Dag
Uur
Minuut
Seconde

Maar 35 plaatsen, live ter plekke bij Els thuis
Normaal 2997€, nu 297€

Jij krijgt een unieke kans!
De waarde voor deze dag € 2997,00.
Op 1 dag maak je de shift van je leven
Geen excuses meer. Op is op.

20200907_181559

GUN JEZELF JE PLEK
IN DE WERELD

Je hebt zin om alle shit van je af te schudden en je niet langer te laten opfokken door die covid toestanden, oorlog of prijsverhogingen
Waardoor je kan omarmen

 • Je bent ok zoals je bent en dat mag de wereld weten
 • Je hebt veel te bieden en daar mag iedereen van meegenieten
 • Je voelt hoe groots je bent en staat te popelen om hiermee veel mensen te mogen helpen

Je wilt dicht bij jezelf kunnen blijven en vanuit jezelf de kracht en de antwoorden laten komen

Kortom, gewoon jezelf mogen zijn, want je bent OK zoals je bent

IT'S YOUR TIME

Stel je eens voor dat je 100% gaat leven op jouw voorwaarden.
Dat je in alles wat je doet plezier voelt.
Dat je de blueprint hebt om je wensen, verlangens en dromen zo aan je trekken dat je nog alleen je handen dient te open en te leren ontvangen.
Dat je met je volle hart JAA zegt aan jezelf.
Dat wanneer je in de spiegel kijkt, jezelf aankijkt en zegt ‘mooi mens, je mag er helemaal zijn zoals je bent en ik hou van je’ en je de liefde door je heen voelt stromen.
Dat het je kracht geeft.
Hoe zou dat je leven veranderen?
Hoe zou dat je business veranderen?
Het is tijd om een nieuwe richting in te slaan.
Het is tijd om te gaan staan.
Tijd om te leven op jouw voorwaarden

MAAR…
JE GERAAKT SOMS VAST IN:

 • Je gaat in de kramp met al die shit die op ons afkomt zoals covid, oorlog, hogere prijzen waar je absoluut geen controle over hebt

 • Wat vroeger werkte, werkt nu niet meer en je voelt je onzeker

 • Om eerlijk te zijn soms sla je gewoon in paniek en weet je het gewoon even niet meer

DAARDOOR

 • Neem je jouw plek niet volledig in

 • Vind je jezelf nu zeker niet goed genoeg

 • Wil je ervoor gaan, maar je blijft in standby of off modus staan

 • Je blijft teveel rekening houden met het beeld dat je moeder en vader van jou en je gezin hebben en blijft zoeken en ploeteren om hun erkenning en waardering te mogen ontvangen

 • Je vindt dat je alles zelf moet doen, dus vraag je geen hulp

 • Je voelt je mentaal, emotioneel en lichamelijk soms zo leeg en moe, dat je niet tot actie komt

 • Je wilt graag omringd worden door ondersteunende mensen, maar je eenzaamheid trekt harder dan je zou willen

BizWomen_07-2019-8461IMG_8461

HOUD JEZELF NIET KLEIN

Houd jezelf niet langer klein.
Kruip niet langer weg in excuses.
Laat jezelf niet meer tegenhouden.
Vergelijk jezelf niet steeds met anderen.

JE BENT AL ZOVER GEKOMEN, JE IDEALE LEVEN LIGT BINNEN HANDBEREIK

Je bent niet al zo ver gekomen om alleen maar tot hier te komen.
Alles wat je je voor kunt stellen ligt binnen handbereik.
Die vrijheid, die passie, die missie waar je naar verlangt, is er voor jou.
Je hebt zoveel impact op je eigen leven en business, meer dan je nu misschien wel denkt
En het kan zo gemakkelijk voor je veranderen.
Als jij er met je hart en ziel in gelooft.

3 belangrijke onderwerpen tijdens de training
'Van angst naar vertrouwen'

GIVING UP CONTROL IN CONTROLLED WAY

Van alles onder controle naar ‘giving up control in a controlled way’. Focussen op datgene waar je wel impact op hebt en dicht bij jezelf blijven.

PLAYING BIG ON YOUR TERMS

Van faal/straalangst naar playing big op jouw voorwaarden (weg met dat laag zelfbeeld, je bent mooi zoals je bent). Van pleasen en geen neen kunnen zeggen naar ja zeggen aan jezelf.

