“Thuiskomen”
“Mezelf kunnen zijn”
“Diepgaande coachings die ik nergens anders terugvindt”
“De I’m Ok - You’re Ok tribe van Els is onbetaalbaar”
“Me verbonden voelen, me veilig voelen en minder alleen

 

Ik hoor deze zaken vaak terug van de klanten. Ook klanten die bijvoorbeeld na 2 jaar bij ons terugkomen. We zien ze terug en het voelt meteen als thuiskomen en diepgaand werk dat vanuit familie systeem en trauma stukken wordt aangepakt.

 

Vaak krijg ik ook smsjes of mailtjes:
“Els ik denk nog vaak terug aan mijn traject, het heeft me ontzettend veel gebracht.”
“Els, ik zie steeds meer en meer welke hoge kwaliteit jullie bieden.”
“Els, ik voel me gezien en gehoord door jou, het voedt me en ik voel me veilig.”

Het is mijn taak om goed naar jullie noden te luisteren. Daaruit is geboren:

Thé Play Big Tribe

Zie het als een soort leuke ‘onderhoudsbeurt’, mét nadruk op leuke, die je ook doet voor je auto of huid. Als je dat consequent doet, dan loopt alles gewoon lekkerder en beter.

veiligheid
veiligheid

“Thuiskomen”
“Mezelf kunnen zijn”
“Diepgaande coachings die ik nergens anders terugvindt”
“De I’m Ok - You’re Ok tribe van Els is onbetaaldbaar”
“Me verbonden voelen, me veilig voelen en minder alleen

 

Ik hoor deze zaken vaak terug van de klanten. Ook klanten die bijvoorbeeld na 2 jaar bij ons terugkomen. We zien ze terug en het voelt meteen als thuiskomen en diepgaand werk dat vanuit familie systeem en trauma stukken wordt aangepakt.

 

Vaak krijg ik ook smsjes of mailtjes:
“Els ik denk nog vaak terug aan mijn traject, het heeft me ontzettend veel gebracht.”
“Els, ik zie steeds meer en meer welke hoge kwaliteit jullie bieden.”
“Els, ik voel me gezien en gehoord door jou, het voedt me en ik voel me veilig.”

Het is mijn taak om goed naar jullie noden te luisteren. Daaruit is geboren:

Thé Play Big Tribe

Zie het als een soort leuke ‘onderhoudsbeurt’, mét nadruk op leuke, die je ook doet voor je auto of huid. Als je dat consequent doet, dan loopt alles gewoon lekkerder en beter.

overlevingsmechanisme

Ons doel is jou naar nog meer

 • Liefde

 • Licht

 • Warmte

 • Vrijheid

 • Doorstroming

te brengen.

In deze Tribe mag je 2 data kiezen om je in jouw proces te laten begeleiden. Je mag het vergelijken met de Play Big Me Live die je had (voor de mensen die eerdere programma’s hebben gevolgd, we gaan jouw persoonlijk proces begeleiden met representanten aan de hand van onze unieke mix van systemisch en trauma werk).

Bovendien krijg je ook opnieuw toegang tot je online academy met alle programma’s die je ooit bij ons kocht.

Praktisch

Data (locatie Geraardsbergen)

Jaar 1

 • Dinsdag 25 juni 2024
 • Donderdag 3 oktober 2024
 • Maandag 2 december 2024

Tijd: 10.00 uur - 16.00 uur (17.00 uur max)
Ontvangst om 09.30 uur

 

Ik zet alvast ook de data voor jaar 2 zodat je deze in je agenda al kan noteren

 • Dinsdag 25 maart 2025
 • Dinsdag 24 juni 2025
 • Dinsdag 4 november 2025

Investering

cognitief coachen

1497 € per jaar (excl btw)

Je krijgt toegang tot 2 dagen proceswerk.

Deze prijs blijft voor jou ook vast voor de komende 3 jaar. Verspreid betalen kan: 125 €/maand (excl btw).
Wordt automatisch verlengd tenzij stopzetting.

BONUS

Ook als klant verdien je heerlijke bonussen toch?
Als bonus krijg je toegang tot de Play Big Entrepreneur Tribe (engelstalig) met input op de volgende 6 topics, in totaal wel 52 uur aan sterke inhoud.

 • Your Super Powers
 • Dream big
 • Feel the fear and do it anyway
 • Energy Management
 • Accountability
 • Business

Bovendien krijg je tijdens je membership van Thé Play Big Tribe ook toegang online tot alle programma's die je ooit bij ons aankocht.

