PBMe_hoofdtegel


Lieve jij: Ben je klaar om je vergelijkingsdrang en je angst voor afkeuring voor eens en voor altijd van je af te schudden en volop jezelf te zijn?

Veel vrouwen en mannen durven zichzelf niet te zijn. Omdat ze zich niet goed genoeg vinden en zelfvertrouwen missen.

Omdat ze zich vergelijken met anderen.

Omdat hun afkomst of een oud verhaal hen tegenhoudt.

Ze houden zich in. Ze zijn niet aligned met hun inner power.

En dus:

 • Durven ze niet te zeggen wat ze echt denken of willen

 • Vinden ze het lastig om hun grenzen aan te geven

 • Lopen ze vast en durven ze geen keuzes te maken

 • Kunnen ze moeilijk de controle loslaten en proberen ze altijd alles perfect te doen

 • Leiden ze door een gebrek aan zelfvertrouwen niet het leven dat ze graag willen leiden

zelfvertrouwen

Veel mensen maken zich óf kleiner óf doen zich groter voor dan ze werkelijk zijn in de hoop dat anderen hen dan goed genoeg vinden.

 

Maar ook al doen ze nog zo hun best, toch zijn ze lang niet waar en wie ze willen zijn.

 

Heel frustrerend.

 

Steeds meer beginnen ze te twijfelen of het leven waarvan ze diep vanbinnen voelen dat het voor hen mogelijk moet zijn wel voor hen is weggelegd…

 

En toch… Een leven waarin je voluit jezelf kan zijn - zonder angst voor afwijzing of kritiek maar vol zelfvertrouwen – kan écht. En sneller dan je denkt. Je hebt alleen de juiste tools en aanpak nodig.

 

Maar hoe kan je er nu op vertrouwen dat het mogelijk is, zo’n rustiger en easier leven vanuit je zijnspower?

Maak kennis met Play Big Me

zelfvertrouwen

Het unieke programma Play Big Me van de Breakthrough Academy heeft het leven van honderden mannen en vrouwen al getransformeerd en gezorgd voor meer mildheid, meer positiviteit, meer zelfliefde en zelfvertrouwen.

Veel vrouwen en mannen vinden het moeilijk om het leven te leiden dat ze willen leiden. Play Big Me is een superkrachtig programma met de beste tools ter wereld bij jou gebracht door Els Van Laecke herself: Master Certified Coach gespecialiseerd in zelfacceptatie en zelfliefde tot op het diepste niveau. Met haar world class methode zorgen zij en haar team van ervaren Breakthrough Coaches voor instant doorbraken die echt blijven.

Dit is de aanpak die alles heeft veranderd voor Els zelf

“Maar liefst twintig jaar lang had ik geen contact met mijn moeder. Dat het contact hersteld is komt vooral doordat ik mezelf volledig heb leren omarmen. Als dochter van een moeder met een alcoholverslaving en een vader die psychisch ziek was, was mijn jeugd niet gemakkelijk. Het heeft me een heel proces en veel tijd gekost om in te zien dat mijn ouders gedaan hebben wat ze konden, met alles wat ze hebben.

 

Nee, het was niet evident. Ik ben met mijn hoofd tegen de muur gelopen. Maar vandaag kan ik mijn ouders eren voor wie ze zijn en ben ik hen dankbaar voor wat ze me hebben gegeven. Het grootste geschenk dat ze me hebben gegeven ben ikzelf. Ik heb ontdekt hoe ik kon teruggaan naar mezelf en mijn power. Hoe ik in liefde afscheid kon nemen van mijn overlevingsmechanismes en blokkades.

gratis inspiratie

Nu ben ik dankbaar voor alles wat het leven me heeft gebracht. Het is dankzij mijn verleden en mijn afkomst dat ik nu heel veel ondernemers kan inspireren om zichzelf te laten zien. Ik ben zowel enthousiast en gedreven als gecenterd en geaard.

Ik ben een aanwezig mama, een liefdevolle partner en een succesvolle onderneemster vol zelfvertrouwen. Ik heb een prachtig team van topcoaches en een liftoff team met wie ik elke dag mag samenwerken. Samen bereiken we fantastische resultaten met onze klanten. En het is mijn missie om nog veel meer mensen te laten kennismaken met de prachtige ‘I’m ok. You’re ok’ filosofie die de wereld nu zo hard nodig heeft. Live your life on your own terms. You’re worth it.”

Deze breakthrough aanpak werkt ook voor jou

Met de beste tools en begeleiding kun je al binnen tien minuten de angel kwijt zijn en grootste doorbraken bereiken. Met een oppervlakkige en feel good-aanpak kun je nog jaren blijven aanmodderen en hopen dat er ooit eens iets verandert…

 

Play Big Me is ontwikkeld zodat je alles hebt om het leven te leiden waarvoor je in de wieg bent gelegd en om je unieke eigenheid en superpowers in te zetten als kracht. Via de kortste weg.

