Yes2visibility

Show up.

Show your talents.

Boost your sales.

Interesse?

Scrol snel naar beneden & lees meer over dit programma

Wees niet die grijze muis...

Ik kom van een nest waar je werd gewaardeerd als je een grijze muis bleef. Gelukkig heb ik me kunnen losbreken van wat ik meekreeg van 'ons moeder'. Gedurende mijn professionele carrière binnen Danone alsook als zelfstandige coach en trainer heb ik geleerd dat je laten zien in je uniekheid toelaat aan de ander om dit ook te zien. Als jij er niet over durft te praten, wat verwacht je dan van de andere daarin. Ik weet het, veel mensen hebben geleerd om bescheiden te zijn. AND YOU KNOW WHAT?

Els: mijn droom is...
Women, Healthy Lifestyle, Sun.

Sparkle met alles wat je te bieden hebt

THAN YOU ARE MISSING OUT en je klanten ook. Je hebt jaren expertise opgebouwd, je weet van wanten, je hebt mogelijks opleidingen gedaan waar je dik in geïnvesteerd hebt en dan... laat je jezelf niet zien. Genoeg daarmee. Straal in al je pracht en praal, daar kijk ik en de wereld naar uit. 

Jezelf ERKENNEN en DANKBAAR zijn, dat is de eerste stap naar ZELFWAARDERING. En yep, zelfwaardering is dan weer de eerste stap richting VISIBILITEIT.

Inspirerend

Deze ervaring is professioneel uitgewerkt met verschillende handvaten, voor elk wat wils.

Sisterhood

WE DO THIS TOGETHER. We gaan er samen voor. Iedereen die ervoor gaat wil graag vooruit. Ten volle genieten van hun leven, met de zichtbaarheid die zij verdienen.

Persoonlijke begeleiding

Samen aan de slag in de besloten facebook groep die enkel is voor de mensen die samen op deze YES2VISIBILITY reis gaan. We gaan samen onze angsten delen, elkaar stimuleren in de uitdagingen en onze succeservaringen delen.

Gedurende dit programma krijg je van mij, Els Van Laecke, uitdagingen die we allemaal als groep gaan uitvoeren en gaan delen met onze groep. 

Zo bouwen we samen. Zo ondersteunen en dragen we elkaar. 

Bizwomen, wie zijn dat dan?

Iedereen die werkzaam is en iets wil opbouwen voor zichzelf. En dit is ruim. Ik begeleid zowel management, directie en CEO van grote organisaties tot KMO; zelfstandigen, ZZP-ers; leidinggevenden; kaderleden; bedienden, enz. Opbouwen kan zowel je eigen zaak kracht bijzetten, alsook een promotie, je mening meer geven op je job, durven voor die job gaan die je al zo lang graag wilt, enz.

Bizwomen die ECHT aan de SLAG willen, die VOORUIT willen en bereid zijn om STAPPEN te ondernemen om zichzelf te ontwikkelen.

Ik zeg ja tegen wat ik te bieden heb

Toon wat je te bieden hebt, toon jouw toegevoegde waarde.

STRAAL, BLING BLING, SPARKLE. 

Let's rock and roll, together!

Dankzij Elsenstof

Het mooiste compliment dat ik onlangs van een van mijn klanten kreeg: 'Els je besprankelt ons met ELS-enstof. Instant effect. Ik voel me veilig bij je omdat je me niet veroordeelt, omdat je toelaat dat het vanuit mezelf komt. Je prikt zo snel door naar de essentie dat ik zoveel meer snelheid kan pakken dan bij andere coaches.'

Heb je nog vragen rond dit topprogramma?
Stuur me een mailtje op els@elsvanlacke.com en ik beloof binnen 48h te antwoorden op je mail.

[ssba_hide]
[ssba_hide]
Els Van Laecke 1b (PNG)