral bij jezelf.  Mezelf leren accepteren voor wie ik ben en er dan ook echt trots op te zijn heeft die boost gegeven in mijn bedrijf waardoor ik mensen ook veel meer ga aantrekken, ik straal ook van alles uit waar mensen gewoon van denken ‘daar wil ik echt bij zijn".

"Bij elke ontmoeting met Els maak ik shifts met als resultaat dat mijn business 3x beter draait dan voorheen. Els heeft me laten inzien dat ik volledig mocht gaan voor hetgeen ik in geloof.  Ik ben echt gaan doen, bij mezelf, bij mijn klanten en met geweldige resultaten. Leer zelf vertrouwen = Meer business resultaten. Je gooit in de opleiding oude patronen overboord die je blokkeren er echt te staan in jouw business".

"Sinds die eerste coaching sessie krijg ik de ene na andere coachingsaanvraag binnen.  Ik ben er zeker van dat dit is omdat ik meer in het licht ga staan en die blokkade heb doorbroken. Ik ben ongelooflijk dankbaar dat ik dit zo snel heb mogen ervaren aan het begin van onze samenwerking en ben er van overtuigd dat het mezelf en mijn business ongelooflijk veel zal brengen".