BYE BYE FEARS

Komaf maken met de spoken en trauma’s uit het verleden en jouw eigen leven vastnemen omringd door je grootste ambassadeurs. Afrekenen met veroordeling, geklaag of gepieker en gemak, plezier en levensvreugde omarmen.

Jij leert

 • I'm ok - you're ok

 • Meer op jezelf te vertrouwen

 • Eerste stappen in echt definiëren hoe jouw blueprint eruit ziet van je leven

 • Eerste stappen in deze ook te leven (en weg te stappen van al die what alsjes)

 • Extra cherry on the cake: zakelijk groeien door persoonlij te groeien

Klaar om helemaal jezelf te mogen zijn?
Investeer in jezelf en schrijf je als de bliksem in voor de
van angst naar vertrouwen training.

Maar 35 TICKETS BESCHIKBAAR
voor slechts 297€ (ipv 2997€) 

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Jij krijgt een unieke kans!
De waarde voor deze dag € 2997,00.
Op is op

Wat anderen zeggen:

Marjoescha

Zo’n prijs vragen voor een traject had ik eerder nooit gedurfd. Ik was op social media nog onzichtbaar, want wat zouden de mensen er wel van vinden? Sinds het traject laat ik mezelf zien, hoe spannend ik dat soms ook vind, ik doe het vanuit het geloof in mezelf en het geloof in mijn missie. Door de shifts die ik maakte had ik in geen tijd mijn opleiding al terugbetaald en dit is nog maar het begin.  Ze brengt niet alleen ongelofelijk veel kennis en ervaring, voor mij is ze bovenal een enorme inspiratie bron.

Marjoescha
Coach – Mbold

Loes

Bij elke ontmoeting met Els maak ik shifts met als resultaat dat mijn business 3x beter draait dan voorheen. Els heeft me laten inzien dat ik volledig mocht gaan voor hetgeen ik in geloof.  Ik ben echt gaan doen, bij mezelf, bij mijn klanten en met geweldige resultaten. Leer zelf vertrouwen = Meer business resultaten. Je gooit in de opleiding oude patronen overboord die je blokkeren er echt te staan in jouw business.

Loes
Life Coach – stress & vitaliteitsexperte

Caroline

Yes2Me zeggen was ook echt Yes2My Business zeggen. Els laat je veel dieper naar jezelf gaan. Je kan veel leren in theorie maar het start eigenlijk vooral bij jezelf.  Mezelf leren accepteren voor wie ik ben en er dan ook echt trots op te zijn heeft die boost gegeven in mijn bedrijf waardoor ik mensen ook veel meer ga aantrekken, ik straal ook van alles uit waar mensen gewoon van denken ‘daar wil ik echt bij zijn’.

Caroline Jacobs
Jacob Consulting bvba

Isabel

Sinds die eerste coaching sessie krijg ik de ene na andere coachingsaanvraag binnen.  Ik ben er zeker van dat dit is omdat ik meer in het licht ga staan en die blokkade heb doorbroken. Ik ben ongelooflijk dankbaar dat ik dit zo snel heb mogen ervaren aan het begin van onze samenwerking en ben er van overtuigd dat het mezelf en mijn business ongelooflijk veel zal brengen.

Isabel Bulcke
Zaakvoerder De Parel Coaching

MIJN NAAM IS ELS VAN LAECKE, DIT IS MIJN VERHAAL

Wie in Van Dale de betekenis opzoekt van ‘angel’, leest dit: (de; m; angels) 1. vishaak met weerhaakjes. 2. steekorgaan van bijen. Het woordenboek bevestigt wat mijn buik al wist: angels zijn scherp, steken, zorgen voor kloppende pijn wanneer ze je doorboren. Zeker als ze daar, zelfs onbedoeld, door je ouders zijn geplant.

 

Ik ben Els. Dochter van een alcoholiste en een vader die psychisch ziek was. In mijn vroegste herinneringen werd ik naar de winkel gestuurd met weinige geld dat we hadden om maagtabletjes, omdat mama met een kater in bed lag. Tot mijn twaalfde deed ik niet veel meer dan voor tv liggen, terwijl ik The Sound of Music bekeek. We werden niet geprikkeld, geliefd of positief ondersteund.

