Succeservaringen

Ik kan je op al minstens 4 manieren helpen

  • Sparkle kick-off: Start vandaag nog met de gratis e-training ‘Boost je zelfvertrouwen’. Zo ontdek je onmiddellijk hoe fel je al dan niet jezelf accepteert voor wie je bent en niet bent. Een stevige kick-off die je reeds mooie inzichten oplevert.
  • Sparkle ignitor: Steek je handen uit de mouwen en start het ECHT zelfvertrouwen uitstralen programma. Accepteer jezelf in alle facetten en ga in al je potentieel staan en dan zien we je binnenkort helemaal stralen, van binnenuit.
  • Sparkle flourisher: you want to go the full monty en jezelf echt graag zien? Dan ben jij 1 van de lucky ones die samen met me de I LOVE MYSELF EXPERIENCE ingaat. Echt jezelf graag zien, vol oprechte liefde, warmte, plezier, erkenning. Na deze ervaring kan je de ganse wereld aan. Wanna bet you on it!
  • Sparkling VIP sessions: Graag direct de koe bij de horens pakken, dan gaan we toch samen ervoor met z’n 2-tjes? Een goed aantal oppoetsbeurten, deblokkeren van gedachtes en staan in de levensmissie die jij voorop wilt stellen. Ready to rock and roll? Tijd voor VIP Coaching.

Met gegarandeerd resultaat

Wat is het een cadeau om mensen te mogen begeleiden om meer daadkracht neer te zetten in hun leven dankzij hunzelf meer te waarderen, te aanvaarden en te vertrouwen. Ongelooflijk welke veerkracht ook jij hebt om je handen uit de mouwen te steken en je zelfvertrouwen dié boost te geven die ze nodig heeft.

De yes2me sparkles reiken ver, verder dan de mensen die we individueel en in groep begeleiden, want ondertussen zijn het allemaal yes2me ambassadeurs.

Het doet dan ook veel plezier om deze succes ervaringen met jou te mogen delen:

Catherine HerssensEls is an outstanding coach. She has helped me review my perspectives and beliefs which were holding me back professionally and personally. Through her insights she helped me to let go of them, and redefine myself, which in turn enabled me to act in a very different way in lots of situations in my life.

Being a coach myself, Els has had a tremendous effect on my ability to set up my own coaching practice, and has also helped me hugely in my relations with my young kids. I’m very grateful for the shift Els has lead me through.

Catherine Herssens

Learning Manager (Unilever)
Business/Life Coach (Herssens.be)
Mum

icon-y2m

Angelique De CrooMijn doel is op zowel privé- als op werkgebied uitstekend te "presteren" en er voor iedereen te zijn.

Dankzij Yes2me gun ik mezelf al eens mijn "me-momentje". Als het duiveltje in mezelf weer de kop opsteekt omdat ik zogezegd niet goed genoeg ben, ben ik sterk genoeg geworden om dit te weerleggen en om van mezelf te houden. Els heeft me doen inzien dat ik wel de moeite waard ben, dat ik mocht tijd maken voor mezelf zonder schuldgevoel. Ik zie mijn goeie kanten waardoor ik zelfzekerder geworden ben.

Angelique De Croo

Tax consultant bij Accountancy
Mama

icon-y2m

Myriam AertsDoor Els haar consistente persistentie om mij telkens weer te laten kijken naar wat er al is, is mijn zelfvertrouwen enorm gegroeid, ik durf nu hardop mijn positieve kanten uitspreken zonder dat ik mezelf een ‘dikke nek’, ‘strever’ of weet ik wat vind. Ik geloof ook veel meer in mezelf en kan complimenten aanvaarden. Als ik nu kritiek krijg ben ik niet meer figuurlijk tegen de grond geslagen maar ga ik er ‘kritisch’ mee om en beslis ik of ik het al dan niet meeneem. Daarnaast heb ik geleerd dat ik even belangrijk ben als mijn collega’s, familieleden, vrienden en dat af en toe voor mezelf kiezen geen egoïsme is.

Ik leer nu genieten van “wat er al is – hier en nu” en merk ik dat dezelfde waarden gevoed worden. Ik ben op een mooie plaats en blijf hier voor een tijdje tot mijn gevoel aangeeft dat ik klaar ben voor de volgende stap.

Myriam Aerts

HR Business Partner

icon-y2m

Dany De WulfEls keek mij recht in de ogen, met zachtheid en mildheid, zonder oordeel. Els benoemde wat er wél was, wat zij sterk vond in mij, in wat ik deed, wat ik dacht, wat ik voelde. Ik mocht er zijn zoals ik was en ben, dat dit OK is. Wat een heerlijk gevoel.

Dat was het keerpunt. De eerste Yes2Me. Het begin van eigen kracht was er. Pril, onzeker. Maar het was er. En sedertdien is die eigen kracht alleen maar gegroeid.
Het mooiste dat Els mij heeft gegeven, is haar eigen ziel en haar liefde. Haar mildheid, haar tederheid. Dat had ik nodig om te beseffen dat ik er mag zijn zoals ik ben. Els heeft mij geleerd dat ik mag kijken naar mijn verleden en te kijken naar wat wél: mijn intenties die heel zuiver zijn, mijn levensdroom, mijn kwaliteiten, mijn uniciteit waarmee ik voor mensen het verschil kan maken, en dat ik dat allemaal vol intens mag beleven, in het nu en met een knipoog naar de toekomst …

Allemaal zaken waarin Els mij de weg heeft gewezen. Nu zeggen mensen mij dat ik over een enorme innerlijke kracht beschik, en ja: dat is zo.

Els heeft als een engel met haar toverstokje die magie in mij tot stand gebracht, een levenslange Yes2Me.

Dany De Wulf

Interne coach Vlaamse Overheid
Inspirator Vlaamse Vereniging van Steden en Gemeenten
Papa
Levenspartner

icon-y2m

Barbara De ReuIk ben een krachtige madam met veel enthousiasme en daadkracht, ik realiseer zaken en hou ervan omringd te zijn door mijn team.

Mijn kracht werd soms ook mijn valkuil en ik besefte dankzij de begeleiding van Els dat voelen in mijn lijf en hart essentieel waren voor mijn verdere zelfontplooiing.

Ik heb letterlijk een goede opkuisbeurt gekregen in de individuele coachings waar we mijn blokkerende gedachtes vastnamen, alsook vaste patronen doorbraken. Resultaat, ik ben meer tevreden over mezelf, durf benoemen wat ik nodig heb en leef meer mijn leven. Ik voel me letterlijk zoveel rustiger in mijn lijf.

Daadkracht met een steviger geworteld en liefdevoller zelfvertrouwen, ik sta er. I love it & I love myself.

Barbara De Reu

Regional Manager Securex

icon-y2m

Julie BeuselinckEls has a very catching personality, her drive, enthusiasm and energy are contagiously in the most positive way one could image.

She is the kind of coach that knows & feels how far she can challenge you to look beyond a chapter of a book. Actually she made me realize and explore a whole library of possibilities out there…

De combinatie van integriteit en resultaatgericht zijn, maken haar uniek als persoon, coach en trainer.

Highly recommended!

Julie Beuselinck

Freelance HR Consultant

icon-y2m