Goedele

Goedele

Els coachte me doorheen meerdere fases: van coach naar ondernemer om vervolgens door te evolueren naar business developer. Het resultaat mag er meer dan zijn: ik heb nu op 3 maanden de omzet die ik vorig jaar op een volledig jaar had. De voorspelling is een omzet x4 versus vorig jaar..

Margaretha

Margaretha

Ik ben erg blij en dankbaar dat ik dit programma volg. Voelt als een cadeautje voor mezelf waar ik echt klaar voor ben. De opbouw die hierheen zit, waarbij je stap voor stap richting zelfvertrouwen gaat en pijnen aan gaat kijken maakt dat je heel gericht hier mee bezig bent in plaats van hap snap werk. Je begint bij de basis en werkt vanuit daar verder, erg fijn!

Wat ik ook erg fijn vind is dat Els zichzelf laat zien.

Joke

Joke

Het programma van Els zet je aan het denken en voelen. Ik dacht dat ik veel zaken in mijn leven al een plaats had gegeven, maar de weerstand die ik bij sommige stukken ervaar, zegt iets anders.
Ik ben heel blij dat ik ben ingestapt want nu zie ik dat verdringen niet hetzelfde is als verwerken.

Mieke

FB_IMG_1647606602401

Sinds ik gestart ben met de Play Big Business zijn er al verschillende shifts gekomen.
De eerste week van inschrijving kreeg ik ineens nieuwe aanvragen van klanten, zonder echt actief aan de slag te gaan. Ondertussen ben ik ook terug actief aan de slag met mijn bedrijf na mijn zwangerschapsverlof.
Er is meer structuur en ritme in mijn leven, vooral de ochtenden verlopen terug een stuk vlotter door terug een nieuwe routine te vinden die bij ons nieuwe leven past. Mijn zelfvertrouwen is geboost, ik voel me meer zekerder en straal dit ook uit. Ik durf te staan voor wat ik geloof. Ik verkondig mijn missie, waar ik me voorheen meer op de achtergrond hield en er weinig over vertelde.
De warme omgeving en veiligheid die gecreëerd wordt door Els, maakt dat ik me kon openstellen en enorm kon groeien. Ook de ondersteuning van de buddy en medecursisten maakt dat er een enorme steun en gedragenheid is, je voelt met elkaar mee en steunt elkaar. Dit maakt de hele reis nog zoveel mooier.

Door de Play Big Business ben ik terug energieker, rustiger en in contact met mijn gevoel. Ik heb terug energie om voor mijn bedrijf en mijn missie te gaan. Ik kijk er naar uit klanten te begeleiden en te coachen naar een leven met minder pijn.

Loes

Loes

"Bij elke ontmoeting met Els ervaar ik doorbraken. Resultaat mijn business draait 3x beter dan voorheen. Els heeft me laten inzien dat ik volledig mocht gaan voor hetgeen ik in geloof, waar ik zin in heb. Wees jezelf en durf.  Ik ben gaan doen, bij mezelf, bij mijn klanten en met geweldige resultaten.

 

Meer zelf vertrouwen = Meer business resultaten. Je gooit in de opleiding oude patronen overboord die je niet langer dienen en die soms onbewust aan je trekken. Els heeft een unieke coaching stijl waar ze je persoonlijk unlocked en je business naar echte doorbraken brengt. En dat kan enkel en alleen als je echt volmondig ja aan jezelf en je business zegt."

Marion

Two hapt women in an meadow

Els Van Laecke en de Breakthrough Academy zijn als een sjerpa bij mijn beklimming van de Mount Everest. Typisch, die berg bleek laatst groter te zijn dan dat ze eerst dachten. Zo is het bij de oprichting van je eigen onderneming ook, dat blijkt toch pittiger te zijn dan dat je van tevoren denkt. En daarbij ben ik blij met mijn Sjerpa Els. Maar ook met de ezels die de spullen dragen zoals de coaches bijdragen in de oefeningen. Maar ook de Play Big tribe, de mede beklimmers van de Mount Everest. Wij beklimmers richten ons allemaal op onze eigen onderneming, maar met zn allen zijn we een groot team die de top bereiken van de Mount Everest en celebrate together. Daarbij hebben we een doel voor ogen, en helpen de sjerpa en ezels om de reis intenser te maken. Intenser, waardoor de uitkomst nog mooier en leuker is dan ik me van tevoren had kunnen bedenken.

Usha

Usha

Tijdens de Coach Intensive ervaarde ik heel veel synchroniciteit met alle thema's die Els behandelde. De processen waar ik door ging, leek Els een missing link aan te reiken.
Inmiddels ruim 3 maanden verder heb ik nog geen seconde spijt!
Het is veel en ik word uitgedaagd om de diepte in te gaan.

