Vertrouw op je veerkracht

Veerkracht, we hebben het als mensen allemaal en dat is maar goed ook.
Beluister deze aflevering via onze podcast op Spotify.
Beluister deze aflevering via onze podcast op AppleMusic.
Beluister deze aflevering via onze podcast op Soundcloud.

Veerkracht is heel essentieel is om te overleven in de wereld. Het ontwikkelen van jouw veerkracht: de ability to bounce back, also when something goes wrong.

Dat is absoluut niet altijd evident maar toch zo noodzakelijk. Zeker met alle veranderingen die er continu zijn, is het essentieel dat we aandacht aan besteden aan het ontwikkelen van onze veerkracht.

Wat ik graag aan je wil meegeven is: laat je omringen door mensen die jouw veerkracht stimuleren. Er zijn altijd mensen die opmerkingen gaan hebben over zaken; gegarandeerd. De vraag is, wil jij je laten omringen door die mensen? Ikzelf heb een hele duidelijke keuze gemaakt. Ik wil alleen maar met de beste werken: laten we elkaar continu upliften. Dat wil ik ook voor vrouwen betekenen: gewoon elkaar upliften binnen bedrijven. Teams die elkaar upliften in plaats van elkaar de grond in te boren om het maar even plat te zeggen. 

Dat betekent natuurlijk niet dat je het alleen hoeft te doen. Dat is mijn boodschap als coach voor coaches vandaag: je moet het zelf doen maar je hoeft het niet alleen te doen dus aarzel niet om uit te reiken naar anderen en elkaar up te liften naar de resultaten die jij ook wilt. Veel succes.

Laat een reactie achter