PAK JE EIGEN DOORBRAKEN

Meer MEZELF zijn, meer ZELFWAARDERING, meer ZELFTEVREDENHEID, meer ZELFVERTROUWEN, dit gun ik jou zo hard.

icon-y2m

Mijn droom is...

Dat jij jezelf kan toelaten om het leven te pakken zoals jij het wenst.  Dat je durft benoemen wat voor jou belangrijk is en je niet laat omver waaien door wat er rondom je heen gebeurt. Dat jij je plek inneemt waar je recht op hebt. Dat je jezelf meer kan accepteren voor wie je bent en jezelf liever gaat zien. Zo kan je stralen, in ECHT zelfvertrouwen.

icon-y2m
SAMSUNG CSC

Waarvoor doe ik het?

Ja, ik zie het groot, want het doet mijn hart pijn te zien hoe vrouwen zichzelf pijnigen met vooral aandacht te hebben voor wat er nog niet goed genoeg is. Er is zoveel te zien die wel goed zit. En vooral, ik weet welk positief effect het programma ‘PAK JE EIGEN DOORBRAAK’ op jou zal hebben. En serieus, uit gans mijn hart, dit wil ik ook jou gunnen because life gets easier en ‘plezanter, lichter en meer fun’.

icon-y2m

Ondersteunende kracht

Wat daarbij de ondersteunde kracht is, is een groep van vrouwen die elkaar meehelpen en ondersteunen. Die zonder veroordeling naar elkaar luisteren en elkaar mee helpen dragen. Een plek waar je je thuis voelt onder gelijkgestemden. Neen, geen klaag en zaag platform, wel een plek waar je jezelf kan uiten in alle veiligheid en je geïnspireerd wordt door tips & tricks hoe je in je dagdagelijks leven meer zelfacceptatie en waardering kan toelaten.

de ondersteunende kracht van vrouwen die elkaar helpen
icon-y2m

Het meest complete Zelfvertrouwen programma met garantie op succes

Dit programma omvat 15 jaar expertise en ervaringen als business coach en trainer, naast mijn levenservaringen. Inclusief top of the bill professionele opleidingen die ik zelf volgde, samen goed voor een investering van meer dan 70.000 €. Deze kennis zal ik allemaal met je delen, want ik heb maar 1 doel en dat is dat jij je doorbraken privé en professioneel kan neerzetten. Wanneer je er ten volle voor gaat en je engageert dan zal dit ook het effect zijn, gegarandeerd.

Dit is niet zo’n cursus zonder inhoud en waar je na 2 dagen mee stopt. Dat haat ik zelf, als ik online iets aankoop en ik krijg wat lappen tekst te lezen dan houdt het snel bij me op, dat werkt niet. Alle deelnemers zeggen: dit is een life changing experience.

Wanneer je klaar bent om echt door te breken, dan ben je klaar voor dit programma. 

Meest complete ervaring

PAK JE DOORBRAAK is professioneel uitgewerkt met verschillende tools, voor elk wat wils.

Grondig, doordacht, met oog op resultaat ontwikkeld.

Ik ben er voor jullie

In de besloten online community zal ik vragen beantwoorden en jullie ondersteunen samen met de andere prachtige vrouwen die deze kans grijpen om zichzelf ten volle neer te zetten en zich niet langer verschuilen.

geven en ontvangen
icon-y2m
on the go lezen, kijken en luisteren

Handig voor onderweg

Sommige van jullie zijn drukke madammen en vinden het fijn om zelfontwikkeling te combineren met bijvoorbeeld op weg zijn. Wel daar is voor gezorgd in deze opleiding. Je kan het materiaal gewoon beluisteren onderweg naar je werk, naar de volgende business meeting, op het vliegtuig, op weg naar ophalen van de kids op hun hobby, naar de supermarkt, enz. Ik vind dit alvast zelf heel handig als druk bezette business vrouw.

icon-y2m

Geen tijd te verliezen

Ik heb al de belangrijkste lessen voor jou gegroepeerd. Deze methodes hebben al bij 1000-en vrouwen voor jou enorm positieve doorbraken gerealiseerd. Je hoeft dus geen boeken te verslinden, video’s te gaan opzoeken op youtube, enz. Geen tijd verliezen en huppa nu gebruik maken van de vele jaren ervaring die ik hier met jou deel.

