Yes2me for Business Women

Meer JEZELF zijn, meer STEVIGHEID, meer BUSINESS, dat gun ik jou van harte.

Ga je mee op reis?

Ja? Ga je mee? 12 maanden lang samen met mij vol aan de slag! Over grenzen, naar gebieden waar je niet eerder was. Een reis naar de basis. Jouw basis. Samen op zoek naar jouw oerkracht, naar wat jou uniek jezelf maakt. Een reis die via jezelf naar je business leidt. Want dat is het onbetaalbare souvenir dat je aan deze reis zult overhouden: een stevige business gebouwd op het allerbeste fundament dat er is: JIJ.

Els Van Laecke - only icon (PNG)

Ik heb een droom...

Waarin jouw business vrij kan stromen

Waarin jij van je missie je business maakt

Waarin jij kan zien wat jou uniek maakt

Waarin je jezelf kunt omarmen en van jezelf kunt houden

Waarin jij vanuit je innerlijk energie doorbreekt, het onmogelijke mogelijk maakt

Els Van Laecke - only icon (PNG)
ondernemen

Waar komt die droom vandaan?

Die droom komt vanuit mijn eigen achtergrond waarin ook ik mezelf heb moeten overwinnen. Van daaruit is ook mijn missie geboren: Ik wil dat zoveel mogelijk vrouwen hun allergrootste zelf worden.

Ik wil dat business vrouwen ophouden met ploeteren, zichzelf kleiner maken en twijfelen. Dat ze een stap achteruitzetten, naar zichzelf kijken en… plezier gaan hebben.

Plezier in hun eigen kracht, in hun talent. Dat ze knopen gaan doorhakken, keuzes gaan maken, uit hun schaduw in het licht stappen.

En dat is vanuit het diepst van mijn hart waar ik zoveel mogelijk vrouwen bij wil helpen. Samen gaan we voor jouw persoonlijke EN business doorbraak.

Zodat ook jouw leven lichter, luchtiger en plezanter wordt. Werken kan FUN zijn!

IK zeg JA aan MEZELF en mijn BUSINESS

Heb je nog vragen? Boek dan een call in via deze knop:

Yes2me for Business Women

= PERSONAL + BUSINESS BREAKTHROUGH

Hoe kun je verwachten dat je business bloeit als je jezelf geen water geeft?
Ik ben ervan overtuigd dat jouw bedrijf pas echt kan gaan groeien als de wortels stevig zijn. En die wortels? Dat ben jij. Pas als jij:

  • Goed in je vel zit
  • Jezelf durft te zijn en te laten zien als onderneemster
  • Jezelf heel serieus gaat nemen
  • Je missie volledig duidelijk hebt en over kunt brengen

Pas dan zal jouw business kunnen groeien en bloeien tot ongekende hoogte.

Zonder PERSONAL BREAKTHROUGH
geen BUSINESS BREAKTROUGH

Ik kan je geweldige tools geven om je bedrijf te laten groeien. Ik kan je beloven dat je met drie magische tips je omzet van 50.000 naar 500.000  kunt laten schieten.  Maar ik doe het niet. Want ik geloof daar niet in. Ik geloof niet in het enkel aanreiken van Business Tools als de accelerator van jouw business. Als jij zelf niet eerst stevig in je schoenen komt te staan, dan heeft al het andere geen zin. Ja misschien voor even, om het daarna weer kwijt te raken.

Ik ga samen met jou zorgen dat je MEGA stevig gaat staan. Dat je gaat geloven in jezelf en in je business. En zodra dát fundament stevig staat, gaan we bouwen. Bouwen aan die business waar je nu alleen nog maar van kunt dromen. Ik deel met jou mijn grootste business lessen in concrete tastbare tools en stappen. Kennis die een directe impact gaat hebben op verschillende facetten van jouw business.

We gaan voor DUURZAAM, we gaan voor echte RESULTATEN. We gaan voor volmondig JA zeggen tegen JEZELF en je BUSINESS.