 

Play Big Me is het resultaat van jaren input verzamelen van over heel de wereld, bij de beste van de besten. Dat is jouw garantie dat het werkt. En snel. Na twee weken voelt 93% van de mensen die actief met het programma aan de slag gaan zich al opmerkelijk beter in hun vel en heeft meer zelfvertrouwen.

 

Play Big Me is een groepsprogramma van zes maanden dat het beste van twee werelden verenigt. Je krijgt een intensieve online training die je op je eigen tempo doorneemt en zo vaak herbekijkt als je wilt. Je krijgt ook live coachings en live dagen van Els Van Laecke en haar ervaren Breakthrough Coaches voor verdieping en zodat je antwoord krijgt op je vragen.

zelfvertrouwen

Maar daar stopt het niet.

Als je je aanmeldt voor Play Big Me wacht je een echte journey. Je komt er anders uit. En ja, dat betekent ook dat je door je sh*t moet om daarna volle bak te kunnen gaan. Om te stralen en te gaan staan als nooit tevoren.

Maar dat hoef je niet alleen te doen.

Els en haar team Breakthrough Coaches staan voor je klaar. Met de precisie van een chirurg grijpen ze als systemische en traumacoaches de angel van je blokkades en belemmerende overtuigingen – snel en efficiënt – waardoor je verleden of afkomst niet langer je toekomstkansen bepalen. De aanpak is niet oppervlakkig maar wel diep en grondig (breakthrough methodes) zodat je echt klaar bent om voluit in je power te gaan staan.

Bovendien staat er een warme en veilige tribe voor je klaar waarin je mag ontdekken, proberen, falen, leren, groeien. Het is ok. Ga maar.

zelfvertrouwen

Aan het einde van onze reis samen…

 • Weet je hoe je je innerlijke criticus het zwijgen oplegt, heb je meer mildheid voor jezelf en voor anderen en is er ruimte voor meer zelfliefde, zelfacceptatie en zelfvertrouwen in je leven

 • Ben je niet meer zo afhankelijk van de mening van anderen en laat je niet meer over je heen lopen. Je bent niet meer ‘shakeable’ waardoor je echt jezelf kan zijn

 • Is het klaar met de oude overlevingsmechanismes die je nu zo dikwijls in de flight, fight of freeze-modus brengen

 • Denk je in mogelijkheden, durf je out of the box te denken en voel je je ‘of significance’

En bovendien...

 • Laat je je niet meer wegduwen of opslorpen door negativiteit maar lééf je echt en neem je beslissingen vanuit je power within

 • Heb je de hulpbronnen om je veiliger te voelen, laat je los wat je onbewust nog tegenhoudt en kijk je jezelf aan in de spiegel en zeg je: “Ik houd van jou”

 • Laat je je inspireren door rolmodellen, durf je je laten te dragen door anderen en laat je ook hulp toe

 • Ervaar je meer rust en gemak waardoor je ook een betere partner, ouder, zus/zoon vriend(in) bent

 • Zeg je vol overtuiging: “I’m ok. You’re ok”

Hier gaan we de komende zes maanden samen aan werken:

Je avontuur begint met een toffe kick-off. We leren elkaar op een aangename manier kennen en starten het traject op een positieve manier. Veiligheid bouwen staat voorop. Onze non-judging manier van zijn ‘I m Ok, you’re Ok’ wordt onmiddellijk voelbaar tijdens de kick-off. Want ‘Play’ is een belangrijk element in de groei naar de stralende versie van jezelf

Je krijgt direct toegang tot overzichtelijke online trainingen waarin je de achtergrond, oefeningen en inzichten krijgt die je nodig hebt om goed van start te kunnen gaan. Dompel je onder in het bad en bekijk en herbekijk de modules op jouw tempo en zo vaak als je wilt en waar je maar wilt.

De praktisch opgezette video’s en ondersteunende opdrachten zijn bedoeld om je aan het werk te zetten. Het inspiratieboek is niet alleen je syllabus en naslagwerk. Het laat je stilstaan en helpt je om de vertaalslag te maken naar jouw situatie en concrete, dagdagelijkse acties.

In de maandelijkse groepscalls gaan we dieper in op de materie, krijg je de kans om je vragen te stellen en je casus te bespreken zodat je weet hoe het voor jouw concrete situatie werkt. Je wordt persoonlijk gecoacht tot in de diepste lagen, tot bij de angel voor echt duurzame doorbraken en transformaties.

Door de feedback op de casussen van andere Play Big Me-deelnemers in de ‘hot seat’ hoor je hoe zij het aanpakken, leer je bij van de feedback op hun uitdagingen en vragen en ga je nog sneller vooruit.

Anderhalve dag live aan de slag met Els Van Laecke en de andere Play Big Me-coaches. Hier gaan we samen de diepte in. De topics van deze interactieve live dagen bepaal je mee zodat het echt dagen van en voor jou zijn. Bereid je voor op live coaching, verhelderende inzichten, delen van doorbraken, vieren van successen, stappenplannen en vooral heel veel positiviteit en warme contacten.

