YES 2 ME
FOUNDATION

"cause it is our mission
that we inspire the world to say
YES2ME"

De mensen die Els Van Laecke persoonlijk kennen weten dat ze een gever is. Ze komt zelf van een gezin die armoede kende, opgroeide met alcohol als mama’s beste vriend en een papa die psychisch ziek was. Ze weet hoe het is om met een laag zelfbeeld in de wereld te staan. Hoe destructief het kan zijn en hoe anders het is als je YES2ME aan jezelf zegt.

Om iedereen de kans te bieden heeft ze de YES2ME foundation opgericht waar ze 4x per jaar 4 vaste initiatieven brengt voor kids, jongeren, ouders en mensen die misbruik ervaarden in hun leven.

Verspreid deze initiatieven door. Inschrijven doe je door op onderstaande knoppen je aan te melden.

Els Van Laecke Breakthrough Academy staat in voor de financiering. Hoe meer mensen we kunnen helpen, hoe meer positieve impact op onze omgeving en de wereld.

3

IK BEN SUPER KLASJE

8 - 12 jaar

zaterdag 12 maart 2022 -  voormiddag

Online

We laten de prachtige kinderen zien welke talenten ze met zich meedragen en hoe fier ze erop mogen zijn. Ze leren om op een positieve manier naar zichzelf te kijken en weerbaarder in het leven te staan. Samen met de ouders sluiten we af met een magische oefening.

Ontwerp zonder titel (16)

SELFIE BOOST

13 - 18 jaar

8 juli 2022 - volledige dag - alles wordt verzorgd door ons

Zarlardinge - België

SELFIE – jezelf, je zelfbeeld, de manier waarop je naar jezelf kijkt
BOOST – groei, omhoog, vooruit

Yes, dit is wat we voor jongeren betekenen die dag. Vooruit kijkend. Assertieve vaardigheden
aanleren. Kwaliteiten omarmen. Vrienden maken voor het leven. Samen met de ouders finaliseren we die dag met een connecterende oefening.

1

HOE JEZELF GRAAG ZIEN
NA (SEKSUEEL) MISBRUIK

Binnenkort nieuwe datum - volledige dag

Online

Els weet hoe het is om sexueel, fysiek en mentaal misbruikt te worden. Ze heeft er haar levensdoel van gemaakt om vrouwen in hun power te zetten zodat ze dit niet langer hoeven te tolereren, van niemand. Deze dag gaat over je kracht (her)ontdekken, er mogen zijn met de littekens die zijn gelegd,

de blokkades die er vanuit het misbruik nog zijn vandaag opruimen en van ons afwerpen. Je krijgt minstens 1 doorbraak. Zodoende dat je het niet door dient te geven aan jouw kids. Els haar hart staat open. Wanneer je klaar bent om samen een stap te maken en die shit van het verleden daar te laten, dan ben je van harte welkom.

2

POSITIVE MUM
AND DAD DAY

zaterdag 20 november 2021 - voormiddag

Online

Opvoeden is best een opdracht. Als je het combineert met een bloeiende carrière wordt de uitdaging nog spannender. Of hoeft dat niet zo te zijn? Els ondersteunt je die dag met prachtige tools en brillen hoe naar je kinderen en jezelf te kijken. Dit is de enige dag dat mannen ook worden uitgenodigd om dit samen met hun vrouw te doen. Samen te kiezen voor een positieve verbinding met elkaar en met de kids.