De gezonde impact van een positieve tribe

Ik heb iets heel moois mogen creëren en ik wil heel graag de wereld inspireren om dit op te pakken in je eigen omgeving: een positieve tribe.

Een tribe waar je jezelf mag zijn, een tribe waar je kwetsbaar mag zijn, een tribe waar je mag vieren, een tribe waar je successen mag hebben, een tribe waarin iedereen elkaar het beste gunt.

Dat is de tribe van de Breakthrough Academy ook en dat voelt zo fantastisch. Er wordt zoveel veiligheid gecreëerd.

Waarom breng je iets in? Je bent altijd welkom in de tribe maar je brengt het ook in om een reflectie bij jezelf te halen en in te voelen hoe helend is mijn tribe? Wat zeggen de mensen om jou heen over wie jij bent?

Jouw referentiekader

De mensen met wie je je omringt, zijn je referentiekader. Het maakt zo'n verschil wanneer je een liefdevolle omgeving hebt die je het beste gunnen en een beetje jouw ambassadeur zijn.

Als jij naar de mensen om je heen kijkt, wie inspireren je dan? Hoe nauwkeurig ben je op wie je tijd met jou laat spenderen en wie niet?

Ik geef daar zelf actief aandacht aan en spendeer meer tijd met mensen die mij positiviteit en inspiratie brengen.

Mensen geven soms aan liever 1 op 1 te gaan met mij en dat mag maar er is een groot katalysator effect als je je laat dragen door onze tribe. Want dat is het ondersteunende dragende karakter van een groep. Natuurlijk draag en ondersteun ik je ook als je 1 op 1 bij mij start maar dat is toch een ander niveau dan gedragen worden door een groep.

Een groep van gelijkgestemden die blij wordt als ze jou zien en als je stappen zet. Een groep waar je je veilig mag voelen om zowel het licht als het donker van jezelf te laten zien; het mag er allemaal zijn.

Luister jij ook graag een podcast? Beluister deze aflevering via deze link op Spotify.

Laat een reactie achter