De begeleiding door Els is echt meer dan ik ooit heb ervaren.
Het programma is zo opgebouwd dat er veel ruimte is voor interactie live en online, stimuleren en samenwerking tussen medestudenten.

Voor mij komt veel samen in de teachings van Els en kan ik de diepte in.
Het voelt alsof ik letterlijk op de aarde wordt gezet om te leren wat ik aan basisvaardigheden heb ontbeert.

Els is een mentor, coach en trainer in hart en ziel.
Bovendien is Els in mijn ogen vooral mens, een liefdevolle moeder en een krachtig rolmodel.

Peter

Peter Van Eeckhoutte

De voorbije 25 jaar heb ik aan m’n carrière getimmerd. Veel zelfstudie & hard werk, gewikt & gewogen, af en toe gesprongen. Na bijna 20 jaar in een Corporate omgeving heb ik de voorbije jaren als zelfstandig ondernemer (cybersecurity consultant) een fijne work-life balans gecreëerd. Ik geef voornamelijk gespecialiseerde opleidingen in diverse uithoeken van de wereld. Deel te mogen uitmaken van het vaak transformatief traject van de mensen die m’n trainingen volgen is een onwaarschijnlijk voorrecht en heel erg motiverend.

Professioneel draait het goed.

Tezelfdertijd zat ik al meer dan 25 jaar vast.

Relationeel en emotioneel leek ik keer op keer te struikelen, leken dezelfde patronen zich steevast te herhalen. Scheidingen en pijnlijke relatiebreuken stapelden zich op, en ik werd er niet vrolijker van.

Maar ik werkte noest verder, omdat “het zo hoort”. “Echte mannen dienen vooral voort te doen”.

Ik was me niet bewust welke rol gebeurtenissen uit het verleden kunnen spelen op het volwassen leven, de invloed die het heeft op keuzes, op relaties, hoe we ook vaak zelf een belemmerende factor kunnen zijn voor onze eigen bredere ontwikkeling en het najagen van privé en professionele doelen.

Tot ik in 2023 besefte dat net dieper aan mezelf werken me een nog sterkere man zou maken. Ik werd me stilaan bewust dat er iets scheelde/speelde en vanuit m’n eerder wetenschappelijke/zakelijke achtergrond probeerde ik de issues vooral cognitief aan te pakken. Het leidde wel tot een zeker inzicht en begrip en ik slaagde er (tot op zekere hoogte) al in om “bewust” bepaalde triggers en patronen te herkennen.

Een echte oplossing, een echte “doorbraak” bleef echter uit.

Toen kwam ik bij Els Van Laecke en haar Breakthrough Academy terecht. Ook al gaf de website me initieel een beetje het gevoel dat het aanbod vooral op ondernemers (en ondersteunen van professionele doelen) was gericht, startte ik een “1-op-1 mentoring” op.

Al bij het eerste contact met Els gingen “doosjes uit het verleden” spontaan open, en werd het meteen duidelijk dat ze 100% klaar was om met mijn persoonlijke issues aan de slag te gaan.

Els heeft tonnen levenservaring en hands-on expertise. Ze wist meteen de vinger op de wonde te leggen, om die vervolgens met een unieke blend aan warmte, begrip, geduld, daadkracht en heel veel ervaring aan te pakken.

Ik heb het geloof in mezelf teruggevonden, ben beter in staat m’n grenzen op een gezonde manier te bepalen en te bewaken, en kan rustig verder bouwen aan een stevig platform om in de toekomst allerlei moois uit te nodigen. Ik heb een halt toegeroepen aan dynamieken uit het verleden en sta steviger en zelfbewuster dan ooit in het leven.

Ze gaf me inzichten en waardevolle tools om de doorbraken blijvend te verankeren, en beter gewapend om te gaan met uitdagingen die er ongetwijfeld nog zullen komen.

Ik ben blij met deze investering in mezelf en weet dat ik me hiermee de kans op een nog betere toekomst gun.

Zelfs al draait het professioneel als een tierelier, als er dingen spelen uit het verleden (die je op een of andere manier privé en/of professioneel) lijken te beïnvloeden of te belemmeren, dan kan ik Els en haar team van harte aanbevelen.

We hebben slechts 2 levens. Het tweede begint wanneer we beseffen dat we maar 1 leven hebben.

Memento Mori. Memento Vivere.

Veelgestelde vragen

Breakthrough-academy-logo