Toxische relaties: hoe ermee omgaan?

Bewuster WETEN wat ik BELANGRIJK vind, meer voor MEZELF OPKOMEN,
Meer MEZELF zijn dit gun ik mezelf.

Lees dan zeker verder, dit programma is iets voor jou.

icon-y2m

Mijn droom is...

Dat jij jezelf meer kan accepteren voor wie je bent en jezelf liever gaat zien. Dat je durft benoemen wat voor jou belangrijk is en je niet laat omver waaien door wat er rondom je heen gebeurt. Dat jij je plek inneemt waar je recht op hebt. Zo kan je stralen, in ECHT zelfvertrouwen.

icon-y2m
Els: mijn droom is...
beschuldigend wijzen

Waarvoor doe ik het?

Ik ben zelf ‘slachtoffer’ geweest van toxische relaties, mijn ouders waren er 2 van, en zo waren er nog wel mensen die mijn pad kruisten. Zo was er wel eens een bazin die mijn gezondheid bepaalde voor een gedeelte van mijn leven.

Er zijn manieren om ermee om te gaan en dat is fijn, je kan hierin voor jezelf dus keuzes maken.

Soms zuigen mensen ons leeg en staan we gewoon niet in onze kracht en mogelijkheden. Het is mijn missie om professionals in hun zelfvertrouwen en al hun potentieel te begeleiden, dus laten we er komaf mee maken en beslissingen hierin nemen.

icon-y2m

Kort, to the point, en vooruit met de geit

In dit programma gaan we direct aan de slag. We bekijken onze relaties en gaan 1 per 1 vastnemen en beslissingen nemen. Wat gaan we doen? Hoe gaan we het anders aanpakken? Wie wel, wie niet langer? Of op welke manier?
Dat kom je allemaal te weten in dit programma.

Inspirerende omgeving

‘Toxische relatie: hoe ermee omgaan?’ is professioneel uitgewerkt met verschillende handvaten, voor elk wat wils.

Grondig, doordacht, met oog op resultaat ontwikkeld.

Met daadkracht

Wat yes2me typeert is dat we professionals in hun daadkracht willen zetten. Essentieel is dat je zoveel mogelijk je plaats inneemt als volwassen en uit ‘ik/hij/zij ben/is de schuldige’ of ‘uit het slachtoffer’ verhaal blijft. Dat kan door mogelijkheden te zien en resultaatgericht denken te ontwikkelen. Daar ga ik samen met je voor.

icon-y2m
icon-y2m

Op je eigen ritme

Dit is jouw yes2me tijd, omdat je het verdient om stevig in je leven te staan. Je doet dit programma dan ook op je eigen ritme, wanneer het voor jou het beste werkt. Jij bepaalt je eigen tempo.

Doelgericht

Ik reik je doelgerichte informatie aan waar je direct mee aan de slag kan gaan. Vandaag nog krijg je toegang, als jij dit wilt.

icon-y2m

Professionals, wie zijn dat dan?

Iedereen die werkzaam is en iets wil opbouwen voor zichzelf. En dit is ruim. Ik begeleid zowel management, directie en CEO van grote organisaties tot KMO; zelfstandigen, ZZP-ers; leidinggevenden; kaderleden; bedienden, enz. Opbouwen kan zowel je eigen zaak kracht bijzetten, alsook een promotie, je mening meer geven op je job, durven voor die job gaan die je al zo lang graag wilt, enz.

Professionals die ECHT aan de SLAG willen, die VOORUIT willen en bereid zijn om STAPPEN te ondernemen om zichzelf te ontwikkelen.

Zeg ja tegen jezelf

En zeg nee tegen toxische relaties!

In dit programma gaan we direct aan de slag. We bekijken onze relaties en gaan 1 per 1 vastnemen en beslissingen nemen. Wat gaan we doen? Hoe gaan we het anders aanpakken? Wie wel, wie niet langer? Of op welke manier?
Dat kom je allemaal te weten in dit programma.

Let's do it, together!

[ssba_hide]

Heb je nog vragen rond dit topprogramma?
Stuur me een mailtje op hello@elsvanlacke.com en ik beloof binnen 48h te antwoorden op je mail.

[ssba_hide]