Yes2Me EXCLUSIVE - personal life coaching

ZEG VOLMONDIG JA TEGEN JEZELF

Meer MEZELF zijn, meer ZELFWAARDERING, meer ZELFTEVREDENHEID, meer ZELFVERTROUWEN, dit gun ik jou zo hard.

icon-y2m

Wat maakt Yes2me Exclusive zo exclusief?

In dit programma ligt de focus op live begeleding,en life coaching. Sommige mensen ervaren het liever in levende lijve en voor die mensen is dt programma uitgewerkt. Het omvat maar liefst 7 live dagen en 4 uur individuele begeleiding. De inhoud van het programma is gelijk aan dat van Yes2me maar dan volledig life ipv online. Wat is het doel? Dat jij jezelf kan toelaten om het leven te pakken zoals jij het wenst.  Dat je durft benoemen wat voor jou belangrijk is en je niet laat omver waaien door wat er rondom je heen gebeurt. Dat jij je plek inneemt waar je recht op hebt. Dat je jezelf meer kan accepteren voor wie je bent en jezelf liever gaat zien. Zo kan jij stralen, in ECHT zelfvertrouwen.

portrait connectie L

Waarvoor doe ik het?

Ja, ik zie het groot, want het doet mijn hart pijn te zien hoe vrouwen zichzelf pijnigen met vooral aandacht te hebben voor wat er nog niet goed genoeg is. Er is zoveel te zien die wel goed zit. En vooral, ik weet welk positief effect het 'YES2ME' programma op jou zal hebben. Vanuit het diepste van mijn hart, dit wil ik ook jou gunnen, because life gets easier, plezanter, lichter en meer fun.

icon-y2m

Yes2Me Exclusive programma: persoonlijke life begeleiding

Het meest complete BREAKTHROUGH programma met garantie op succes

Dit programma omvat vele jaren expertise en ervaringen als business coach en trainer. Top of the bill professionele opleidingen en wat ik zelf niet onbelangrijk vind, ik ging zelf door mijn eigen doorbraken om nu volmondig JA tegen mezelf te kunnen zeggen.

Wanneer jij ook volmondig ja zegt tegen jezelf en je engageert, dan zal dit ook het effect zijn, gegarandeerd.

ALL IN breakthrough

YES2ME is professioneel uitgewerkt met verschillende tools, voor elk wat wils.

Grondig, doordacht, met oog op resultaat ontwikkeld.

Ik ben er voor jullie

In de actieve yes2me community ben ik er voor jou. Ik beantwoord je vragen persoonlijk en ondersteun je samen met de andere prachtige vrouwen die deze kans grijpen om zichzelf ten volle neer te zetten en zich niet langer te verschuilen.

De focus in dit Exclusive programma ligt op life experience: 7 life dagen, 4u indiviuele life coaching en zoveel meer.

I Accept Myself Fully Inspiration Event
icon-y2m

Thema’s waarop we werken zijn:

 • icon-y2m

  Mijn bril op de wereld en die van de ander

 • icon-y2m

  Zien wat er is versus wat er ontbreekt

 • icon-y2m

  Zelfwaardering de basis voor ECHT zelfvertrouwen

 • icon-y2m

  ECHTE zelfacceptatie - eren en dankbaarheid naar jezelf

 • icon-y2m

  Keuzes maken in groeimogelijkheden

 • icon-y2m

  Filter verleden-Heden-Toekomst

 • icon-y2m

  Afhankelijkheid van de ander

 • icon-y2m

  Grenzen

 • icon-y2m

  Vergelijking met anderen

 • icon-y2m

  Verwachtingspatroon naar jezelf

 • icon-y2m

  Self connectie – je lijf

 • icon-y2m

  Steun van anderen toelaten

Je doet het zelf, echter je hoeft het niet alleen te doen

De kracht en waarde van vrouwen die elkaar ondersteunen is bijna onschatbaar. Die zonder veroordeling naar elkaar luisteren en elkaar mee helpen dragen. Een plek waar je jezelf thuis voelt onder gelijkgestemden. Neen, geen klaag en zaag platform, wel een plek waar je jezelf kan uiten in alle veiligheid en je geïnspireerd wordt door tips & tricks hoe je in jouw dagelijks leven meer zelfacceptatie en waardering kan toelaten. Vrouwen die elkaar het beste gunnen, zonder nijd en jaloezie. Let's go for it ladies.

The word breakthrough and young woman holding blank card against oktoberfest graphics

Praktisch: data

Blok 1 I AM Fully Experience: donderdag 14 en vrijdag 15 februari 2019

Blok 2 I AM Fully Experience: donderdag 21 en vrijdag 22 maart 2019

Blok 3 I AM Fully Experience: donderdag 9 en 10 mei 2019

1 Opvolg inspiratiedag 3 tot 6 maanden na einde blokken, samen te bepalen met de groep. Voorstel vrijdag 5 juli 2019.

icon-y2m

Thema’s waarop we werken zijn:

 • icon-y2m

  Vergelijking aangaan met de ander

 • icon-y2m

  Je eigenwaarde laten afhangen van de waardering van de ander

 • icon-y2m

  Je beter voordoen als je je voelt

 • icon-y2m

  Jezelf laten omver blazen door de mening van de ander

 • icon-y2m

  Te veel waarde hechten aan de meningen en verwachtingen van anderen

 • icon-y2m

  Je te snel laten beïnvloeden door anderen

 • icon-y2m

  Over je heen laten lopen

breek los van de zware kogel en ketting aan je been
No One can make you Feel Inferior without your Consent - Eleanor Roosevelt
 • icon-y2m

