Hoeveel pijn moet het doen voor je in beweging komt?

Hoeveel pijn moet het doen tot je in beweging komt?

In deze blog refereer ik graag naar een gesprek dat ik had met mijn energetische healer waar ik heenga voor persoonlijke coaching en healing.

Ze zei dat meeste mensen bij haar kwamen als ze er al volledig doorheen zaten. Dat deed mij denken aan gesprekken die ik heb waarbij mensen tegen me zeggen dat ze eerst een bepaalde situatie moeten oplossen. 

Luister je ook graag een podcast? Deze aflevering is hier te vinden op Spotify.

Als je niks doet, verandert er ook niks

Heel vaak als je niet de stap neemt om aan jezelf te werken, om die angels uit te trekken en het licht uit te nodigen, dan gebeurt er ook niet zo heel veel en verandert er niet veel.

Soms dan durf ik dat ook wel te zeggen; als je nu geen zaken onderneemt, waarom zou het dan over een aantal maanden anders zijn? Vaak is een situatie dan juist verslechterd in plaats van verbeterd.

Sommige ondernemers zeggen mij dat hun partner eerst geld moet verdienen voor ze een opleiding kunnen doen. Dat is goed maar wat ga je dan nu ondernemen om stappen te maken?

Heel vaak gaan mensen die beginnend zijn als ondernemer opleidingen doen rond hun vak zoals coaching bijvoorbeeld. 

Wel een diploma, geen persoonlijke coaching op het gebied van business; geen klanten

Zo was er iemand bij mij die zijn coaching opleiding had afgerond maar nog niet echt klanten had. Dat is echter niet gek, als je geen andere dingen onderneemt, gaan die mensen niet zomaar voor je deur staan.

Heel vaak merk ik op dat er geen business opleiding is gedaan en dat iemand niet aan zijn business vaardigheden heeft gewerkt. Weet je hoe je je product aan de man kunt brengen en hoe je marketing komt doen op een manier die bij jou past? Play Big is op jouw voorwaarden. Tijdens dit programma krijg jij persoonlijke coaching zodat jij jouw droomleven kunt gaan leiden op jouw voorwaarden.

Hoe pijnlijk moet het eigenlijk zijn voor je in beweging komt? Als je lichaam nu duidelijk aangeeft dat je ondersteuning nodig hebt, waarom zou je dan wachten?

Bijvoorbeeld als je met ons in contact bent en je hele lichaam voelt “hier moet ik zijn”, waarom zou je jezelf dat dan niet gunnen.

Hoeveel pijn moet het doen voor je in actie komt?

Ik zie momenteel twee vogels voorbij vliegen die gewoon relaxt aan het vliegen zijn in de lucht. In vrijheid aan het genieten.

Leef het leven dat je wilt

Hoelang wil je het jezelf toelaten dat je jezelf dingen ontzegt? Leef het leven dat je wilt.

Een lichaam dat je leuk vindt, een geest die je leuk vindt, relaties die je leuk vindt. Hoelang moet dat eigenlijk allemaal duren? Het leven is niet zo lang dus hoelang wil je blijven ploeteren? Of gun je jezelf om te stoppen met ploeteren en neem je de snelweg.

Mijn energetisch healer vertelde mij dat de cursussen die ze nu geeft allemaal shortcuts zijn en dat herken ik ook vanuit onze Breakthrough Academy.

Er zijn mensen die zeggen dat dat niet kan maar wij zien het elke keer weer opnieuw. Als iemand er voor open staat, dat is het belangrijkste, kunnen er heel snel veranderingen komen.

Heel vaak dat als iemand zich inschrijft, gebeurt er al van alles voor de opleiding begonnen is. Je geeft een boodschap aan het universum; je zegt dat je klaar bent voor verandering. Natuurlijk gebeuren er dan al dingen.

Hoelang wil je wachten tot je je jezelf gaat gunnen wat je waard bent?

Geld aan een ander uitgeven is vaak makkelijker dan aan jezelf. Maar door jezelf alles te gunnen, gun je je omgeving ook alles. Als je goede shifts maakt, heb je daar je hele leven profijt van.

Hoeveel pijn moet het doen voor je in jezelf wilt investeren en te evolueren naar i’m ok?

Hoeveel pijn moet het doen voor je in beweging komt? Ga je dan stappen zetten of gooi je dan de handdoek in de ring?

Laat een reactie achter