De wekelijkse accountability call helpt je om je focus en dagelijkse to do’s scherp te zetten zodat je weet wat en welke acties je aandacht verdienen. Je buddy houdt je bij de les, geeft suggesties om vol te houden en helpt je om echt vooruitgang te boeken.

Op vrijdag reflecteren we op de voorgaande week en vieren we de successen zodat je iedere keer weer een boost voor je zelfvertrouwen krijgt. Die positieve drive en flow helpen je om je te blijven inzetten en de voortdurend mooie (kleine en grote) stappen te zetten richting je eigen zijnspower en missie.

Een ondersteunende en veilige community waarin je al je vragen, uitdagingen en vorderingen kunt delen met de andere deelnemers aan het programma en de Play Big Me-coaches. Hier kom je om energie te geven en te tanken. En om te netwerken natuurlijk.

Tools op topniveau en coaching op het allerhoogste level: dat van identiteit / persoonlijkheid, missie en ‘beyond’. Je hele zijn wordt erbij betrokken. We pakken de angels aan. Ons doel? Jou zo snel mogelijk helpen naar je Play Big Me-versie. Dankzij de high level coaching en de verankering in actieplannen heb je ook handvaten, templates en tools voor je dagelijks leven zodat er ook echt iets gebeurt. Iedere keer opnieuw.

Blije klanten aan het woord:

Margaretha

Ik ben erg blij en dankbaar dat ik dit programma volg. Voelt als een cadeautje voor mezelf waar ik echt klaar voor ben. De opbouw die hierheen zit, waarbij je stap voor stap richting zelfvertrouwen gaat en pijnen aan gaat kijken maakt dat je heel gericht hier mee bezig bent in plaats van hap snap werk. Je begint bij de basis en werkt vanuit daar verder, erg fijn!

Wat ik ook erg fijn vind is dat Els zichzelf laat zien.

- Margaretha van den Einde -

Joke

Het programma van Els zet je aan het denken en voelen. Ik dacht dat ik veel zaken in mijn leven al een plaats had gegeven, maar de weerstand die ik bij sommige stukken ervaar, zegt iets anders.
Ik ben heel blij dat ik ben ingestapt want nu zie ik dat verdringen niet hetzelfde is als verwerken.

- Joke van Muylem - Minding Life

zelfvertrouwen

"Els Van Laecke en de Breakthrough Academy zijn als een sjerpa bij mijn beklimming van de Mount Everest. Typisch, die berg bleek laatst groter te zijn dan dat ze eerst dachten. Zo is het bij de oprichting van je eigen onderneming ook, dat blijkt toch pittiger te zijn dan dat je van tevoren denkt. En daarbij ben ik blij met mijn Sjerpa Els. Maar ook met de ezels die de spullen dragen zoals de coaches bijdragen in de oefeningen. Maar ook de Play Big tribe, de mede beklimmers van de Mount Everest. Wij beklimmers richten ons allemaal op onze eigen onderneming, maar met zn allen zijn we een groot team die de top bereiken van de Mount Everest en celebrate together. Daarbij hebben we een doel voor ogen, en helpen de sjerpa en ezels om de reis intenser te maken. Intenser, waardoor de uitkomst nog mooier en leuker is dan ik me van tevoren had kunnen bedenken."

- Marion Hamers-van den Boer - Managing Director M. International - https://www.m-international.nl/ -

croppen_van_foto_s2

"‘Everyday I get up with a feeling of ‘Yes I can’. And than the results during the day show themselves. This is what happened today. I received an appreciation of a client. Formerly I took it for granted. Els learned me to take it in. So I did. I entered the living room afterwards and said to my husband ‘damn, I’m really good’. I would never ever have expected that I could say this out loud with so much power. I’m unstoppable"

- Els Timmerman - Spirituele Coach - lightness.be

Usha

"Tijdens de Coach Intensive ervaarde ik heel veel synchroniciteit met alle thema's die Els behandelde. De processen waar ik door ging, leek Els een missing link aan te reiken.
Inmiddels ruim 3 maanden verder heb ik nog geen seconde spijt!
Het is veel en ik word uitgedaagd om de diepte in te gaan.

De begeleiding door Els is echt meer dan ik ooit heb ervaren.
Het programma is zo opgebouwd dat er veel ruimte is voor interactie live en online, stimuleren en samenwerking tussen medestudenten.

Voor mij komt veel samen in de teachings van Els en kan ik de diepte in.
Het voelt alsof ik letterlijk op de aarde wordt gezet om te leren wat ik aan basisvaardigheden heb ontbeert.

Els is een mentor, coach en trainer in hart en ziel.
Bovendien is Els in mijn ogen vooral mens, een liefdevolle moeder en een krachtig rolmodel."

Usha Nirandjan - Coaching & Consulting bij familiepijn - www.diyavision.nl

Twijfel je nog? Lees hier de meest gestelde vragen