  Je schamen voor wie je bent

 • icon-y2m

  Verminderde veerkracht

 • icon-y2m

  Het is vaak 'niet goed genoeg'

 • icon-y2m

  lichaamsklachten

 • icon-y2m

  Vaker aangetrokken worden door ongezonde situaties

 • icon-y2m

  Toelaten van grensoverschrijdend gedrag

 • icon-y2m

  Jezelf beschermen met maskers of muren naar de buitenwereld

 • icon-y2m

  Twijfelen over jouw capaciteiten

 • icon-y2m

  In zelfkritiek zitten

 • icon-y2m

  Komt je afspraken met jezelf niet na

icon-y2m

Together at your own pace.

Dankzij het ‘YES2ME’ programma zal je jezelf nog dieper leren kennen: wie je bent en wie je wilt zijn. Doordat we in de diepte werken is dit geen programma om op 1-2-3 eens te doen, dit zal een groei brengen in je persoonlijkheid (in de goede zin geloof me ;-)) en dat vraagt ruimte en tijd. Gun jezelf deze dan ook.

Deze ervaring wordt gegeven DOOR vrouwen, VOOR vrouwen. Deze vrouwelijke energie heeft een ontzettend sterke kracht om je ten volle ondersteund en gedragen te voelen. WE DO THIS TOGETHER, we go forward at our own pace.

Deze vrouwen zitten in hetzelfde schuitje en willen ook graag vooruit. Ten volle genieten van hun leven, met het zelfvertrouwen die zij verdienen.

icon-y2m

Absoluut geen fluffy gedoe?

Nope, geen fluffy gedoe, we gaan gewoon lekker down-to-earth werken aan onszelf. Ondertussen zijn er al bijna 1.000 vrouwen met deze krachtige handvaten door mij gecoacht en het is indrukwekkend wat je op korte termijn kan bereiken, als je jezelf engageert om met het programma aan de slag te gaan.

Zeg je JA TEGEN JEZELF?

Wil je echt stappen maken? 

Je hebt echter geen zin meer om je te laten tegenhouden vanuit wat iemand vindt, je innerlijke criticus, enz. dan is dit programma op je lijf geschreven.

Vrouwen die ECHT aan de SLAG willen, die VOORUIT willen en bereid zijn om STAPPEN te ondernemen om zichzelf te ontwikkelen.

icon-y2m

Hilde VermeulenIk heb al heel veel zaken ondernomen zoals therapieën, cursussen en boeken gelezen en steeds weer kwam ik mezelf tegen en ging weleens de put in. Ik vond het lastig om mezelf te laten inspireren.

Ik werd geraakt door Els, al bij het eerste contact, er kwamen tranen. Het was duidelijk dat van die rugzak van het verleden af moest geraken. Mezelf leren waarderen, accepteren en van mezelf houden.

‘Yes2me’ liet me stappen nemen. Els schudde me af en toe wakker met de juist posts, vragen, opdrachten, de ene al makkelijker dan de andere. Ik volgde ook 2 individuele coachings bij haar bovenop het programma. Ik kon steeds bij haar terecht met mijn twijfels, vragen, onzekerheden. Echt top.

Ondertussen kan ik al tegen mezelf in de spiegel zeggen: hilde ik hou van jou, ik hou ECHT heel veel van jou, zoals je bent! En weet je, ik meen het ook echt, ik voel het ook. Ik weet nu ook hoe ik me kan afschermen, mezelf terug kan opkrikken, triggertjes geven en zoveel meer. Je krijgt heel fijne tools mee en met als kers op de taart LIVE coachings. Wat ben ik dankbaar. Ik besef dat ik nog elke dag heel alert moet zijn en wat merk een hele grote vooruitgang. Ik weet nu zeker dat ik mijn doel zal bereiken.

Een echte aanrader!

Hilde Vermeulen

icon-y2m

Angelique De CrooMijn doel is op zowel privé- als op werkgebied uitstekend te "presteren" en er voor iedereen te zijn.

Dankzij Yes2me gun ik mezelf al eens mijn "me-momentje". Als het duiveltje in mezelf weer de kop opsteekt omdat ik zogezegd niet goed genoeg ben, ben ik sterk genoeg geworden om dit te weerleggen en om van mezelf te houden. Els heeft me doen inzien dat ik wel de moeite waard ben, dat ik mocht tijd maken voor mezelf zonder schuldgevoel. Ik zie mijn goeie kanten waardoor ik zelfzekerder geworden ben.

Angelique De Croo

Tax consultant bij Accountancy
Mama

Zeg ja tegen jezelf

Korte metten mee maken, investeren in jezelf zodat jouw sparkles ten volle kunnen stralen en je het leven kan leiden die JIJ WILT. Je verdient het, je bent het waard. Dit is het mooiste cadeau dat je jezelf en je omgeving kan geven, want als jij ECHT in je zelfvertrouwen staat dan kan niemand dat nog afnemen. JE WAARDEERT en EERT jezelf voor alles wat er is en niet is.

Let's do it, together!

[ssba_hide]