SELF LOVE FOR BUSINESS PEOPLE

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Een 10 daagse intensieve coaching training

NU GRATIS in plaats van €1.097,-

De LAATSTE Coach Intensive voor 2021

-       10 dagen mijn meest succesvolle coaching technieken

-       10 dagen afkijken bij een Master Certified Coach

-       10 dagen voeding, inspiratie en verdiepende kennis om je praktijk uit te bouwen

-       10 dagen support en ondersteuning voor een krachtige coaching praktijk

-       10 dagen zelf de diepte in, zodat jij er als coach nog steviger kunt staan voor je coachees.

-       Met dagen live coachings

Start 13 september 2021 tot en met 22 september

DAG 1 - 13 september van 9u tot 10u:  - Systemisch werk
DAG 2 - 14 september van 9u tot 10u:  - Transactionele analyse
DAG 3 - 15 september om 19.30u: - Masterclass: van top coach naar DOORBRAAK coach
DAG 4 - 16 september van 9u tot 10u: - The power of the body
DAG 5 - 17 september van 9u tot 10u: -  Body Based Trauma work
DAG 6 - Zelfstudie & reflectie tijd
DAG 7 - Zelfstudie & reflectie tijd
DAG 8 - 20 september van 9u tot 10u: live Breakthrough Coaching​
DAG 9 - 21 september van 9u tot 10u: ​live Breakthrough Coaching​
DAG 10 - 22 september om 19u30: - EXTRA Masterclass Verdiepende Breakthrough Methodes

Els-in-gesprek

We willen allemaal grote doorbraken bij onze coachees bereiken. We willen dat ze gaan staan. Onvoorwaardelijk 'ja' zeggen tegen zichzelf. Hun innerlijk leiderschap opnemen en gaan stralen.

Ja! Daarvoor doen we het toch?

En … ik hoef jou niet te vertellen dat jij dat als coach óók dient te doen. Hoe dieper jij kunt gaan, hoe meer mensen jij zal kunnen helpen die ook aan hun eigen doorbraak toe zijn. Daarom geeft Els Van Laecke de GRATIS tiendaagse coach intensive.

Inspiratie en empowerment.

Mijn allerbeste coaching methodes die ik zelf in mijn succesvolle praktijk gebruik:

 • Systemisch werken

  Helpt je en je coachees om belemmerende patronen vanuit je (familie)systeem, waardoor je keer op keer vanuit pijn uit het verleden functioneert, te doorbreken.

 • Lichaamswerk

  Ons lichaam is zo wijs. Het wijst ons de weg, als een kompas. Leer de lichaamssignalen van je coachees lezen om dieper en krachtiger te coachen. Cognitieve coaching + lichaamscoaching = diepgaandere transformaties

 • Transactionele Analyse

  Helpt jou en je coachees om weer bij de eigen innerlijke basis te komen. In het centrum van wie je bent. Als een boom met diepe krachtige roots. Het geeft bewustwording van oude patronen en biedt jou en je coachees de tools om andere keuzes te maken die wél werken.

 • Inner child work

  Leer de inner childs van je coachee kennen en breng heling op wat in het verleden soms diepe littekens heeft achtergelaten. Het fijne is dat je met deze methode leert om je coachee nog meer zelf ownership te laten nemen.

 • Trauma en Bodywork

  Werken in het hier en nu. Met dat wat er NU is. Niet steeds teruggaan naar het oude trauma en van daaruit blijven reageren en projecteren, maar werken met de mogelijkheden die er nu aanwezig zijn, om je coachees te begeleiden zodat zij de opgedane trauma’s achter zich kunnen laten en op hun eigen voorwaarden verder kunnen leven.

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Gratis deelname:

Down-2-earth stevigheid

De Coach Intensive is niet zomaar een gratis cursus die je kan volgen. Nee, het is een deep dive training. Een intensieve ervaring. Je krijgt de unieke kans naar jezelf te kijken en te ontdekken wat jou helpt en wat je blokkeert op weg naar jouw meest succesvolle praktijk.

Het geheim van de beste coaches? Ze pakken eerst zelf hun doorbraken als coach zodat ze de mensen met wie ze werken nog beter kunnen helpen. Dat is precies wat je samen met Els Van Laecke en de andere ambitieuze coaches die deelnemen aan deze Coach Intensive zal doen. Per dag zoomen we in op één thema en ga je aan de slag met een andere succesvolle methode. We sluiten de Coach Intensive af met een integrerende masterclass.

Els-Coach

Wie is Els Van Laecke?

Els Van Laecke is een internationale Master Certified Coach. Ze coachte reeds duizenden business mensen wereldwijd.

Els is a self-made woman en co-created meerdere 7-cijfer bedrijven terwijl ze 70% online werkt en daardoor alle tijd heeft met haar gezin. Ze creëert instant doorbraken in zelfvertrouwen met een directe vertaalslag in de business. Ze wordt ook wel eens vergeleken met de female Tony Robbins.

Ze coachte reeds vele grote bedrijven zoals Danone, Coca-cola, Accenture, Mondelez, Milcobel, VPK, VRT, Deloitte, enzovoort. Daarnaast is ze trainer en geeft ze haar diepe know how door en is veelgevraagd spreker.

Els haar hoge energie, diepe kennis en dummy-proof step-by-step aanpak heeft gezorgd dat haar klanten hun business resultaten verdubbelen en verdrievoudigen zonder harder te werken. Business doen op je eigen voorwaarden, dat is haar motto.

Dit zeggen anderen

“Els heeft me laten groeien als coach, als ondernemer en als mens. Ik heb mijn missie gevonden en kan er helemaal voor gaan. Ik kom veel sneller tot de kern en heb een 100% resultaat dankzij het inzetten van deze top technieken. Een balans tussen kadering en praktische oefeningen hebben me de coach en persoon gemaakt die ik op vandaag ben. En ik geniet er met volle teugen van."

Jorden D'hulster – Doorbraakcoach

Barbara De Reu
Ik ben een krachtige madam met veel enthousiasme en daadkracht, ik realiseer zaken en hou ervan omringd te zijn door mijn team.

Mijn kracht werd soms ook mijn valkuil en ik besefte dankzij de begeleiding van Els dat voelen in mijn lijf en hart essentieel waren voor mijn verdere zelfontplooiing.

Ik heb letterlijk een goede opkuisbeurt gekregen in de individuele coachings waar we mijn blokkerende gedachtes vastnamen, alsook vaste patronen doorbraken. Resultaat, ik ben meer tevreden over mezelf, durf benoemen wat ik nodig heb en leef meer mijn leven. Ik voel me letterlijk zoveel rustiger in mijn lijf.

Daadkracht met een steviger geworteld en liefdevoller zelfvertrouwen, ik sta er. I love it & I love myself.

Barbara De Reu

Regional Manager Securex

Elke coach heeft een coach nodig. Je hoeft het niet alleen te doen.

Om aan te toetsen.

Om te spiegelen.

Om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen.

Om je eigen patronen te doorbreken zodat jij, jouw coachees nog steviger kunt begeleiden

 

Ik en mijn team zijn er voor jou.

Nog slechts 100 36 plekken beschikbaar!

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Een vijfdaags coach training.
NU GRATIS in plaats van €1.097,-
De laatste Coach Intensive voor 2021.