Yes2Me programma

ZEG VOLMONDIG JA TEGEN JEZELF

Meer MEZELF zijn, meer ZELFWAARDERING, meer ZELFTEVREDENHEID, meer ZELFVERTROUWEN, dit gun ik jou zo hard.

icon-y2m

Mijn droom is...

Dat jij jezelf kan toelaten om het leven te pakken zoals jij het wenst.  Dat je durft benoemen wat voor jou belangrijk is en je niet laat omver waaien door wat er rondom je heen gebeurt. Dat jij je plek inneemt waar je recht op hebt. Dat je jezelf meer kan accepteren voor wie je bent en jezelf liever gaat zien. Zo kan jij stralen, in ECHT zelfvertrouwen.

portrait connectie L

Waarvoor doe ik het?

Ja, ik zie het groot, want het doet mijn hart pijn te zien hoe vrouwen zichzelf pijnigen met vooral aandacht te hebben voor wat er nog niet goed genoeg is. Er is zoveel te zien die wel goed zit. En vooral, ik weet welk positief effect het 'YES2ME' programma op jou zal hebben. Vanuit het diepste van mijn hart, dit wil ik ook jou gunnen, because life gets easier, plezanter, lichter en meer fun.

icon-y2m

Yes2Me programma

Het meest complete BREAKTHROUGH programma met garantie op succes

Dit programma omvat vele jaren expertise en ervaringen als business coach en trainer. Top of the bill professionele opleidingen en wat ik zelf niet onbelangrijk vind, ik ging zelf door mijn eigen doorbraken om nu volmondig JA tegen mezelf te kunnen zeggen.

Wanneer jij ook volmondig ja zegt tegen jezelf en je engageert, dan zal dit ook het effect zijn, gegarandeerd.

ALL IN breakthrough

YES2ME is professioneel uitgewerkt met verschillende tools, voor elk wat wils.

Grondig, doordacht, met oog op resultaat ontwikkeld.

Ik ben er voor jullie

In de actieve yes2me community ben ik er voor jou. Ik beantwoord je vragen persoonlijk en ondersteun je samen met de andere prachtige vrouwen die deze kans grijpen om zichzelf ten volle neer te zetten en zich niet langer te verschuilen.

I Accept Myself Fully Inspiration Event
pexels-photo-802417

Handig voor onderweg

We hebben het allemaal wel druk met onze verschillende rollen als vrouw en vinden het fijn om zelfontwikkeling te combineren met bijvoorbeeld onderweg zijn, tijdens het sporten, enz. Wel daar is voor gezorgd in dit traject. Je kan het materiaal beluisteren onderweg naar je werk, naar de volgende business meeting, op het vliegtuig, wanneer je jouw kids gaat ophalen van hun hobby, naar de supermarkt, enz. Ik vind dit persoonlijk zelf heel handig, ik ben fan.

Je doet het zelf, echter je hoeft het niet alleen te doen

De kracht en waarde van vrouwen die elkaar ondersteunen is bijna onschatbaar. Die zonder veroordeling naar elkaar luisteren en elkaar mee helpen dragen. Een plek waar je jezelf thuis voelt onder gelijkgestemden. Neen, geen klaag en zaag platform, wel een plek waar je jezelf kan uiten in alle veiligheid en je geïnspireerd wordt door tips & tricks hoe je in jouw dagelijks leven meer zelfacceptatie en waardering kan toelaten. Vrouwen die elkaar het beste gunnen, zonder nijd en jaloezie. Let's go for it ladies.

The word breakthrough and young woman holding blank card against oktoberfest graphics
icon-y2m

Op je eigen ritme

Je doet dit programma dan ook op je eigen ritme, wanneer het voor jou het beste werkt. Jij bepaalt je eigen tempo.

In het programma werken we telkens 1 maand door en wisselen we af met 1 week reflectie tijd.  Waarom?  Omdat je dan de ruimte krijgt om alles te integreren. 

