1920x1080_play_big_blueprint

Play Big Blueprint

This offer is ONLY ONES and expires at:

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Only for the first 33 with EXTRA PLAY BIG BONUS

1920x1080_play_big_blueprint

UNIQUE OPPORTUNITY

NOW OR NEVER

IT'S YOUR TIME

Els Van Laecke
BizWomen_07-2019-8461IMG_8461

2 LET YOURSELF BE SEEN

2 FOCUS ON YOUR DREAMS

2 DARE 2 SHOW UP

WE ARE YOUR BIGGEST SUPPORTERS

MarleenSahetapyFotografie_ELSVLAECKE-23

LIVE A PROSPEROUS LIFE & PLAY BIG

DON 'T WAIT  - YOUR LIFE IS NOW - YOUR TIME IS PRECIOUS

Turn your fears into excitement
And build your profitable biz on your terms

Play Big Blueprint

This offer is ONLY ONES and expires at:

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Only for the first 33 with EXTRA PLAY BIG BONUS

Wat anderen zeggen:

Marjoescha

Zo’n prijs vragen voor een traject had ik eerder nooit gedurfd. Ik was op social media nog onzichtbaar, want wat zouden de mensen er wel van vinden? Sinds het traject laat ik mezelf zien, hoe spannend ik dat soms ook vind, ik doe het vanuit het geloof in mezelf en het geloof in mijn missie. Door de shifts die ik maakte had ik in geen tijd mijn opleiding al terugbetaald en dit is nog maar het begin.  Ze brengt niet alleen ongelofelijk veel kennis en ervaring, voor mij is ze bovenal een enorme inspiratie bron.

Marjoescha
Coach – Mbold

Loes

Bij elke ontmoeting met Els maak ik shifts met als resultaat dat mijn business 3x beter draait dan voorheen. Els heeft me laten inzien dat ik volledig mocht gaan voor hetgeen ik in geloof.  Ik ben echt gaan doen, bij mezelf, bij mijn klanten en met geweldige resultaten. Leer zelf vertrouwen = Meer business resultaten. Je gooit in de opleiding oude patronen overboord die je blokkeren er echt te staan in jouw business.

Loes
Life Coach – stress & vitaliteitsexperte

Caroline

Yes2Me zeggen was ook echt Yes2My Business zeggen. Els laat je veel dieper naar jezelf gaan. Je kan veel leren in theorie maar het start eigenlijk vooral bij jezelf.  Mezelf leren accepteren voor wie ik ben en er dan ook echt trots op te zijn heeft die boost gegeven in mijn bedrijf waardoor ik mensen ook veel meer ga aantrekken, ik straal ook van alles uit waar mensen gewoon van denken ‘daar wil ik echt bij zijn’.

Caroline Jacobs
Jacob Consulting bvba

Isabel

Sinds die eerste coaching sessie krijg ik de ene na andere coachingsaanvraag binnen.  Ik ben er zeker van dat dit is omdat ik meer in het licht ga staan en die blokkade heb doorbroken. Ik ben ongelooflijk dankbaar dat ik dit zo snel heb mogen ervaren aan het begin van onze samenwerking en ben er van overtuigd dat het mezelf en mijn business ongelooflijk veel zal brengen.

Isabel Bulcke
Zaakvoerder De Parel Coaching