Systemic Breakthrough

opleiding

Door Els Van Laecke | International Master Certified Coach

  • 10x sneller doorbreken als je de ketens van vroeger van je afgooit?

  • Durven voor jezelf uitkomen omdat je niet langer mama over je schouder ziet meekijken?

  • Je dromen neerzetten zonder te hunkeren naar de goedkeuring van papa?

  • Het verleden volledig eren en stoppen daar te leven?

Eer het verleden en stop daar te leven

Gedurende 2 dagen doorbreek ik met jou je stevigste patronen die je nog meedraagt vanuit je systeem van herkomst*. Iedereen loopt nog rond met cadeautjes van zijn ouders en grootouders. We hebben het als kind vanuit liefde en loyaliteit beginnen dragen.

Doorbreek de verstikkingen

Doorbreek de verstrikkingen en connecteer oprecht met jezelf. Neem je plek, de juiste plek en durf een fantastische ontvanger te zijn (niet alleen een gever). Zonder dat we het goed beseffen houden die patronen uit het verleden ons kleiner dan we willen. Onze business stagneert of vloeit niet zo vlotjes versus de efforts die je erin steekt.  Duw je business resultaten omhoog omdat je weet dat je het waard bent je dromen neer te zetten.

Onze ouders deden het beste wat ze konden

Je ouders en grootouders hebben beste gedaan wat ze konden. Het is nooit hun intentie geweest dat je nog steeds vast zit in de verstrikkingen die bij hen horen. Bevrijd je en bevrijd daarmee ook de mensen die voor en na je komen. Want deze 2 dagen zullen niet alleen doorbraken creëren bij jezelf, ook je omgeving zal positief mee bewegen.

The woman who heals herself, heals all the women who came before her & who come after (1)

Een aantal voorbeelden die business ondermijnend zijn en met deze 2 daagse worden aangepakt:

1. Ik wil mijn business uitbouwen maar ik vind mezelf niet goed genoeg

Een onderneemster wil een andere bedrijfstak aanboren, maar zegt tegen zichzelf dat ze niet goed genoeg is waardoor ze in stilstand komt en ze niet vooruit gaat op haar nieuw project. Ze kreeg nooit herkenning van thuis. Het is essentieel dat ze kan zien wat haar waarde is, haar talenten, haar succes ervaringen uit het verleden, de competenties die ze ter beschikking heeft, enz. zodat ze gelooft dat ze ook het andere projecten aankan.

2. Bedrijf niet goed genoeg draaiend omdat onderneemster niet zichtbaar durft te zijn

Iemand die op de rand staat haar bedrijf te stoppen omdat het niet rendabel genoeg is. Dit omdat ze zichzelf niet durft te laten zien als zaakvoerster. Ze wil het liefst verdwijnen in het behangpapier en dit terwijl haar klanten razend enthousiast zijn. Wat blijkt: ze houdt nog vast aan herinneringen van vroeger waarbij ze te horen kreeg dat ze niet veel waard was en beter zichzelf niet liet zien. In deze 2-daagse koppelen we deze herinneringen los zodat ze in 2019 haar bedrijf kan runnen zoals ze wil, in volle zichtbaarheid.

3. Onderneemster vraagt niet genoeg geld omdat ze zichzelf dat niet waard vindt

Onderneemster die eigenlijk weet dat ze onder de marktprijs gaat met haar prijs. Ze voelt echter dat ze niet genoeg waard is om meer te vragen. Ook al heeft ze de juiste opleidingen en kennis. Ze zet zichzelf steeds in een minderwaardige positie versus haar concurrenten. In de 2-daagse werken we op een money mindset. We halen de barrières weg op geld zodat ze durft in haar waarde te gaan staan en haar prijs durft te verhogen.

els van laecke

Wat is je systeem van herkomst?

Het familie systeem waarin je geboren bent. In de eerste plaats je gezin waar je geboren bent en daarnaast de systemen van oma en opa van beide ouders, enz.

Wat is een systemische opstelling?

We werken met jezelf of representanten die een positie innemen van een persoon of een situatie waarop je blokkade zit. Deze personen voelen in en nemen waar vanuit ‘het veld’. Deze informatie wordt gedeeld waardoor bepaalde verstrikkingen of dynamieken verduidelijkt worden. Door bepaalde interventies kan er vervolgens een deblokkade worden gedaan. Hierdoor kom je meer in verbinding met jezelf en de anderen zonder teveel strings attached.

Datum Systemic Breakthrough opleiding:

14 en 15 november 2019

BizWomen_07-2019-8461IMG_8461 kopie

Wie ben ik?

Ik ben Els Van Laecke, Internationaal Master Certified Coach, founding lady van de Breakthrough Academy en vooral mama en partner van een ondernemer. Ik heb het privilege om veel business mensen en onderneemsters te coachen, ondertussen met meer dan 5000 uren coaching ervaring. Als trainer en mentor heb ik me gespecialiseerd in het versimpelen en demystifiëren waardoor de topvrouwen handige, direct toepasbare tools in handen hebben. Zelf ben ik wereldwijd opgeleid door de besten in hun vak en blijf ik voortdurend in ontwikkeling.

“Els zegt wat ze denkt, altijd. Soms komt dat hard binnen,
maar na 10 minuten weet je dat het je rijker heeft gemaakt”

 

“Door te kijken hoe Els andere vrouwen coacht bij hun doorbraak
heb ik zelf ook al zoveel geleerd”

 

“Ongelofelijk hoe snel ik een eerste doorbraak bij mezelf meemaakte,
gewoon door te lezen en luisteren naar Els en haar manier van kijken”

Breakthrough-academy-logo