Dankzij het ‘YES2ME’ programma zal je jezelf nog dieper leren kennen: wie je bent en wie je wilt zijn. Doordat we in de diepte werken is dit geen programma om op 1-2-3 eens te doen, dit zal een groei brengen in je persoonlijkheid (in de goede zin geloof me ;-)) en dat vraagt ruimte en tijd. Gun jezelf deze dan ook.

icon-y2m

Absoluut geen fluffy gedoe?

Nope, geen fluffy gedoe, we gaan gewoon lekker down-to-earth werken aan onszelf. Ondertussen zijn er al bijna 1.000 vrouwen met deze krachtige handvaten door mij gecoacht en het is indrukwekkend wat je op korte termijn kan bereiken, als je jezelf engageert om met het programma aan de slag te gaan.

Zeg je JA TEGEN JEZELF?

Wil je echt stappen maken? 

Je hebt echter geen zin meer om je te laten tegenhouden vanuit wat iemand vindt, je innerlijke criticus, enz. dan is dit programma op je lijf geschreven.

Vrouwen die ECHT aan de SLAG willen, die VOORUIT willen en bereid zijn om STAPPEN te ondernemen om zichzelf te ontwikkelen.

icon-y2m

Hilde VermeulenIk heb al heel veel zaken ondernomen zoals therapieën, cursussen en boeken gelezen en steeds weer kwam ik mezelf tegen en ging weleens de put in. Ik vond het lastig om mezelf te laten inspireren.

Ik werd geraakt door Els, al bij het eerste contact, er kwamen tranen. Het was duidelijk dat van die rugzak van het verleden af moest geraken. Mezelf leren waarderen, accepteren en van mezelf houden.

‘Yes2me’ liet me stappen nemen. Els schudde me af en toe wakker met de juist posts, vragen, opdrachten, de ene al makkelijker dan de andere. Ik volgde ook 2 individuele coachings bij haar bovenop het programma. Ik kon steeds bij haar terecht met mijn twijfels, vragen, onzekerheden. Echt top.

Ondertussen kan ik al tegen mezelf in de spiegel zeggen: hilde ik hou van jou, ik hou ECHT heel veel van jou, zoals je bent! En weet je, ik meen het ook echt, ik voel het ook. Ik weet nu ook hoe ik me kan afschermen, mezelf terug kan opkrikken, triggertjes geven en zoveel meer. Je krijgt heel fijne tools mee en met als kers op de taart LIVE coachings. Wat ben ik dankbaar. Ik besef dat ik nog elke dag heel alert moet zijn en wat merk een hele grote vooruitgang. Ik weet nu zeker dat ik mijn doel zal bereiken.

Een echte aanrader!

Hilde Vermeulen

icon-y2m

Angelique De CrooMijn doel is op zowel privé- als op werkgebied uitstekend te "presteren" en er voor iedereen te zijn.

Dankzij Yes2me gun ik mezelf al eens mijn "me-momentje". Als het duiveltje in mezelf weer de kop opsteekt omdat ik zogezegd niet goed genoeg ben, ben ik sterk genoeg geworden om dit te weerleggen en om van mezelf te houden. Els heeft me doen inzien dat ik wel de moeite waard ben, dat ik mocht tijd maken voor mezelf zonder schuldgevoel. Ik zie mijn goeie kanten waardoor ik zelfzekerder geworden ben.

Angelique De Croo

Tax consultant bij Accountancy
Mama

Zeg ja tegen jezelf

Korte metten mee maken, investeren in jezelf zodat jouw sparkles ten volle kunnen stralen en je het leven kan leiden die JIJ WILT. Je verdient het, je bent het waard. Dit is het mooiste cadeau dat je jezelf en je omgeving kan geven, want als jij ECHT in je zelfvertrouwen staat dan kan niemand dat nog afnemen. JE WAARDEERT en EERT jezelf voor alles wat er is en niet is.

Let's do it, together!

[ssba_hide]