 

Dat je een goed leven kon hebben was not done: “Dat gaat je nooit lukken. Dat is niet voor mensen met onze afkomst”, hoorden we. Op mijn 12de maakte ik de klik: ik zou het anders doen dan mijn ouders. Goede punten halen, hard werken, dromen, zo hoog mogelijk mikken. Ik deed extra klusjes om geld te verdienen. Hoe trots was ik op mijn eerste mantel van een merk. Ik heb hem afgedragen tot er gaten in kwamen. Maar in plaats van schouderklopjes kwam kritiek. Hetzelfde toen ik zei Latijn te willen doen en geen vakopleiding. “Onze blaaskaak denkt weer beter te zijn dan de rest.”

 

Ze was er zich wellicht niet van bewust, met alle angels uit haar verleden, maar de weerhaakjes van mijn moeders woorden boorden zich in mijn vel, door de spieren en onderliggende lagen heen, om zich daar diep te installeren in mijn lijf, mijn hart, mijn hoofd.

Toch ging ik knarsetandend, vechtend (vaak met mezelf) door. Elke keer als iemand me zei dat iets niet voor mij was, stak de bewijsdrang op: I’ll show you. Ik ging te hard werken, werd succesvol, als high potential bij een world leading food company, maar de angels prikten, schrijnden. Ondanks alle diploma’s, de onderscheidingen, was ik een onzekere overachiever die overal bevestiging zocht. Zie me, hoor me, voel me. Altijd de angst om niet genoeg te zijn. Die Els was ook hard, veroordelend. Voor zichzelf en anderen. Een manier van zijn die me veel energie kostte.

 

Vijftien jaar heb ik erover gedaan om hier te komen. Naar een zijn vol dankbaarheid en levensvreugde. Jaren vol werk aan mezelf, en aanwezig en kwetsbaar te durven zijn. Ik leerde dat ik enkel bevestiging nodig had van de belangrijkste persoon ter wereld: ikzelf. En dat mijn ouders me het mooiste geschenk al hadden gegeven: de kracht om mezelf te zijn, voorbij de angst voor afkeuring. I can honestly say I did it my way. En net zoals ik op mijn twaalfde voor mezelf durfde te kiezen, deed ik dat weer. Ik koos op mijn voorwaarden voor wat me gelukkig maakt: ambitieuze mensen coachen en vooruithelpen.

goud

Vandaag heb ik de scherpste angels er zelf uitgetrokken. Weet ik, mama en papa, dat ik jullie niet langer hoef te volgen in jullie verslavingen en afwezigheid. Dat jullie hebben gedaan wat jullie konden. En ik eer jullie, want dankzij jullie ben ik wie ik ben en doe ik wat ik doe.

Ja, ik ben Els, dochter van een alcoholiste en iemand die psychisch ziek was, maar vooral iemand die mensen inspireert zichzelf te laten zien.

Een bijzondere shift die ik anderen ook gun, zonder dat ze er vijftien jaar over hoeven te doen.

Els Van Laecke is een internationaal gerenommeerd business coach en veel gevraagde spreker die jou (en je team) gidst naar diepe doorbraken en directe resultaten. Omarm wie je écht bent en leef je groots(t)e leven.

Voor wie is het wel

 • Je wilt sterker staan dan ooit

 • Je staat open om input te ontvangen en gecoacht te worden en wilt graag de shortcuts leren

 • Je wilt nu vooruit en niet wachten, je bent zelf ongeduldig

Voor wie is het niet

 • Als je het ok vindt je steeds te laten overmeesteren door angsten over zaken die buiten je controle liggen

 • Slachtoffer gedrag wilt blijven vasthouden, je kent wel ‘ik ben klein en jij bent groot’; ‘ik kan er niets aan doen’; enz.

 • De stemmetjes in je hoofd ‘Ik ben niet goed genoeg’ graag op luid volume wilt houden

 • Zich wel kan vinden in uitstelgedrag en de foute dingen doen

 • Je jezelf niet wilt laten ondersteunen door een geweldige groep van mensen die ja zeggen aan zichzelf en het leven en ook aan jou

BLIJE KLANTEN AAN HET WOORD

zelfvertrouwen

"Els Van Laecke en de Breakthrough Academy zijn als een sjerpa bij mijn beklimming van de Mount Everest. Typisch, die berg bleek laatst groter te zijn dan dat ze eerst dachten. Zo is het bij de oprichting van je eigen onderneming ook, dat blijkt toch pittiger te zijn dan dat je van tevoren denkt. En daarbij ben ik blij met mijn Sjerpa Els. Maar ook met de ezels die de spullen dragen zoals de coaches bijdragen in de oefeningen. Maar ook de Play Big tribe, de mede beklimmers van de Mount Everest. Wij beklimmers richten ons allemaal op onze eigen onderneming, maar met zn allen zijn we een groot team die de top bereiken van de Mount Everest en celebrate together. Daarbij hebben we een doel voor ogen, en helpen de sjerpa en ezels om de reis intenser te maken. Intenser, waardoor de uitkomst nog mooier en leuker is dan ik me van tevoren had kunnen bedenken."