Els-Coach

Life changing experience

Life changing… dat was het voor veel vrouwen die je voorgingen. Dit noemen ze als reden:

De snelheid waarmee ze doorbraken,
De kracht van de doorbraak-tools die ze aan het begin kregen
De groep vrouwen door wie ze zich gedragen voelen,
De concrete tips die direct impact hadden op hun dagelijks leven en de business

Els Van Laecke - only icon (PNG)

Dankzij ELS-enstof

Het mooiste compliment dat ik onlangs van een van mijn klanten kreeg: 'Els je besprankelt ons met ELS-enstof. Instant effect. Ik voel me veilig bij je omdat je me niet veroordeelt, omdat je toelaat dat het vanuit mezelf komt. Je prikt zo snel door naar de essentie dat ik zoveel meer snelheid kan pakken dan bij andere coaches.'

IK zeg JA aan MEZELF en mijn BUSINESS

Heb je nog vragen? Boek dan een call in via deze knop:

'Yes2me ondersteunt mij in mijn zaak om mezelf te voelen, tevreden te zijn met mezelf, te doen wat ik wil doen. Dit geeft mij heel veel kracht en power om te blijven gaan en te geloven in wat ik doe.  Je voelt je als een queen gedragen door Els Van Laecke.'

Nathalie

'Dankzij de opleiding staat er een veel stralendere onderneemster, die letterlijk in haar kracht staat en die weet wat ze wil.  Els kan transformaties doorvoeren binnen je bedrijf en ervoor zorgen dat je voor jezelf veel meer focus hebt waar je naartoe wilt.'

Marie-Louise

 

Dankzij de rijke KENNIS, KNOWHOW en VAARDIGHEDEN

Naast Master Certified Coach, ben ik ook echt een onderneemster in hart en ziel. Dit programma omvat vele jaren expertise en ervaringen als business coach, trainer en als onderneemster. Top of the bill professionele opleidingen van experten over de ganse wereld, samen goed voor een investering van meer dan 100.000 €.

Deze kennis deel ik met jou, want ik heb maar 1 doel en dat is dat jij jouw doorbraken privé en professioneel kan neerzetten. Dit is niet zo’n cursus zonder inhoud waar je na 2 dagen mee stopt.

Iedereen die aan het  YES2ME for BUSINESS WOMEN programma deelnam, omschrijft de opleiding als een life changing experience. Vanaf dag 1 merken ze vooruitgang, Ja, vanaf dag 1. En dat niet alleen in zichzelf, vooral ook in hun business en hoe snel deze doorbraken komen.

En dan kan je mogelijks denken - vanuit onze bescheiden cultuur - amai die stoeven nogal, wat een dikke nek, wat arrogant. Wat ik wil is dat je net zoals ik gelooft in de competenties en kennis die jij in je draagt. Dat je volmondig in jezelf gelooft. Dat betekent dus ook durven zeggen waar je sterk in bent. Wanneer je klaar bent om echt door te breken, dan ben je klaar voor dit programma. 

Els Van Laecke - only icon (PNG)

Het complete pakket

Grondig, doordacht en met oog op resultaat ontwikkeld.

Door een combinatie van praktische tools en technieken wordt je zelfvertrouwen en assertiviteit opmerkelijk versterkt. En bovendien krijg je bewezen tools aangereikt om je business te boosten. 

MarleenSahetapyFotografie_ELSVLAECKE-23

Thema’s waarop wordt gewerkt in eerste deel ‘Yes2me’:

Het tweede deel ‘Business Breakthrough’ bevat een aantal van mijn belangrijkste business lessen: 

IK zeg JA aan MEZELF en mijn BUSINESS

Heb je nog vragen? Boek dan een call in via deze knop:

'Eenmaal ik mijn eigen coaching business had waren er stukken waar ik continu op vast liep. Door in de opleiding heel sterk met persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan heb ik dit kunnen ombuigen en zit ik in de energie van te durven en te doen. Ik wil dankbaarheid uitspreken naar Els omdat ik ontzettend veel mag leren en al heel sterk gegroeid ben dankzij Els'

Isabelle

Geen zweverig gedoe?