Positieve benadrukken

Essentieel is dat je zoveel mogelijk je plaats inneemt als volwassen en uit ‘ik ben de schuldige’ of ‘uit het slachtoffer’ verhaal blijft. Dat kan door positieve kant te zien en resultaatgericht denken te ontwikkelen, daar ga ik samen met je voor.

Els met Smiley
icon-y2m

Op je eigen ritme

Deze ervaring ga je voor jezelf aan, omdat je het verdient en omdat je graag wat meer rust in je hoofd wilt en steviger in je schoenen wilt staan. Je doet dit programma dan ook op je eigen ritme, wanneer het voor jou het beste werkt. Jij bepaalt je eigen tempo.

In het programma werken we een paar weken, afgewisseld met een week een stap achteruit nemen, de effecten te voelen en zelfreflectie toe te laten.

Dankzij het ‘BREEK DOOR’ programma zal je jezelf nog dieper leren kennen: wie je bent en wie je wilt zijn. Doordat we in de diepte werken is dit geen programma om op 1-2-3 eens te doen, dit zal een groei brengen in je persoonlijkheid (in de goede zin geloof me ;-)) en dat vraagt ruimte en tijd. Gun jezelf deze dan ook.

icon-y2m

Absoluut Geen fluffy gedoe?

Nope, geen fluffy gedoe, we gaan gewoon lekker down-to-earth werken aan onszelf. Ondertussen zijn er al bijna 1.000 professionals (mannen en vrouwen) met deze krachtige handvaten door mij begeleid en het is indrukwekkend wat je op korte termijn kan bereiken, als je je engageert om met het programma aan de slag te gaan.

Iets voor mij?

Wil je echt stappen maken? 

Echter geen zin meer om je te laten tegenhouden vanuit wat iemand vindt, je innerlijke criticus, enz. dan is dit programma op je lijf geschreven.

Professionals die ECHT aan de SLAG willen, die VOORUIT willen en bereid zijn om STAPPEN te ondernemen om zichzelf te ontwikkelen.

icon-y2m

Hilde VermeulenIk heb al heel veel zaken ondernomen zoals therapieën, cursussen en boeken gelezen en steeds weer kwam ik mezelf tegen en ging weleens de put in. Ik vond het lastig om mezelf te laten inspireren.

Ik volgde het Yes2me webinar rond omgaan met het verleden en wow toen gebeurde het. Ik werd geraakt, ik kwamen tranen. Het was duidelijk die rugzak van het verleden daar moest ik vanaf, yes dit is het voor mij. Mezelf leren waarderen, accepteren en van mezelf houden.

‘Echt zelfvertrouwen uitstralen in 12 weken’ liet me stappen nemen. Ook Els schudde me af en toe wakkeer met de juist posts, vragen, opdrachten, de ene al makkelijker dan de andere. Ik volgde ook 2 coachings bij haar bovenop het programma. Ik kon steeds bij haar terecht met mijn twijfels, vragen, onzekerheden. Echt top.

Ondertussen kan ik al tegen mezelf in de spiegel zeggen: hilde ik hou van jou, ik hou ECHT heel veel van jou, zoals je bent! En weet je, ik meen het ook echt, ik voel het ook. Ik weet nu ook hoe ik me kan afschermen, mezelf terug kan opkrikken, triggertjes geven en zoveel meer. Je krijgt heel fijne tools mee en met als kers op de taart LIVE coachings. Wat ben ik dankbaar. Ik besef dat ik nog elke dag heel alert moet zijn en wat merk een hele grote vooruitgang. Ik weet nu zeker dat ik mijn doel zal bereiken.

Een echte aanrader!

Hilde Vermeulen

icon-y2m

Zeg ja tegen jezelf

Korte metten mee maken, investeren in jezelf zodat jouw sparkles ten volle kunnen stralen en je het leven kan leiden die JIJ WILT. Je verdient het, je bent het waard. Dit is het mooiste cadeau dat je jezelf en je omgeving kan geven, want als jij ECHT in je zelfvertrouwen staat dan kan niemand dat nog afnemen. JE WAARDEERT en EERT jezelf voor alles wat er is en niet is.

Let's do it, together!

[ssba_hide]