- Marion Hamers-van den Boer - Managing Director M. International -
https://www.m-international.nl/

croppen_van_foto_s2-circle

"‘Everyday I get up with a feeling of ‘Yes I can’. And than the results during the day show themselves. This is what happened today. I received an appreciation of a client. Formerly I took it for granted. Els learned me to take it in. So I did. I entered the living room afterwards and said to my husband ‘damn, I’m really good’. I would never ever have expected that I could say this out loud with so much power. I’m unstoppable"

- Els Timmerman - Spirituele Coach -
lightness.be

WE ARE YOUR BIGGEST SUPPORTERS

Dat je het zelf moet doen
Betekent niet dat je het alleen moet doen
Hoe zou het voelen wanneer je door honderden armen tegelijkertijd gelift wordt?
Er gaan zo veel deuren voor je open
Wanneer je JA zegt tegen jezelf,
Je jezelf in je eigen kracht zet,
En je de energie laat stromen,
Kan niets of niemand je meer tegenhouden

MarleenSahetapyFotografie_ELSVLAECKE-23

LIVE A PROSPEROUS LIFE & PLAY BIG

Denk je dat het mogelijk is voor jou?
Ik weet zeker dat het kan.
Als ik het kan, kan jij het ook.
Step up and Play Big

BEN JE ER BIJ?

Op deze dag gaan we samen aan de slag.
Je krijgt mega inzichten.
Je gaat doorbreken.
Je krijgt tools
Alles wordt anders.
Van het moment dat jij je ticket en plek claimt voor deze 'Van angst naar vertrouwen' trainingsdag.

Veelgestelde vragen

Els

els g

"Een inspirerende dag waar je aanstekelijk goedgezind van wordt. Je mag je pure zelf zijn, samen met andere sterke ondernemers. Het is verhelderend om de kwetsbare kant toe te laten en te beseffen dat het een teken van sterkte is.

Dit is één van die life changing events".

Jeanette

jeanette

"Een dag vol positieve energie rondom jezelf. Waar het gaat om voelen en je zelf accepteren. Het bracht me in een positieve flow en helpt me vandaag nog in de focus op mijn doel en het nemen van de juiste stappen. Ik durf te vertrouwen op mijn gevoel, mijn hart".

Marjoescha Coach – Mbold

Marjoescha

"Zo’n prijs vragen voor mijn trajecten had ik eerder nooit gedurfd. Ik was op social media nog onzichtbaar, want wat zouden de mensen er wel van vinden? Sinds het traject laat ik mezelf zien, hoe spannend ik dat soms ook vind, ik doe het vanuit het geloof in mezelf en het geloof in mijn missie. Door de shifts die ik maakte had ik in geen tijd mijn opleiding al terugbetaald en dit is nog maar het begin.  Ze brengt niet alleen ongelofelijk veel kennis en ervaring, voor mij is ze bovenal een enorme inspiratiebron".

Marleen

Marleen

"Het heeft mij een andere bril doen opzetten om naar mezelf te kijken. Het is heftig, raar, confronterend, verrassend tot zelfs spannend. Indrukwekkend om elk van ons met een schoon gewassen bril trots naar huis te gaan. Els is echt goed en heeft een opmerkelijke combinatie van zachtheid en zotheid".

Yolanda

yolanda

"Tijdens het event ben ik dichterbij mezelf gekomen. Meer aanvaarden van wat er al is. Extra motivatie en ondersteuning om in mezelf te geloven. Je staat letterlijk in je kracht en komt er als nieuwgeborene weer naar buiten. Hierdoor maak je ook sneller beslissingen. Happy".

Ben jij ook klaar om uit je eigen schaduw te stappen?
Om je business te laten exploderen?
En vooral de shortcuts te krijgen hoe sneller tot resultaat te komen?
Alles wat je nodig hebt voor het succes waar jij van droomt zit al in jou, je hoeft het er alleen nog maar uit te laten stromen.

Breakthrough-academy-logo