Nope, geen zweverig gedoe, we gaan gewoon lekker down-to-earth werken aan onszelf. Ondertussen zijn er al 1.000 vrouwen met deze krachtige handvaten door mij gecoacht. En het is indrukwekkend wat je op korte termijn kunt bereiken, als je je engageert om ook echt met het programma aan de slag te gaan.

Els Van Laecke - only icon (PNG)

Dit zeggen anderen

Bij elke ontmoeting met Els komt er een doorbraak. Resultaat mijn business draaide deze zomer 3 tot 4x beter dan voorheen. Els heeft me laten inzien dat ik volledig mocht gaan voor hetgeen ik in geloof, waar ik zin in heb. Wees jezelf en durf.  Ik ben gaan doen, bij mezelf, bij mijn klanten en met geweldige resultaten.

Zo helder. Meer zelf vertrouwen = Business resultaten omhoog. Je gooit in de opleiding patronen overboord die je niet langer dienen en die soms onbewust aan je trekken tot dan. Els heeft een unieke coaching stijl waar ze je persoonlijk UNLOCKED en je business naar echte BREAKTHROUGHS brengt. En dat kan enkel en alleen als je echt volmondig YES2ME zegt.

Loes Van Beest
Coach & Yoga teacher
Loesvanbeest.nl

Dankzij het traject bij Els laat ik mezelf meer zien. Ik was al heel goed in blogs schrijven en in geschreven tekst naar buiten komen. Mezelf liet ik echter niet zoveel zien. Nu weten de mensen wie de persoon achter mijn bedrijf is en durf ik met mijn haren los en in kleurrijke kledij op foto staan.

Ik ben zichtbaar. Ik word nog makkelijker gevraagd door grote partijen zoals jobat om vb. als spreker te staan op grote events in Brussel.

Niet alleen op foto, ook op instagram kan je me vaak vinden, nu in mijn insta stories wat ik vroeger toch een heel stuk lastiger vond. Ik voel me nog steviger. Een echte aanrader.

Annelies Quaegebeur 

Business & Loopbaancoach

Owner Loopbaan centrum A-Lissome

www.a-lissome.be

Myriam AertsDoor Els haar consistente persistentie om mij telkens weer te laten kijken naar wat er al is, is mijn zelfvertrouwen enorm gegroeid, ik durf nu hardop mijn positieve kanten uitspreken zonder dat ik mezelf een ‘dikke nek’, ‘strever’ of weet ik wat vind. Ik geloof ook veel meer in mezelf en kan complimenten aanvaarden. Als ik nu kritiek krijg ben ik niet meer figuurlijk tegen de grond geslagen maar ga ik er ‘kritisch’ mee om en beslis ik of ik het al dan niet meeneem. Daarnaast heb ik geleerd dat ik even belangrijk ben als mijn collega’s, familieleden, vrienden en dat af en toe voor mezelf kiezen geen egoïsme is.

Ik leer nu genieten van “wat er al is – hier en nu” en merk ik dat dezelfde waarden gevoed worden. Ik ben op een mooie plaats en blijf hier voor een tijdje tot mijn gevoel aangeeft dat ik klaar ben voor de volgende stap.

Myriam Aerts

HR Business Partner

Barbara De Reu

Ik ben een krachtige madam met veel enthousiasme en daadkracht, ik realiseer zaken en hou ervan omringd te zijn door mijn team.

Mijn kracht werd soms ook mijn valkuil en ik besefte dankzij de begeleiding van Els dat voelen in mijn lijf en hart essentieel waren voor mijn verdere zelfontplooiing.

Ik heb letterlijk een goede opkuisbeurt gekregen in de individuele coachings waar we mijn blokkerende gedachtes vastnamen, alsook vaste patronen doorbraken. Resultaat, ik ben meer tevreden over mezelf, durf benoemen wat ik nodig heb en leef meer mijn leven. Ik voel me letterlijk zoveel rustiger in mijn lijf.

Daadkracht met een steviger geworteld en liefdevoller zelfvertrouwen, ik sta er. I love it & I love myself.

Barbara De Reu

Regional Manager Securex

IK zeg JA tegen jezelf

Tijd voor vooruitgang. Bye bye impasses en stilstand.
Laten we het doen, samen!

Heb je nog vragen? Boek dan een call in via deze knop: