Yeap, ik hoor je een aantal keer Ja zeggen, dan ben je op de juiste plek.

Els Van Laecke - only icon (PNG)

Wat mijn dada is?

Ik ben els, ik ben de experte in begeleiden van jou op het thema van zelfwaardering, zelfacceptatie en zelfliefde, Op een down-2-earth manier. Daarnaast maak ik graag fun en hou ook aan de andere kant van veel rust. Tenslotte ben ik een echt durverke. Feal the fear en do it anyway.

Els van Laecke

Samen gaan we voor meer zelfvertrouwen, je leven in eigen regie nemen

behind the driver seat
Els Van Laecke - only icon (PNG)

Ik sta voor stevigheid en doortastendheid. We gaan samen naar de kern waar jij op geblokkeerd zit vanbinnen en dat we gaan deze ‘unlocken’. Dit zodat je echt de zaken kan ondernemen als professional die jij graag wilt.

We gaan direct met de essentie aan de slag in de individuele begeleiding. In de online programma’s en groeptrainingen werken we met zelfreflectie, tools, handvaten en inzichten om nieuwe invalshoeken mee te krijgen en zo betere keuzes te maken om jouw leven in eigen regie te nemen. En ja, je hebt de keuze, het hoeft niet te blijven zoals het nu is, you are behind the driver seat.

Mijn business

Ik ben een bloeiende onderneemster. Sinds 2009 actief als coach, trainer en mentor. Succesvol en ik sta er.

Ik begeleid voornamelijk professionals die meer willen halen uit hun professioneel en privé leven. Ben je een professional binnen een organisatie, onderneemster, coach, trainer, mentor, therapeut, spoke person en wil je meer neerzetten van jezelf? Dan zit je goed 🙂 .

Al meer dan 1.000 mensen staan nu een heel stuk verder om al te zien bij zichzelf wat er al is, te accepteren dat ze best al wat in hun rugzak hebben waar ze content over kunnen zijn. En heel snel komt er dan al wat meer stevigheid, meer zelfvertrouwen, meer kracht. Tuurlijk mag je verder werken op je evolutie punten, en ik zal je uitnodigen om ook je sterktes te zien.

This is what I am meant to do in life, I live it and I love it.

Kom je voeden bij mij, kom je inspireren bij mij. Het mag om je te laten ondersteunen door mij.

SAMSUNG CSC
MCC logo
Els Van Laecke - only icon (PNG)

Kom je mee samen op pad?

els trainer 2

Mijn verhaal

Ik weet als geen ander hoe het is om te vallen en weer rechtop te kruipen en weer te durven er (een beetje) voor te gaan. Mijn motto is dan ook ‘een neen heb je al en een ja kan je krijgen’ en die geldt natuurlijk niet enkel naar een ander toe ook naar jezelf.

Ik ben door mijn levenspad met vele uitdagingen getriggerd geweest en ze hebben me gemaakt wie ik nu ben, en daar ben ik best trots op. En ja, ook ik heb up en downs gehad en soms heb ik die nog wel eens. Echter ze zijn fenomenaal verminderd en zijn nog een 40e van wat ik vroeger dagelijks beleefde.

Echt waar, wat een vuilnis heb ik al van mijn schouders mogen werpen en hoe anders sta ik in het leven.

Meer zuurstof, meer stevigheid, meer leven, meer liefde xxx.

Liefs,

Els